reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

witam

u nas pomalu jakos leci,nie narzekam.Oliwka noce przesypia budzi sie tylko 2 razy do karmienia.i o dziwo jakos tak sobie radze ze jestem w stanie i zajac sie niunia i ugotowac i pranie wstawic.
po jakim czasie wyszlyscie z maluchami na dwor?

reklama
po jakim czasie wyszlyscie z maluchami na dwor?
Hmmm ja z moich wyszlam jak mial skonczone 7 dni, czyli na drugi dzien po przyjsciu do domu ze szpitala i od tamtego czasu bywamy na spacerach codziennie, zdarzalo sie ze mlody bywal w wozeczku na tarasie od 10-22 :-).

witam dziewuszki
Oli dzieki
wiecie con od dwuch dni sladu po kolkach nie ma- podaje nadal espumisan regularnie 3 razy dziennie po 4 krople i chyba jest efekt wiec na razie wstrzynuje sie z simplex.
milego dzionka

anulaws - a to dawkowanie to ktoś Ci ustalił, czy sama tak? I dajesz przed jedzeniem?

Helloo

Wczoraj mialam kryzys :-( az sie na wieczor poplakalam. Chyba za duzo bym chciala a nie zawsze wszytsko da sie zrobic i wszystko pogodzic zeby dobrze bylo. No i tak wczoraj pokrzyczalam na corcie :-(za nic w sumie, chyba tylko musialam sie wyzyc i padlo na nia :-(ona biedna tak bardzo mi pomaga i wszystko chce robic, jakby mogla to sama by braciszka kapala i karmila a mama wredota jeszcze pokrzyczala. Oj jakiego moralniaka mialam strasznego:zawstydzona/y:i przepraszalam ja z milion razy, tulilam i calowalam i do tego razem plakalysmy jak bobry. Dzis juz jest dobrze poryczalam jeszcze wczoraj w rekaw mezowi i mi ulzylo jakby ciezar ze mnie spadl. Stwierdzilismy wczoraj, z echyba sexiku brakuje i dlatego taka drazliwa jestem :sorry2:

Dzis mialam ciezka noc Alanek sie bufdzil co 2 godziny. A jak on zasnal to Sandrusia sie budzila i tak biegalam miedzy pokojami. Rano taka spiaca bylam ze ledwo oczy moglam otworzyc. Pierwsza taka noc od miesiaca. Zawsze spi i budzi si etylko raz czy dwa adzis pobil rekordy. I sama nie wiem czemu tak czesto wstawal :sorry2:

adapterek fajnie, ze jestes :-)

ewa ale masz spiochy te corcie swoje :-)

Kobietki czy ktorys dzidzus po miesiacu budzi sie jeszcze co 2 godziny w nocy na karmienie?
Kluseczko, dzisiaj Michas skonczyl 7tygodni, a wieczorem jada o nastepujacych godzinach:
20, 23, 3 (ewentualnie 4), pozniej 6 (ewentualnie 7), bywaja noce kiedy budzi sie o 2, pozniej o 4, a jeszcze jakis czas temu spal od 23 do 4:30 :-).

Kluseczko, dzisiaj Michas skonczyl 7tygodni, a wieczorem jada o nastepujacych godzinach:
20, 23, 3 (ewentualnie 4), pozniej 6 (ewentualnie 7), bywaja noce kiedy budzi sie o 2, pozniej o 4, a jeszcze jakis czas temu spal od 23 do 4:30 :-).

Kurcze to ja nie wiem co zrobic wydaje mi sie ze Mati wstaje za czesto.

MARTUSIA- wspolczuje nocki. Stresy niestety sa nieuniknione szkoda ze padlo na corcie ale ona wie ze ma kochana mamusie:tak:i ze nie chcialas.

Ku

annya w sumie to tak polozna mowila zeby dawac rano i wieczorem po 3 krople chybaze mialaby ataki to jeszce ze 2 razy w poludnie, kolezance znowu lekarz zalecil 5 kropli 4 razy dziennie wiec suma sumarum wykombinowalam 4 krople 3 razy dziennie i na razie efekt jest.te kropelki nie uzalezniaja.

kasiab415 ja wyszlam po 4dniach - najpierw tak na pol godzinki a teraz prawie caly dzien na dworze jest

Ostatnia edycja:
Kobietki czy ktorys dzidzus po miesiacu budzi sie jeszcze co 2 godziny w nocy na karmienie?

Kluseczko moja kochana... Olcia moja tak sie budzi. co 2 godz z zegarkiem w reku... choc zdarzy jej sie czasem mamusie zaskoczyc i np jak wzoraj spac od 22 do 3... a potem juz ladnie co 2 h. Ale zazwyczaj to jest kilka pobudek nocnych i to jest jak najbardziej normalne.

reklama
A moja Gabi...az jestem zaskoczona:-)calkiem odwrotnie niz Viki,zasypia kolo 23 a budzi sie na jedzonko gdzies kolo 2 no i spi do 6,7 Viki tez budzila mi sie co 2 h

Do góry