Dzien dobry
Wczoraj
Sandrusia robila sama pizze
ja jej tylko troszke pomoglam przy ciescie no i pokroilysmy razem pomidorka i papyczke. A tak to wszytsko ninka sama robila. ale zadowolona z siebie i dumna byla. Do piekarnika milion razy podchodzila i czekala az dzwonek zadzwoni ze gotowe ;-)
Pod wieczor przyszli do nas znajomi zobaczyc zdjecie dzidziusia
wszyscy przejeci strasznie
Nie mogli sie napatrzec
Ostatnio trzymamy sie w gronie 8 osob, wszyscy kolo siebie mieszkamy i zawsze wspolne imprezki robimy, no i wlasnie wczoraj sie dogadaismy, ze wszyscy zostajemy tutaj na swieta i razem bedziemy robic wigilie no i kazdy kazdemu prezent kupuje. Musze w koncu zaczac sie rozgladac za duperelkami dla kazdego ;-)W miedzyczasie pizza sie zrobila, wiec corcia podekscytowana zawolala: chodzcie wszyscy na kolacje sama robilam pizze
No i ciocie i wujkowie chciac nie chac musieli sprobowac. Wszyscy sie zajadali i pytali kiedy znow bedzie robic to znow przyjda bo byla naprawde pyszna
Chyba mala kuchareczka mi rosnie ;-)po dzidziusiu moim tacie ;-)
A dzis musze isc do bibliteki ksiazki oddac, ale cos sie zebrac nie moge
Sandrunia od kilku dni mnie meczy, ze ona nie umie cyferek i literek pisac. Dlaczego mamus mnie nie nauczylas
pyta sie mnie
No i chyba lekcje czas zaczac ;-) A jak jest u Was
Dzieci chetne do nauki
Cypisia ciesze sie ze wszytsko oki
Super uczucie na takim USG no nie :-)
A dlaczego duphfaston dostalas
Zdjecie super :-)
W ramke i na honorowe miejsce
:-)
MonikaM nic sie nie martw napewno wszystko jest dobrze.
Ja z obiawow to tylko milalam od razu powiekszone piersi, na poczatku czulam caly czas glod, a teraz to tylko lekko powiekszony brzusio, wzdecia i zaczynaja sie po malu zaparcia. a po a tym czuje sie wysmienicie i nie jak w ciazy (za pierwszym razem mialam tak samo
) gdyby nie wczorajsze USG to nie moglabym tak do konca uwierzyc, ze jestem w ciazy ;-)
Sylwiaa28, isia22 trzymam za Was kciuki zeby Was nie ciaglo do tytoniu.
Papierochy to paskudztwo straszne. Dzidzius palacych mam jest w duzym stopniu narazony na astme.
Beata1980 ja nigdy nie bralam antybiotykow. Nie umiem doradzic.
Milego dzionka;-)