reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Dziewczyny, powiem Wam numer, jestem też na czerwcu 2008, i tam dziewczynki mówią, aby pojeść ostrego to może się ruszy... a druga dziewczyna napisała, aby się nie martwić, bo w zesżłym roku też miały wysyp w pełnię... a mówiła jeszcze, że najwięcej porodów jest w czasie burzy i pełni... u mnie o dziwo pioruny biją, hehehe burzę mam za oknem ale jaja :-D a tu cisza na morzu :-D

Dziewczyny, powiem Wam numer, jestem też na czerwcu 2008, i tam dziewczynki mówią, aby pojeść ostrego to może się ruszy... a druga dziewczyna napisała, aby się nie martwić, bo w zesżłym roku też miały wysyp w pełnię... a mówiła jeszcze, że najwięcej porodów jest w czasie burzy i pełni... u mnie o dziwo pioruny biją, hehehe burzę mam za oknem ale jaja :-D a tu cisza na morzu :-D

Oj Ewunia Ty kobiałko to juz sie wszystkiego lapiesz :-)
A u mnie przybawa objaw porodu ale rezultatu nie ma heheheh :-D dzidzia sobie jaja robi :-) bedzie charakterek.

Kurde na sam wieczor zachcialo mi sie kebaba :tak::tak::tak::tak: ale musze sie wsytrzymac do jutra bo juz w pizamie heheh :-)

Spijcie dobrze kochaniutkie :-)

Ty to masz te zachciewajki :-D ja tam opyliłam fasolkę na kolację :-p mogę rodzić bo wszystko nowe zaliczone co lubię :-D i wszystko mam pokupowane i poprane... a burza dalej kołuje nad Kielcami :-D

Kochana ja dzis chaialmkupic fasolke ale 16 zl za kilogram przesadzili ostatnio co prawda kupilam po19 ale myslam ze tak z 10 juz bedzie a tu dupaaa a w ogole truskawki po dziwnych cenach nie wiem 5.99 :/

A ja dzis sobie dokupilam jedna koszule do szpitala taka co by szlo z niej karmic :-)
a w ogole to wczoraj wypakowalismy ta karuzele dla dzidzia i co sie okazalo???? ze nie ma pilota choleraa a jak dzwonimy do tej baby to odbiera jakis facet i mowi ze pomylka jestem wsciekla w ogole ta karuzela jest kompletnie bez szalu ;/

dobra ja uciekam bo mi tylek wiednie na tym krzesle mama porwala laptopa a tu niewygodnie :-D

Ostatnia edycja:
Ale macie przerąbane z tymi zakupami...

Minutka, u mnie fasola po dychu, a truskaweczki po 3 zł :-D ach, musiałam Cię podrażnić :-D

ruch babeczki jak w ulu u nas... śpijcie dobrze, pełnia jest, u mnie jeszcze grzmi, więc ródźcie kochane :-D udanego wieczorku

Ostatnia edycja:
no to do roboty kochana jak mąż karze!:-D:-D:-D:-D:-D

Ja chyba dziś z wrażenia nieusne , oskarek śpi kołomnie a ja czówam i gapie sie na niego jak sroka w kość ;-);-) zaraz przygotuje mu mleczko bo przez to moje przeziębienie postanowiłam przez pare dni niekarmić a bebiczko bardzo mu zasmakowało :tak::tak::tak:

no to do roboty kochana jak mąż karze!:-D:-D:-D:-D:-D

Ja chyba dziś z wrażenia nieusne , oskarek śpi kołomnie a ja czówam i gapie sie na niego jak sroka w kość ;-);-) zaraz przygotuje mu mleczko bo przez to moje przeziębienie postanowiłam przez pare dni niekarmić a bebiczko bardzo mu zasmakowało :tak::tak::tak:
Andzia nie rezygnuj z karmienia, Oskarek moze szybko się przyzwyczaić do sztucznego, a poza tym nie dostaje od Ciebie przeciwciał, które produkujesz, jemu nic nie będzie

A tak poza tym to zapomniałam się przywitać, cos dzis tak pusto:-:)szok:, gdzie jesteście???????

reklama
Hej kochane :-)
Ja dzis sie w ogole nie wyspalam kilka raz dostalam z lokcia od mojego A i raz z głowki myslalam ze mi czaszka peknie tak na niego wyzywalam w nocy a on nic nie pamieta normalnie jestem posniaczona i obolala!!!
W standardzie bylo siusiu i slodkie w nocy :-D Jutro wizyta w szpitalu mam nadzieje ze mnie ktos zbada wkoncu.

andziu- super ze tulisz juz Oskarka :-)
dorotko - no to do roboty :-)

Milego Dnia :-)

Do góry