emi88
Aktywna w BB
minutka oj tak, tak nareszcie Skurcze tez juz mam ale nieregularne i malo inwazyjne wiec funkcjonuje normalnie tylko troszke jakby ciezej mi i przy kazdym ruchu wszystko od pasa w dol mnie boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie ponownie :-)
niedawno wróciliśmy z lusią do domku. Na razie musimy się jakoś zorganizować, ale jak tylko będę miała chwilkę czasu to opiszę poród na odpowiednim wątku (tylko dla odważnych ;-) )
tęskniłam za wami, dziewczyny!
Dużo się już nas rozdwoiło w maju :-d mimo tego w sercu jesteśmy nadal czerwcówkami
Buziaki!!!
Czesc...dawno mnie tu nie bylo, ale wyladowalam w szpitalu 21 maja z malowodziem i lezalam az do wczoraj...w miedzyczasie mialam CC i 27 maja urodzila sie Iga:-) Jest malutka bo ma tylko 51 cm i wazyla 2500 ale dostala 10 pkt ;-) Pewnie nie nadrobie juz tego co pisalyscie...nawet nie wiem kto sie juz rozpakowal:-( Ale wszystkim gratuluje Uciekam...teraz nie ma czasu na neta :-) Pozdrawiam wszystkie serdecznie