Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Irka- gratuluje coreczki.
Meva - rowniez gratulacje rozowej ksiezniczki,
Cypisia - gratuluje synusia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agatko- baw sie dobrze w Londynie a Kasie jakos przekabacimy zeby przymknela oko na nasze wyzyny. Pote sie tylko wszystko wyzysci i bedzie po sprawie![]()
Z gory uprzedzam ze jestem stanowcza, konsekwentna i mam konserwatywne poglady a do tego nie jestem przekupnaA ja mysle ze Ty jutro bedziesz miala nas kompletnie gdzies dopuki nie wrocisz do domku a KAsia tylko tak mowi ze patrzy a sama sie do nas dolaczy- hehe![]()
Irka- gratuluje coreczki.
My chcielismy coreczke, czulismy ze bedzie to chlopak i mamy malego Samka :-). Wiec czasami przeczucie nie zawodzi, my ludzilismy sie do konca ze moze jednak bedziemy tym wyjatkiem i bedzie dziewuszka ;-).
Cypisia Gratuluje synka!!!
He he zawsze to jakis punkt wyjscia a w centrum sporo kawiarniczasem to za Cafe Latte Cynamonowa to moge sie dac pokroic.
Cypisia gratuluje pisiorkaa swoja droga to ciekawe okreslenia maja lekarze...u mnie cipeczka, u Ciebie pisiorek