reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Tutaj tez dzień był ładny. Tylko noc totalnie nie przespana :no:
Dosypiałam do 12 i zanim wszystko zrobiłam już był wieczór....
Mam nadzieję że ureguluje się niedługo to wszystko

Miłej nocki ;-)

reklama
Witam,
U nas dzisiaj również była wspaniała pogoda... Ja miałam cały dzień gości, później pakowanko do szpitala...
No kochaniutkie trzymajcie kciuki, żebym wróciła z maleństwem już do domku i oby wszystko było w porządku...
Życzę miłego tygodnia... tym nie rozpakowanym szybkich porodów, a tym rozpakowanym pociech z maleństw i zdrowia...
Odezwę się po powrocie ze szpitala... oby z maleństwem :-)

:hmm::hmm::hmm:Dobry
Kolejna noc do tyłu... a miałam odpocząć przed porodem...jasne!! Siedzę z kawką i gnam zaraz do szpitala na kolejne ktg, które nic mi nie powie... a już napewno nie to ze dziś urodzę... Chyba się wszyscy na mnie zmówili....
Wiem ze dzidzia wie kiedy wyjść, ale ja się obawiam ze jak mi nie wywołają porodu, to Ona raczej nie wyjdzie. Skurcze są ale nic nie mówiące, czopu część kolejna dziś odpadła i co dalej ...:-:)-:)-(

Adaperek moze Twoj urok taki jak moj bez oxo nie urodzisz mi nawet nie pomogły przebite wody rozwarcie bylo a skurcze za słabe ...

Hej kochane :-)
Ja dzis mam pogode przepiekna :-)
Troche sie obawiam bo zostalam zupelnie sama do 15 w domu i to z 6 letnia siostra na glowie moje malenstwo lubi sobie robic rozne jaja w najmniej spodziewanym i najmniej odpowiednim momencie, mam nadzieje ze nic sie nie wydarzy do 15 !!!
Pozniej jade na KTG do szpitala - OBY TETNO BYLO OK !!! Bo juz nie chce lezec pod oxo :-(

Miłego dzionka :-)

Witajcie :-).Pogoda we Wrocławiu bardzo senna,przynajmniej dla mnie,z łóżka nie chciało mi się wychodzić.Ale trzeba zacząć się coś ruszać,żeby małego zachęcić do wyjścia :-).Mam zamiar umyć okna,posprzątać i może coś się ruszy...
Mnie się w ogóle wydawało że jak będę już po terminie ,to na nic siły nie będę miała a tu niespodzianka wcale się nie czuje jak w 9 miesiącu ciąży :-).
Miłego dnia życzę :-).

Czesc dziewczynki

no ja musze jakies zajecie sobie wyszukac, zeby ciagle nie czekac na porod, bo to kiepsko widze, chyba zebym poszla na pielgrzymke do Czestochowy to moze by sie cos ruszylo i to nie wiem..:eek:
czekam na kuriera bo zamowilam nosidelko dla Niunia :tak:

a .. juz mam dosyc ciaglych telefonow znajomych , typu : RODZISZ? URODZILAS JUZ? NIC SIE NIE ODZYWASZ? powiem wam ze juz mnie to dobija, mi chyba najbardziej zalezy zeby juz urodzic? moglam zebrac wczesniej grupą zainteresowania i codzienie wysylas im informacje :cool:

witam serdecznie :)

:hmm::hmm::hmm:Dobry
Kolejna noc do tyłu... a miałam odpocząć przed porodem...jasne!! Siedzę z kawką i gnam zaraz do szpitala na kolejne ktg, które nic mi nie powie... a już napewno nie to ze dziś urodzę... Chyba się wszyscy na mnie zmówili....
Wiem ze dzidzia wie kiedy wyjść, ale ja się obawiam ze jak mi nie wywołają porodu, to Ona raczej nie wyjdzie. Skurcze są ale nic nie mówiące, czopu część kolejna dziś odpadła i co dalej ...:-:)-:)-(

może już dziś cię zostawią w szpitalu :-) mam nadzieję że wszystko się szybko rozwiąże :-D:-D:-D kurcze mam wrażenie że podzielę twój los :no: termin nadszedł, wiem że niewiele kobiet rodzi w terminie, ale ja nie mam nadal żadnych objawów !!!

dziś mam wizytę u lekarza i zobaczę co powie, trochę mam nadzieję że mnie od razu na wywołanie weźmnie bez dłuższego czekania ?!

reklama
Kabaretka, KTG jest nudne jak flaki z olejem :-D
Podłączą Ci 2 głowice do brzuszka i jedna będzie mierzyła napięcie macicy, a druga tętno maluszka. Wszystko będzie widać na wyświetlaczu. Aha, a w łapkę dostaniesz taki "długopis" z przyciskiem, który trzeba nacisnąć, gdy poczujesz ruch Maleństwa.
A potem 20-30 minut dłuugiego leżenia na lewym boku :happy: Ale za to przyjemnie słucha się serducha :-)
Ja też dzisiaj na KTG i na wizytę. Chciałabym, żeby to była ostatnia moja wizyta :happy: Nie, żebym nie lubiła swojego lekarza. Wprost przeciwnie. Ośmielę się powiedzieć, że jestem w nim wręcz zakochana :-D Ale chciałabym już urodzić... w końcu ile można chodzić z rozwarciem :-D

Do góry