reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

jak sie spozni o te parenascie tygodni jeszcze, wcale sie zloscici nie bede :-D:-D:-D
Ciekawe czy w czerwcu tez tak bedziesz mowic.... podgladalam teraz troche lutowki i one tam normalnie nerwy maja poszarpane jak nawet dzien czy dwa po terminie nic sie nie dzieje i codziennie musza odpowiadac na serie pytan : czy juz po ... :) Mam nadzieje ze nas to ominie i wszystkie dokladnie w terminie szybko i bezstresowo urodzimy :)
Gratuluje nowego lekarza :-):-)
:-):-)

reklama
Ciekawe czy w czerwcu tez tak bedziesz mowic....

Kasia, ja przesadna nie jestem, ale wole nie ciagnac tematu, ze to juz, bo nie chce tez, by Mala wyszla do nas za wczesnie ;-)
Mi 2 lekarzy powiedzialo, ze zarowno 2 tygodnie przed jak i 2 tygodnie po terminie jest ok. Ale i tak jak do 1 czerwca nic sie nie wydarzy, to kaze mezowi wziasc urlop i bedziemy po kilka razy na dzien dzidzie na swiat wyganiac :-D:-D:-D

witam

u mnie plucha dzis snieg topnieje wszedzie chlapa okropna pogoda.
ja dzis po wizycie wszystko jest dobrze nie musze lykac juz tabletek:tak:
serducho bije ladnie nawet polozna sie ucieszyla ze wskazowka na wadze sie przesunela.w koncu przytylam.no ale dalej jestem na zwolnieniu ale juz sie przyzwyczailam ze nie wstaje do pracy.no i czeka mnie teraz badanie krzywej.na szczescie pilam juz ten pyszny napoj w pszeszlosci takze zniose to dzielnie.
pozdrawiam i milego popoludnia zycze

Kasia, ja przesadna nie jestem, ale wole nie ciagnac tematu, ze to juz, bo nie chce tez, by Mala wyszla do nas za wczesnie ;-)
Mi 2 lekarzy powiedzialo, ze zarowno 2 tygodnie przed jak i 2 tygodnie po terminie jest ok. Ale i tak jak do 1 czerwca nic sie nie wydarzy, to kaze mezowi wziasc urlop i bedziemy po kilka razy na dzien dzidzie na swiat wyganiac :-D:-D:-D
ok ok wiem o co chodzi.. nie mniej jednak wszystkie wiedza ze +- 2 tyg to norma ale.... pod koniec ciazy to zapominasz o tej normie :)

Czesc dziewczynki!!

No i znow poniedzialek,a ten tydzien wiem ze bedzie mi sie niesamowicie dluzyl,bo w sobote mam 4D ultrasond,i juz nie moge sie doczekac:-)
Wczoraj mielismy gosci,no i po remoncie musielismy troszke ogarnac mieszkanka,a pozniej znow cos ugotowac no i wieczorem cos mi sie slabo zrobilo.musialam sie polozyc wczesniej do lozka,a dzidzia szalala w brzuszku strasznie,mam nadzieje ze wszystko jest okay:happy:
jakos ostatnio nie mam na nic czasu mimo ze z mala siedze w domu,jak Viki idzie spac ja tez padam i tak codziennie a czas tak szybciutko leci,niedlugo 30 tydz,a pozniej to juz poleci.:-)

W tym tygodniu mamy w planach malowanie pokoju Viki,i powoli chcemy ja tam przeniesc,tylko jeszcze trzeba jej kupic dziecinne lozko,niech sie przyzwyczaja przez te pare miesiecy jakie zostalo bo pozniej bedzie ciezko:-p

Carmi super, że zmieniłaś lekarza, mam nadzieję, ze teraz będzie OK. Tego Ci życzę:tak:
Beata nie martw się, napewno wszytko jest w porządku. A tydzień do USG szybciutko minie:-)
Pozdrawiam serdecznie

Kochane odebraliśmy klucze jakoś nie umiem sie cieszyć pracy tyle ze jednostka wojskowa miala by co robić teraz wlaczymy z biurokracja aa i dostaliśmy kredyt czekamy na przelew i ruszamy ...

Gratulacje Agatka. Dacie radę! humor Ci się poprawi jak zacznie byc widać efekty!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Agata więcej optymizmu, zobaczysz jak już zaczniecie i będzie widać jakieś postępy to poprawi Wam się nastrój:tak: Trzymam kciuki za ten Wasz mega remont:-)

Carmi bardzo się cieszę, że udało Ci się zmienić ginka, obyś była z niego zadowolona:tak::-) A malutka faktycznie niech jeszcze sobie posiedzi w brzusiu;-)

Do góry