reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witam się i ja poniedziałkowo
nowy tydzień mam nadzieję że przyniesie same dobre wiadomości
u nas od wczoraj piękna wiosna, wreszcie:-)
dziś już jeden spacerek zaliczony, mała teraz drzema sobie a potem obiadek i znowu na spacerek, jak ja lubię takie sloneczko,żeby jeszcze tylko ten paskudny brudny śnieg szybciutko się stopiło to się zazieleni:tak:

wszystkim wizytującym dzisiaj życze powodzenia
a pozostałym mamusiom miłego dnia

Jagódko, Stasiu
[*]
[*]

reklama
Upatrzyłam sobie łózeczko dla mojej Amelki na allegro ale zastanawiam się czy mam je kupić czy jeszcze poczekać.
Tak się napaliłam,że chyba nie wytrzymam tyg i kupię :-)

ja proponuje paulke,bo ja znowu nie bede mogla znalesc tego watku i dopiero bedzie:D
trzeba to zrobic raz dwa trzy, bo za poltorej godz do pracy ide;/

Ostatnia edycja:
reklama
paulka82 juz napisalam tam post. wszystko gotowe:)
aaaa doddalam zdjecia Kubolka w koncu, bo nie chcialo sie zalaczyc, jest tam gdzie reszta zdjec dzidziusiow:)

Do góry