Witam wszystkie po prawie dwudniowej przerwie :-)
Dziekuje wszystkim za gratulacje :-) Teraz tylko imię wymyśleć...
Wczoraj byłam w firmie zawieźć L4- oj jak się cieszę, że mnie tam nie ma. Krótko mówiąc - stres, stres i jeszcze raz stres.... Wszyscy jacyś podenerwowani.
Potem pobiegałąm po mieście, wieczorem wyskoczylismy z mężem do Sopotu i tak jakoś cały dzień na nogach mi minął. Za to dziś leniwie, pół dnia leżałąm, potem z koleżanką naleśniki smażyłyśmy a zaraz się wybieram na babskie ploteczki. Dziewczyny zawsze wybierają miejsce przyjazne cieżarnym, czyli dla niepalących :-) więc miły woeczór się zapowiada.
Ja niestety nie mam dobrych wieści,miałam wczoraj wizytę na 16
-z malutkim wszystko w porzadku ma 680g i jest o tydzień starszy,ale nistety u mnie rozwarcie na 1 palec,gin zaproponował mi szycie w szpitalu albo krążek,mam więc od wczoraj krążek,tabletki rozkurczowe i globulki żebynie było stanu zapalnego:-------(Mam zwolnienie, mam lezeć i tak bardzo się boję że wyję cały czas
Gumisia, trzymaj się. Wiem, nie łatwo sie uspokoić, ale trzymam kciuki bo na pewno wszystko będzie dobrze.
czesc dziewczyny
) jestem tu nowa i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona..
) jestem w 22 tyg, termin na 23 czerwca - wg usg, mieszkam w irlandii i chetnie poklikam z mamuskami
) pzdr
*
Witaj Malutka ;-)
Faktycznie! Tam jest termin z OM a nie z USG, wiec dziewczyny, jeszcze wszystko przed nami, hyhyhy szukujcie sie na impreze!!
Tau, tylko czy będą obowiazywać stroje wieczorowe? Ja się w żadną moja sukienkę juz nie zmieszczę
jestem i padłam najpierw porzadki w domu potem obiad paczki a na koniec moj M stwierdzil ze wszystko odda za jednego faworka efekt ciasto z dwoch porcji i 2 godziny w kuchni nogi odmowily posluszenstwa ale tak to jest za glupote trzeba placic bylo mi pojsc i kupic zamiast samej robic
Za dobre jesteśmy dla tych naszych mężów czasami. Mi się zdaża gotowac dwa obiady, bo M ma na coś ochotę :-) Ale nie narzekam, mnie też rozpieszcza. Zwłaszcza teraz, kiedy zaczynam być troszkę ociężała....
Cześć dziewczyny!
Byłam wczoraj na usg 4D, ale jestem trochę zawiedziona. Mała tak się ułożyła, że nie było jej wyraźnie widać, zwłaszcza twarzy , a na to najbardziej liczyłam:-(
Najważniejsze, że z małą wszystko ok. Nasz też sie przytulił do brzuszka i lekarz sie troche namęczył, zeby ładnie buźkę uchwycić. Niestety tylko z profilu sie udało. W weekend postaram sie zeskanować zdjecia to wstawie do albumu.
A na razie, szalej na zakupach. Sama przyjemność, tylko uważaj nia siebie bo nasze brzuszki troszke ciażą
KOCHANE musze sie pochwalic dostalismy papiery na wlasne mieszkanie !!!
Gratulacje!!!!!