reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Inja, ja tez juz nie spie, bo moj malzonek tez w stolicy ;-)

:-p gdyby w Lublinie to jeszcze bym zrozumiała bezsenność ;-)

Tau fajnie, ze dobrze się czujesz i z Tymciem w porządku. A ten facet to rzeczywiście ciekawy przypadek. Zdrowasiek nie odmówię może ale trzymam kciuki abyście znaleźli coś fajnego za rozsądną cenkę.

Agata psiaczek przeuroczy, nie dziwie się dzieciakom;-):-D

A my najprawdopodobniej rodzimy sie przez cc, tak jak pierwszym razem. Więc nie zabieram nawet głosu w sprawie porodu rodzinnego. Przy cc mąż nie może być na sali operacyjnej - no przynajmniej w Lublinie.

Pozdrawiam Was wiosennie i zyczę miłego dnia

reklama
dzieki Madziumba jeszcze mam pytanko odnośnie pasków, czy gin. moze mi przepisać recepte na paski, czy jak to wyglada, bo nie usmiecha ni sie wydac 60 zl?:baffled: a ten dziwny diabetolog nie dal mi recepty , jak to wyglada jak nie mam jakiejs cukrzycy przewlekłej ale kazal mi kontrolowac cukier bo mam za wysoki???

Dzien doberek w ten sloneczny poranek:-D
Wy chyba chodzice spac o 20 ze wstajecie o 6:-D Ja rano nie moge zwlec sie jakos z lozka....a dnia szkoda. No ale sniadanko juz zszamane i chyba uderze do miasta poszukac jakis fajnych rzeczy dla siebie i dla Igi:-) No to milego dnia:tak:

dzieki Madziumba jeszcze mam pytanko odnośnie pasków, czy gin. moze mi przepisać recepte na paski, czy jak to wyglada, bo nie usmiecha ni sie wydac 60 zl?:baffled: a ten dziwny diabetolog nie dal mi recepty , jak to wyglada jak nie mam jakiejs cukrzycy przewlekłej ale kazal mi kontrolowac cukier bo mam za wysoki???

Ja mam podobną sytuację, właśnie dzisiaj idę do lekarza pierwszego kontaktu na 11.30 po receptę na paski ( mam nadzieję, że dostanę). Dam znać jak wrócę czy dostałam. Wizytę u gina mam 29.04. i pasków do wizyty mi nie starczy. Też nie uśmiecha mi się płacić 60 zł:no:. Później poproszę gina żeby mi receptę wypisał podobno mogą!

Cześć dziewczynki. Jak tam samopoczucie z rana? Bo ja już 3 dzień walczę z okropnym bólem głowy, jak wieczorem znowu mi sie pogorszy to pojadę do szpitala i powiem żeby natychmiast coś z tym zrobili bo inaczej umrę :angry: jak nie z bólu to popełnię samobójstwo bo już naprawdę nie mogę i jak tak dalej pójdzie to się odwodnię.
Ok koniec narzekania, pogoda taka piekna więc może pójde na spacer.
Życzę wszystkim mamuśkom miłego i słonecznego dzionka. Buziale

Czesc, dolaczam do grona narzekajacych na samopoczucie. Mnie dla odmiany wczoraj wieczorem strasznie bolal kregoslup - popularne korzonki, albo rwa albo krzyz, w sumie juz nie wiedzialam co, z bolu nie moglam chodzic, a jak sie polozylam to znow zgaga, przy kazdej zmianie polozenia, naslilajaca sie . bleee. spalam prawie na siedzaco, dopiero jak wzielam apap to sie kregoslup troche wyciszyl, a jakis czas potem po 2 tabletach zgaga tez przeszla..

Czesc, dolaczam do grona narzekajacych na samopoczucie. Mnie dla odmiany wczoraj wieczorem strasznie bolal kregoslup - popularne korzonki, albo rwa albo krzyz, w sumie juz nie wiedzialam co, z bolu nie moglam chodzic, a jak sie polozylam to znow zgaga, przy kazdej zmianie polozenia, naslilajaca sie . bleee. spalam prawie na siedzaco, dopiero jak wzielam apap to sie kregoslup troche wyciszyl, a jakis czas potem po 2 tabletach zgaga tez przeszla..
Kasiu a Apap naprawdę nie szkodzi? Bo chyba się pójdę nałykam może kiedyś mi pomoże, bo jak nie to zaraz będę ryczeć :sad:

reklama
Ja mam podobną sytuację, właśnie dzisiaj idę do lekarza pierwszego kontaktu na 11.30 po receptę na paski ( mam nadzieję, że dostanę). Dam znać jak wrócę czy dostałam. Wizytę u gina mam 29.04. i pasków do wizyty mi nie starczy. Też nie uśmiecha mi się płacić 60 zł:no:. Później poproszę gina żeby mi receptę wypisał podobno mogą!
Hmmm bardzo to dziwne kobietki bo ja bez problemu dostaje receptę na odpowiednia ilość pasków do glukometru i do mierzenia ciał ketonowych w moczu od mojej diabetolog i płace naprawdę niewiele za nie (3zł z groszami za 50 sztuk) Może przy następnej wizycie się upomnijcie albo poproście zwykłego lekarza ogólnego? A jesteście pod stałą opieką diabetologa czy tylko jednorazowo?

Do góry