reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Tez lipiec mnie zaskoczyl. Ale w sumie dzisiaj bylam na pierwszym USG i jak zobaczylam ze maluszek nie jest juz fasolka to zdalam sobie sprawe jak te nasze pociechy rosna. To moja pierwsza ciaza i przezycie bylo ogromne, a zwlaszcza jak zaczal poruszac nozkami i raczkami:shocked2::laugh2::shocked2::biggrin2:. Zdjecie zalacze na odpowiednim watku. Pozdrawiam.

Coś tu cichutko dzisiaj. Czy u Was też taka dołująca pogoda? Słonka nie widać, ponuro, deszcz jakiś - aż się nic nie chce.
No i długiego weekendu tu brak - małżonek dzielnie w pracy walczy, a byłoby tak milo mieć go blisko

Cześć Dziewuszki!
Ja jestem po dzisiejszej wizycie u GP, która ma mnie skierować do odpowiedniego szpitala - więc teraz czekam na wezwanie na badania.
W poniedziałek mam spotkanie z położną.
Robili mi też testy moczu i chyba wyniki nie są zbyt zadowalające, bo piguła dała mi kilka pojemników na mocz i kazała przynosić, za każdym razem, jak będę w przychodni. Trochę mnie to martwi, bo kilka miesięcy temu przechodziłam dość ostre zapalenie dróg moczowych i nie chciałabym, aby się to powtórzyło. Jak na razie dostałam zalecenie, żeby dużo pić.
A tak poza tym to przez weekend miałam mega mdłości - nie mogłam nawet wejść do kuchni, bo mi strasznie śmierdziało:baffled: No i wczoraj prawie cały dzień ściskałam się z kibelkiem - pierwszy raz w tej ciąży i szczerze mam nadzieję, że ostatni.
Pozdrawiam wszystkie Mamuśki i życzę coraz lepszego samopoczucia;-)

Hej :-)

Witam nowe forumowiczki :tak:

Co do spania to ja nie moge sie rano dobudzic 11 to dla mnie ranna pora do wstawania :tak: Na szczescie cora dosypia ze mna wiec sie obie wysypiamy :tak::-) Wieczorem robie sie zmeczona, ale nie senna. A kolo polnocy zasnac nie moge i z chcia poogladalabym jeszcze TV.

Dziewczyny ale Wam zazdroszcze tych wszystkich USG :-)
Tez bym juz chciala zobaczyc dzidziusia i dowiedziec sie ze wszytsko jest w pozradku. Na pewno jest innej opcji nie ma, ale jak bym wiedziala to bylabym spokojniejsza :tak:

Macie racje czas zapiernicza jak nie wiem co. Nie dawno test robilam i zaczynal mi sie 6tc a teraz juz 11:szok: Fasolki to juz fajne dzieciaczki i niedlugo pewnie poczujemy pierwsze ruchy.
A tak wogole to pamietam jak by to wczoraj bylo jak robilam test ciazowy z Sandrusia a ona juz ponad 3 latka ma :-) Starsznie szybko czas leci.

No to buzka i do potem ;-)

Martusia 78 a jaTobie strasznie zazdroszcze tego spania. Ja walcze co rano i tak jak kiedys wstawalam 1.5 godz przed wyjsciem do pracy zeby wypic kaweczke wziasc prysznic i pozadnie sie obudzic ogladajac TV tak teraz wstaje 15 min przed wyjsciem wrzucam na siebie ciuchy i wychodze. :cool:

Tusienka nie przejmuj sie za wczasu. moze taka jest po prostu procedura. A co do mdlosci to mnie tez caly czas mecza. Wczoraj wieczore znowu tulilam kibel ale najgorzej jest w pracy- chetnie bym pobiegla do toalety zrobila swoje i miala spokoj na kilka godzin ale musze sie powstrzymywac bo sciany irlandzie sa takie ze wszystko slychac a kibelek jest praktycznie w biurze:no:

Meva a u nas zimno ale slonce swieci chociaz dlugiego weekendu tez brak.

Anavel- widzialam Twoje bobo na zdjeciu- SUPER! ja ciagle musze czekac jeszcze 3 tyg na USG.

Pozdrawiam was kocchane mamuski

Wtargnela na chwile na forum Lipcowek. :cool: To takie wzruszajce. One jeszcze nie maja mdlosci nie byly u lekarzxa i tylko testy pozytywne i wyszly. Achh pamietacie jak to bylo?:rofl2:

Wtargnela na chwile na forum Lipcowek. :cool: To takie wzruszajce. One jeszcze nie maja mdlosci nie byly u lekarzxa i tylko testy pozytywne wyszly. Achh pamietacie jak to bylo?:rofl2:

reklama
Do góry