reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witam dalej w dwupaku!
Dziś się chyba tak jak Wy wybiore na KTG- mam nadzieje,ze usłyszę coś pocieszającego np. poród blisko :p
A tak poza tym teraz dobra pora dla mnie na rodzenie,bo mój S nie chodzi do pracy na nocki-bo ma ponad tydzień szkolenia-więc w nocy nie jestem sama.
Teraz wybiorę się na małe zakupy- kupię rybkę na obiad i czekam,aż on wróci,zeby go zaciągnąć do szpitala.
Wyjątkowo długo dziś spałam- więc gotowa jestem na wszystko :)

reklama
witam i ja

u mnie sloneczko swieci az samopoczucie lepsze i chce sie cos robic,tylko jeszcze nie wiem co,musze zaraz jakies zajecie wynalezc sobie.nocka nieprzespana,wiercilam sie jak nie wiem.krzyz bolal i brzusio ale teraz juz lepiej.

to ja tez się witam:-)

Niestety u mnie też cisza:sorry:, chodzę i chodzę i nic, dziś u nas jest gorąco i duszno, ciepełko to ja lubię ,ale niestety nogi puchną:wściekła/y:, Mały się rozpycha ale to i dobrze, przynajniej wiem że wszystko ok no i jak się do dziś nie zdecydowaół to niech czeka do środy, bo jutro zakończenie "zerówki" u Miśka-będą występy, chciałabym być z nim, będzie recytował wiersz:-)-tak sie cieszę,że idzie już do szkoły

Witam w ładny poniedziałek.
Mam nadzieję że się sprawdzi powiedzenie - jaki poniedziałek taki cały tydzień. Bo dziś u mnie tak spokojniutko i milutko. :-)
Byłyśmy na naszym pierwszym spacerku :tak:
Tak to się można odprężac :-D

Okna pomyte,firanki i zasłony pozmieniane,w domku wysprzątane :-). Teraz tylko czekać aż coś się ruszy,mam nadzieje że Kubuś postanowi wyjść :-).Już chyba bardziej zachęcić go nie mogę ;-).

Czesc dziewczynki!!

U nas pogoda przepiekna,wlasnie wybieramy sie na trzeci w zyciu spacerek Gabrysi,mala grzeczniutka na razie tylko je i spi,a i tak jakos na nic czasu nie moge znalezsc,bo walcze z nawalem mleczka,nic tylko karmie i sciagam,:-)mam nadzieje ze za pare dni wszystko sie ureguluje,:-D:-D

No i jestem z powrotem :)))))))))))))))))))))))
Dzidzia się nie spieszy...kolejne ktg w środę :)))) Zajebiście :))) Jedyny "+" to ze jest wszystko w porządku :) Rozwarcie na 1 palec - to już postęp!!! a do 10go cm jeszcze 9cm - hahaha
Chyba wykupie abonament na noclegi w szpitalu :))))

Poza tym oki...

Ostatnia edycja:
No kochaniutke ja juz po KTG :-)
Tetno dzidzi Ok chociaz sie zmartwilam bo po zapisie lekarz wzial ten zapis i powiedzial ze musi skonsultowac z innym lekarzem mialam serce w gardle zanim wrocil :p
Na szczescie wszystko gra. Odebralam swoj wypis z porodowki, mam sie stawic 8 dni po terminie jak nic sie nie ruszy samo. A w czwartek nastepne KTG.

Milego wieczorku :-)

reklama
Do góry