Kasiu a Apap naprawdę nie szkodzi? Bo chyba się pójdę nałykam może kiedyś mi pomoże, bo jak nie to zaraz będę ryczeć![]()
Monika ja w razie bólu głowy biorę właśnie Apap, lekarka powiedziała, ze można
Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu a Apap naprawdę nie szkodzi? Bo chyba się pójdę nałykam może kiedyś mi pomoże, bo jak nie to zaraz będę ryczeć![]()
hej dziewczynki,
ja dzisiaj przeprowadzam bunt! nic nie robię ,prosiłam wczoraj męża zeby pozmywał, ale oczywiście biedny nie zdążył. no wiec ja tez tego nie ruszam, nic nie gotuje, dzisiaj palcem nie kiwne, o ..
Cześć dziewczynki. Jak tam samopoczucie z rana? Bo ja już 3 dzień walczę z okropnym bólem głowy,
Paracetamol jest bezpieczny w ciazy. Ale jak masz watpliwosci to spytaj sie lekarza badz farmaceuty.Kasiu a Apap naprawdę nie szkodzi? Bo chyba się pójdę nałykam może kiedyś mi pomoże, bo jak nie to zaraz będę ryczeć![]()
mojej mamy psinka tez sie nazyka LakiJa proponuje LAKI :-) Moj kundelek mial tak na imie i wygladal podobnie jak Wasza psikna;-)
Monika w ramach troski proponuje Ci skontaktowac sie z lekarzem, bo mnie na ostatniej wizycie polozna pytala czy nie mam bolow glowy i jakis swiatelek migajacych majac na mysli czy przypadkiem nie cierpie na tzw w ang pre-eclampsia ... w tlumaczeniu to jakas rzucawka, ale sprawdzilaby to, bo dokladnie nie wiem...nie chce rzucac domyslowCześć dziewczynki. Jak tam samopoczucie z rana? Bo ja już 3 dzień walczę z okropnym bólem głowy, jak wieczorem znowu mi sie pogorszy to pojadę do szpitala i powiem żeby natychmiast coś z tym zrobili bo inaczej umręjak nie z bólu to popełnię samobójstwo bo już naprawdę nie mogę i jak tak dalej pójdzie to się odwodnię.
Ech z tą moją głową. Próbuję zrobić sobie te badania które neurolog mi zalecił (zostało mi usg tętnic szyjnych) ale pierwszy wolny termin który znalazłam to 27 majaMonika w ramach troski proponuje Ci skontaktowac sie z lekarzem, bo mnie na ostatniej wizycie polozna pytala czy nie mam bolow glowy i jakis swiatelek migajacych majac na mysli czy przypadkiem nie cierpie na tzw w ang pre-eclampsia ... w tlumaczeniu to jakas rzucawka, ale sprawdzilaby to, bo dokladnie nie wiem...nie chce rzucac domyslow
wiesz ja tam zawsze dmucham na zimne :-)
...ale pięknota!
...Jak tam u Was ze skorczami w nozkach ??
U mnie sie zaczynaja pojawiac skorcze wlydkach. Pije plussz magnez i jak narazie pomaga ;-):-)...
...pewnie Kalina usypiała męża endorfinkamigdyby w Lublinie to jeszcze bym zrozumiała bezsenność ;-)...
Magni ja dostałam receptę na paski bez problemuHmmm bardzo to dziwne kobietki bo ja bez problemu dostaje receptę na odpowiednia ilość pasków do glukometru i do mierzenia ciał ketonowych w moczu od mojej diabetolog i płace naprawdę niewiele za nie (3zł z groszami za 50 sztuk) Może przy następnej wizycie się upomnijcie albo poproście zwykłego lekarza ogólnego? A jesteście pod stałą opieką diabetologa czy tylko jednorazowo?
no wiec mnie skierowal gin, do diabetologa bo za wysoki cukier, diabetolog( z lux medu) kazał isc na badanie fruktozy, dal glukometr, a recepty na paski juz nie !!!
a jak byłam u swojego rodzinnego ( ze tak powiem panstwowo) to powiedziala ze nie może wypisać, ze jak prywatnie bylam, to zeby mi prywatnie wypisali recpete!![]()