reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

OOOOO!!! jest moja Minutka :-D:-D:-D stęskniłam się :-D:-D

jakie przyspieszacze? hmmm, Oeparol to są kapsułki w których jest olej z wiesiołka, herbatka lub tabletki z liści malin... maliny dziewczyny uzywają, a ja bawię się w wiesiołka i nawet są efekty... bo z Julką w 42 tc szłam z zerowym rozwarciem i bez skurczy na porodówkę... :szok:

reklama
Ewunia tez już myślałam ,żeś na porodówce:-DNo ale kielczanko poczekaj najpierw na mnie bo ja mam termin lada dzień i wypadałoby co bym najpierw ja urodziła;-):-D

JA tez sie stesknilam i powaznie juz mysalam ze tulisz szkraba albo rodzisz :-D
A jadlas dzis truskawki??? bo ja nie :-(

Emi- nie ma sprawy :-)

"Anavel, ale zrobiłaś zimny prysznic swojemu dzidziowi, może dzięki temu pomyśli sobie, że w tym brzuszku wcale nie jest tak rewelacyjnie i zdecyduje się w końcu wyjśc;-):-)"

Sunniva ja sie tylko boje, ze on sie na mnie obrazil i teraz nie bedzie sie chcial pokazac... Dziekuje tez za te dane o temperaturze w pomieszczeniu dla maluszka.

Minutko, ja też niestety nie jadłam, ale jutro odbiję i kupię ze 3 kilo :-D są u nas juz po 3 zł :-D
Ansiu, nie będę się wpychać :-D czekam do 9 :-D ródź sobie dobra kobieto :-D
Emi, jeszcze nie oszalałam, ale z ciekawości gdzie to można dostać, tę rycynę :-D bo ja bawię się wiesiołkiem :-D i to na razie wystarcza...

reklama
Do góry