reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Agatko- baw sie dobrze w Londynie a Kasie jakos przekabacimy zeby przymknela oko na nasze wyzyny. Pote sie tylko wszystko wyzysci i bedzie po sprawie:dry:

A ja mysle ze Ty jutro bedziesz miala nas kompletnie gdzies dopuki nie wrocisz do domku a KAsia tylko tak mowi ze patrzy a sama sie do nas dolaczy- hehe :cool2:
Z gory uprzedzam ze jestem stanowcza, konsekwentna i mam konserwatywne poglady a do tego nie jestem przekupna :eek::eek::-p:-p:-pno ale czasem to za Cafe Latte Cynamonowa to moge sie dac pokroic.

Cypisia gratuluje pisiorka :D a swoja droga to ciekawe okreslenia maja lekarze...u mnie cipeczka, u Ciebie pisiorek :D
Meva - gratuluje coreczki
Irka - rowniez gratuluje coreczki, u nas w domu tez byly 4 dziewczyny :D i bylo fajnie, ale dla rownowagi jeszcze 3 chlopakow i bylo jeszcze fajniej.

My chcielismy coreczke, czulismy ze bedzie to chlopak i mamy malego Samka :-). Wiec czasami przeczucie nie zawodzi, my ludzilismy sie do konca ze moze jednak bedziemy tym wyjatkiem i bedzie dziewuszka ;-).

Cypisia Gratuluje synka!!!

Tau, u nas dokladnie bylo tak samo, tyle ze plciowo na odwrot :-) Po usg wciaz byla nadzieja na pomyslke, ale po badaniu chromosomow zostalo to na 100% potwierdzone. I jakos cieszymy sie tak samo! :-)Tzn....mam nadzieje, ze moj maz sie tak samo cieszy :dry:

Ja przeczucie na dziewczynke mialam od samego poczatku, i TZ uwaza, ze wykrakalam :-p

Obawiam sie tylko jednego...zeby czasem dziewczyny sie do nas za bardzo nie przyczepily, bo jak widze, to wcale nie ma tak, ze do 3 razy sztuka :-D A w moich planach byla tylko dwojeczka :-)

czasem to za Cafe Latte Cynamonowa to moge sie dac pokroic.

Cypisia gratuluje pisiorka :D a swoja droga to ciekawe okreslenia maja lekarze...u mnie cipeczka, u Ciebie pisiorek :D

He he zawsze to jakis punkt wyjscia a w centrum sporo kawiarni :)

Co do powiedzen lekarzy to ja jeszcze slyszalam- hot dog i hamburger. Nie pamietam od kogo.

MEVA- gratulacje!!!DZiewczyny powoli doganiaja chopakow :)

Witam kochane!!!

Ircia i Meva i Cypisia gratulacje ,u mnie przeczucie wskazywalo teraz na chlopca a bylo tak silne ze nawet kupilam pare chlopiecych ciuszkow no i ma byc dziewuszka,pozatym kazdy6 mowil ze w tej ciazy nic sie nie zmienilam a z Viki zaraz bylo widac ze bedzie dziewczynka,moja siostra jest w szoku bo to ona stwierdzila ze ma juz 3 dzieci i widzi napewno ze u mnie bedzie chlopczyk,wiec z tymi przeczuciami roznie bywa....

Luska u nas na poczatku ciazy obowiazkowo robia to badanie na hiv bo w razie jakichs komplikacji np;jak musza robic transfuzje wiedza juz jak postapic,pozatym jezeli mama jest zarazona to nie znaczy ze dzidzius tez musi byc,lekarze musza byc w takim wypadku bardzo ostrozni.

Dziewczyny czy wy tez czasami czujecie sie slabo i kreci sie wam glowe,powinnam miec pod koniec wizyte oby omowic usg wiec poprosze zeby mi lekarka dala skierowanie na badanie krwi...

reklama
Dziewczyny ale Wam fajnie ze juz znacie plec...gratuluje chlopcow i dziewczynek :) Mi wczoraj kolezanka w pracy powiedziala ze wygladam jej na dziewczynke...hehe. Mam nadzieje ze 23.01 uda sie podejrzec co pod serduszkiem siedzi :-) Co do krecenia w glowie to ja jakos nie mam, ale czesto czuje sie zmeczona...zwlaszcza teraz jak chodze do pracy i choroba jakos nie bardzo mija. Ten zapchany nos mnie dobija... Jutro chyba przejde sie znowu do lekarza rodzinnego...lepiej niech mnie oslucha i zajrzy w gardelko czy juz jest ok...no i moze poleci cos na ten katar.
Milego popoludnia, ja za 25 minut zmykam z pracy....w koncu;-)

Do góry