goniap2
Fanka BB :)
kaska76- gratulacje dobrych wynikow, oby tak dalej
A z ta akcja porodowa no to niezly szok...ale u nas na szkole rodzenia tez padly takie teksty ktos podpytal a polozna z pelnym luzem ze tatus wtedy w polozna bedzie sie bawic!plus teksty typu ze juz na parterze przy wejsciu odbieraly porod itp....strasza czy co?
kamireszel- na ostatnim badaniu polozna mi powiedziala ze glowka jest w gorze, ja tez czuje cos twardego i okraglego pod prawym zebrem i jakby co chwila chciala wlasnie tamtedy sie wydostac to wypycha a pojedyncze kuksance to bardziej w lewej dolnej stronie brzucha. Ale uslyszalam juz u nas na forum ze moze to byc wypychajaca sie pupcia...oby tak bylo ahhh czekam na ta nastpna wizyte i sie doczekac nie moge tak bardzo chcialabym uslyszec sie mala sie przekrecila.... no nic cwiczen ciag dalszy
ooo ja tez mam ten sam problem, czasami zaczynam zalowac ze termin pojscia na macierzynskie wybralam tak pozno tj 36tc... ale mam nadzieje ze dociagne, bo moje poranki wygladaja coraz gorzej zeszta jak i te wyprawy do toalety i pozycje do spania. dzis czuje sie jakby mnie ktos cala noc bejsbolem traktowal, wszytsko boli, spac mi sie chce i w ogole jakas slaba jestem... jeszcze 2,5 tygodnia pracy!!!Hej kobitki,
Ja dolaczam do grona nie wyspanych. Ciezko mi jakos wrocic do rutyny. Po pracy wraca tak zeczona ze zasypiam w ubraniach potem budze sie biore prysznic no i przez pol nocy biegam do kibelka. Rano przydal by sie dzwig o podnopszenia wozka.
'' My mieszkamy dosyc daleko od Dublina i czesto zadarzalo sie ze dzieci rodzily sie w samochodzie podczas podrozy do szpitala i to ojciec musial je odbierac.Czy ma pani jakies wskazowki co robic?''
Zarowno ja jak i moj malzonek oniemielisy z wrazenia. Brr!!!
A z ta akcja porodowa no to niezly szok...ale u nas na szkole rodzenia tez padly takie teksty ktos podpytal a polozna z pelnym luzem ze tatus wtedy w polozna bedzie sie bawic!plus teksty typu ze juz na parterze przy wejsciu odbieraly porod itp....strasza czy co?
wow no lwasnie moze jednak powinnysmy podsunac tatusiom jakas lekturke z poloznictwa?Hej Kobitki, właśnie się dowiedziałam że moja znajoma urodziła synka - o 4.30 obudziła męża żeby jechać do szpitala, a o 5.10 synek już był na świecie!!! Tatuś odebrał w domu, bo nie zdążyli się zebrać. W ciężkim szoku jestem.
kamireszel- na ostatnim badaniu polozna mi powiedziala ze glowka jest w gorze, ja tez czuje cos twardego i okraglego pod prawym zebrem i jakby co chwila chciala wlasnie tamtedy sie wydostac to wypycha a pojedyncze kuksance to bardziej w lewej dolnej stronie brzucha. Ale uslyszalam juz u nas na forum ze moze to byc wypychajaca sie pupcia...oby tak bylo ahhh czekam na ta nastpna wizyte i sie doczekac nie moge tak bardzo chcialabym uslyszec sie mala sie przekrecila.... no nic cwiczen ciag dalszy