goniap2
Fanka BB :)
Andzia- fantastyczne wiesci...suuuuper! gratulacje kryzys juz mozna powiedziec zazegnany!
Dorotka- jak tak dalej bedziesz miala tempo sprzatania to lada moment urodzisz:-)
Ewcia- dobrych wiesci u ginka :-)
adapterek- na zyczenie trzymam kciuki:-)
Carmi-widze ze kolejna ofiara zabawy w kotka i myszke...za ciebie kochana tez cisne kciuki by jak sie zacznie to sie skonczylo spotkaniem z malenstwem a nie takimi falszywymi sygnalami
A tak w ogole dziewczyny kumpelka przeslala mi dzis tego lnka...szczegolnie godne uwagi dla tych co mieszkaja na wyspach
http://wiadomosci.onet.pl/1546031,2677,kioskart.html
tej mojej kumpelki dziecku lekarz regularnie zapisywal jeden z tych lekow...wiec ostroznie, ja juz soebie stronke w ulubione wrzucilam by na bierzaco zadzorowac co lekarz malej bedzie zapisywac, bo niestety ta sluzba zdrowia zostawia wiele do zyczenia
Dorotka- jak tak dalej bedziesz miala tempo sprzatania to lada moment urodzisz:-)
Ewcia- dobrych wiesci u ginka :-)
adapterek- na zyczenie trzymam kciuki:-)
Carmi-widze ze kolejna ofiara zabawy w kotka i myszke...za ciebie kochana tez cisne kciuki by jak sie zacznie to sie skonczylo spotkaniem z malenstwem a nie takimi falszywymi sygnalami
Dorotka- wiesz troche mnie tym zainteresowalas....juz nawet nie mysle o przegrzewaniu bo bym zaoszczedzila dzidzi spioszek, bym moze jakis spodenki zalozyla, ale to podraznianie kikutka.. kurcze naprawde body moze podrazniac pepuszek?Wiecie co byłam dzis w hurtowni z ciuszkami dla dzieci i pani,która tam sprzedawała upierała sie,że będą mi potrzebne podkoszuleczki dla noworodka do szpitala,że zaklada się je pod kaftaniki i śpioszki. Że body są nie dobre, bo podrażniają kikutek od pępuszka!
Przyznaje się bez bicia nie wiedziałam.
A jak Wy uważacie?
Bo normalnie zgupiałam już w co mam ubrać dzidzię po porodzie.
A tak w ogole dziewczyny kumpelka przeslala mi dzis tego lnka...szczegolnie godne uwagi dla tych co mieszkaja na wyspach
http://wiadomosci.onet.pl/1546031,2677,kioskart.html
tej mojej kumpelki dziecku lekarz regularnie zapisywal jeden z tych lekow...wiec ostroznie, ja juz soebie stronke w ulubione wrzucilam by na bierzaco zadzorowac co lekarz malej bedzie zapisywac, bo niestety ta sluzba zdrowia zostawia wiele do zyczenia
Ostatnia edycja: