reklama
blumetka29
Wdrożona(y)
A co z Ewunia ????? Dlaczego tak milczy czyzby byla na porodówce????
No własnie tez sie zastanawiałam....moze tuli juz mala a przyspieszacze w koncu zadziałały...:-)
A co z Ell czyzby juz była po cc bo chyba na nia sie wybierała???
No własnie tez sie zastanawiałam....moze tuli juz mala a przyspieszacze w koncu zadziałały...:-)
A co z Ell czyzby juz była po cc bo chyba na nia sie wybierała???
No Ewunia to całkiem możliwe po tych swoich przyspieszaczach
A z Ell to nie wiem hmmm.... ???
...wtrącam się po powrocie z wypraw miastowych ))) Jutro prawdopodobnie ostatnia wizyta u Gina !!! Jestem aż ciekawa czy czymś mnie zaskoczy )))
A dziś zrobiłam chyba ostatnie w tym roku porządki na balkonie, posadziłam kwiatuszki i mam prawie oranżerię na powitanie Dzidziusia...))
a teraz wcinam spaghetti i będę rąbała lody - bo mi źle i już!
Buziale
A dziś zrobiłam chyba ostatnie w tym roku porządki na balkonie, posadziłam kwiatuszki i mam prawie oranżerię na powitanie Dzidziusia...))
a teraz wcinam spaghetti i będę rąbała lody - bo mi źle i już!
Buziale
emi88
Aktywna w BB
Drogie czerwcowki pytam tak z cielkawosci czy mialyscie moze robione wymazy na paciorkowca?? Oczywiscie pytanie dotyczy tych mamy ktore sa juz w 38 tyg ciazy Bo mamy majowe mialy nielichy problem gdyz wiekszosc lekarzy nie robila im tego wymazu i tylko po prosbie zostaly zbadane a to przeciez wazne by wiedziec czy jest sie nosicielem czy nie. Dlatego pytam jaka jest sytuacja u was?? DZiekuje za odpowiedzi
A co z Ewunia ????? Dlaczego tak milczy czyzby byla na porodówce????
Taaaa, ale byście chciały!!! cześć laseczki, przepraszam, że dopiero teraz, ale kiepił mi się net, dopiero odzyskałam łączność ze światem... ale póki co gra. A przyspieszacze tam swoją rolę wypełniają i niech działają
Emi, witaj
ja muszę wyniki też zrobić, bo mam w czwartek lekarza, a aż mnie cholera bierze że musze się udac tam pieszo!!! grrr, przerąbane, jak się człowiek przyzwyczai do samochodu, tragedia.
Annya, chętnie się piszę na 8, ale może być i 9 i miły prezent dla mnie
a Ell, prawdopodobnie 29 maja miała cc i jest już majówką wyscigówką i szczęśliwą mamą
Ostatnia edycja:
emi88
Aktywna w BB
Dzieki Ewuniaza szybka odp :-)
A to jakich przyspieszaczy probowalas jesli mozna zapytac?? Moze i mi sie przydadza skoro i tak juz jestem po terminie 2 dni
A to jakich przyspieszaczy probowalas jesli mozna zapytac?? Moze i mi sie przydadza skoro i tak juz jestem po terminie 2 dni
reklama
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
Drogie czerwcowki pytam tak z cielkawosci czy mialyscie moze robione wymazy na paciorkowca?? Oczywiscie pytanie dotyczy tych mamy ktore sa juz w 38 tyg ciazy Bo mamy majowe mialy nielichy problem gdyz wiekszosc lekarzy nie robila im tego wymazu i tylko po prosbie zostaly zbadane a to przeciez wazne by wiedziec czy jest sie nosicielem czy nie. Dlatego pytam jaka jest sytuacja u was?? DZiekuje za odpowiedzi
Ja miałam w czwartek pobierany wymaz, ale nie mam jeszcze wyników, jak lekarz nie zapomni (bo On ma gorszą sklerozę niż ja) to powinnam się czegoś dowiedzeć w środę na wizycie u niego...