reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

ja czerwca do tej pory nadrobic nie moge, masakra, jak Wy tu szybko te posty produkujecie :-D

ja wlasnie umieram z przepicia, mialam dzis wypic 3l wody przed usg 3d, a zostalo mi jeszcze az pol butelki, wiec moze ledwo 2 l w siebie wlalam i umieram, tak mi niedobrze. Do tego masakra w brzuchu, bo za jakies 10-15 min wychodze do gina i juz sie denerwuje, bo nie wiem czy cos z tego bedzie. Ostatnio mijalam tam babke, ktora przychodzi juz 4 raz na 3d. Albo lekarz taki konowal i usg zrobic nie potrafi, albo pech....
oby tym razem, bo narazie mamy tylko jedno slabe ujecie, a troche to kosztuje.

A po wizycie turecki kebab na pocieszenie :-D

No to 3mam kciuki zeby sie Malenstwo ladnie ulozylo i pomachalo do Ciebie:-) Ja tez dwa razy bylam na 4D bo sie Mala pokazac nie chciala:-)

Wszystkim chorowitkom zycze powrotu do zdrowka....ja tez umieram, ale mam nadzieje ze juz jutro bedzie lepiej...a od srody na pewno sie poprawi bo ide na zwolnienie i sloneczko wychodzi wiec musi byc tylko lepiej :-D

reklama
Witam

Wczoraj wieczorkiem robilismy sobie z mezusiem sesyjke zdjeciowa. Ale bylo fajnie, choc porzyznam ze wymeczylam sie na maksa :-D Kapiel tak mnie potem rozbudzila, ze dopiero po 3 zasnelam.
Wkurzylam sie tez z deczka wczoraj bo przegapilam 3 fajne aukcje na ebayu. Ciuszki dla corci poszly za bezcen,a ja zamiast pilnowac to przebieralam sie do sesji :-p:sorry2:

Dzisiaj fajna pogoda slonko swieci i nie wieje, az zyc sie chce :tak::tak:
Bylismy na spacerku i zakupach. Znow maluszka obkupilam :-D Najwiecej zakupilam pajacykow ale spodenki i bluza tez sie fajne znalazly ;-)

Cos ostatnio coraz ciezej sie czuje i brzucho coraz bardziej zaczyna przeszkadzac. Mam tez jakies takie mysli, ze nie zdaze ze wszystkim na czas. Mimo, ze wszystko juz kupione (ale pochowane) to mam wrazenie, ze dzidzius przyjdzie na swiat a ja nie popiore i poprasuje ubranek,nie zdaze rozlozyc lozeczka. Przejmuje sie ostatnio i wyolbrzymiam chyba wszystko :sorry2:

Ewunia super, ze masz takie podejcie i nie przejmujesz sie tesciowa :tak:
Tak trzymac :tak::-)
Wszystkiego naj naj z okazji Waszej 3 rocznicy bycia razem :tak::-D

Misiek się zreflektował i wczoraj odbyła się akcja "ikea" :-) Już 2,5 komody skręcone, zostało pół komody i łóżeczko :-)
A mowilam, z enie ma co si emartwic bo napewno w niedzielke skoczycie na zakupy ;-)
Super, ze sie udaly :tak::-D

Ostatnia edycja:
Marta nie martw sie ja tez w polu nawet wozka nie ogladalam sypialnia nadal jak pobojowisko czekam az jakas wena sie zacznie brzuch mam tak wielki ze szok przeszkadza mi w spaniu siedzeniu myciu ja niewiem moja waga stoi w miejscu a brzuch wielki Ja juz chce urodzic :)

Witajcie

o Agata sie pojawiła, no to juz jakis postęp ;-)

za tydzien przyjezdza do mnie siostra z przesylka dla malego, ( czyli wyczajone na ebay przeze mni ekocyki, spiworek i ubranka ) juz nie moge sie doczekac, zobacze wtedy co jeszcze dokupic ewentualnie.

jutro moze pojedziemy po wozek, ten co wczesniej wspominala, ale musimy sprawdzic jak to sie prowadzi..

milego wieczorku, :tak:

na kolacje rybka wędzona ..

Tacjana ja caly czas czuwam tylko stres i nerwy odbieraja mi sile ;( do tego musze odwozic i przywozic dzieci z/do szkoly no i ciagle walcze z domem wiec duchem jestem cialem poza :p

No to 3mam kciuki zeby sie Malenstwo ladnie ulozylo i pomachalo do Ciebie:-) Ja tez dwa razy bylam na 4D bo sie Mala pokazac nie chciala:-)

Nika, dzieki, ale chyba jedne kciuki to byly za malo :-( nic z tego....lekarz kazal mi zejsc z 3 pietra po schodach i wejsc spowrotem, no i owszem, mala sie przekrecila, ale na drugi boczek, nadal buzka bo srodka....ehh...chyba juz powoli trace nadzieje :-(

Ostatnia edycja:
Pierwsza!!! Witam z rana ze slonecznego Olsztyna:-D
Carmi przykro mi ze Malutka tak sie ulozyla, ale naprawde mocno kciukasy 3malam:tak:
Milego dnia Czerwcoweczki

reklama
Czecia ;-)

U nas dziś pochmurno i ok. 0 st., ale myślę, że się wypogodzi :-):-)
Zaspałyśmy, więc Frysia nie pójdzie dziś do szkoły. Niestety ja mam robotę, więc sobie nie poleniu****ę z córcią - cóż, skończymy robić kartki świąteczne :tak:

Dziś mężuś pojechał moim autkiem zrobić je na bóstwo! :-D Liczę na to, że jeszcze w tym tygodniu odbiorę prawko, więc cisnę swojego biedaka. No ale mamy rocznicę ślubu, to może żonci zrobić taki prezent. I sobie - z okazji rocznicy zagwarantować święty spokój :sorry:

Do góry