reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

:) zdjęcia są oczywiście że super , ja o linkach mówiłam że te są dobre i mnie wpuszczają;-)
chyba tylko we dwie możemy sobie pogadac , jakoś ostatnio ucichło ,pewnie wszyscy sie opalają bo wkońcu słoneczko wyszło za deszczowych chmór .

reklama
Rybka no to juz na dniach będziesz rodzić. Relaksuj się, opalaj bo potem to juz nawet wysikac nie bedziesz sie mogła.

pocieszyłaś mnie ;-) oby do poniedziałku. Jeszcze do mnie nie dotarło że będzie drugie dzieciątko...

rybka do mnie bardzo szybko dotarło jak wróciliśmy ze szpitala, że mam drugie dziecko. Ogarnąć wszystko to wyzwanie :-D, nawet jak dzidzia jest wcieleniem spokoju jak mój Fifi :-D

Piotrek dziś 2 razy zrobił na nocnik
clap.gif

Trzymajcie kciuki, żeby nam się udało, bo nie wyrobię na pieluchy. Zostało nam 30 pieluch i mam ambitny plan nie kupowania kolejnej paczki ;-)

reklama
Do góry