reklama
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Hej dziewuszki;-) to piszcie piszcie,ja czesto zagladam ale zawsze pustki,,,
Jak tam maluszki w brzusiach rosna? Moje male zaczely mi dawac w kosc,ostatnio nic tylko walka o zabawki wrzaski,nawet pobic sie potrafia,a Gabi strasznie obrazalska sie zrobila,jak tylko Vika jej nie da czegos,co ona chce to sie zlosci i przychodzi do mnie na skarge,och ta siostrzana milosc.....
Jak tam maluszki w brzusiach rosna? Moje male zaczely mi dawac w kosc,ostatnio nic tylko walka o zabawki wrzaski,nawet pobic sie potrafia,a Gabi strasznie obrazalska sie zrobila,jak tylko Vika jej nie da czegos,co ona chce to sie zlosci i przychodzi do mnie na skarge,och ta siostrzana milosc.....
Załączniki
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Ale jaja skad to sie wzielo to niewiem,jeszcze wczoraj byl tam suwaczek Gabi:-)pobije niedlugo nawet slonice:-) niemam czasu dzisiaj tego usuwac moze samo zmadrzeje....
goniasobol
Fanka BB :)
Witam! Fajnie, że coś się zaczyna tu dziać:-) Przy okazji zapytam was o coś, moja Majeczka ma suche łatki, czasem robią się czerwone, są w okolicy nadgarstków, stópek i pod kolankami, może to AZS, a może skaza białkowa? była wcześniej na Bebilonie pepti, a od jakiegoś czasu jest na Bebiko. Czym nawilżać skórę? pomóżcie.
A ile ważą wasze dzieciaczki? Moja córa 11,7 kg.
czekam na odpowiedzi
Pozdrawiam!
A ile ważą wasze dzieciaczki? Moja córa 11,7 kg.
czekam na odpowiedzi
Pozdrawiam!
co do wagi to mój Oskar wczoraj zważony w markecie waży 13,200 wzrost 90 cm
goniasobol czytałam coś o takich łatkach jak oskar był maleńki bo też jechaliśmy na ha i pepti i czasami to poważna sprawa wiec może skonsultuj to z lekarzem , polecam kosmetyki emolium - balsam do ciała nam bardzo pomógł , nawilżałam szorstkie plamki i samo zeszło a pozatym ja do dziś pare kropel oliwki do kompieli dodaje . spróbuj a nóż i wam pomoże .
beatko fajna ta ciąża niema co
goniasobol czytałam coś o takich łatkach jak oskar był maleńki bo też jechaliśmy na ha i pepti i czasami to poważna sprawa wiec może skonsultuj to z lekarzem , polecam kosmetyki emolium - balsam do ciała nam bardzo pomógł , nawilżałam szorstkie plamki i samo zeszło a pozatym ja do dziś pare kropel oliwki do kompieli dodaje . spróbuj a nóż i wam pomoże .
beatko fajna ta ciąża niema co
reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Cześć dziewczęta. Mam prośbę - wybierzcie spośród regularnie udzielających się moderatorkę na moje miejsce. Złożyłam rezygnację na ręce anislu, gdyż nie poświęcam już forum tyle czasu ilebym chciała. Pozdrawiam gorąco.