reklama
blumetka29
Wdrożona(y)
Witam :-)
Ja dzis tez po wizycie i usg niestety moja dzidzia sie nie pokazała albo tak powiedział mi lekarz mówił ze narazie jajek nie widac wiec czy jeszcze urosna? Moze bedzie dziewczynka jak wszyscy mi to mówia.Czas pokaze. A na usg wyszło mi ze jestem 24 tc i 4 dni na suwaczku inaczej ciekawe jak to bedzie.
Pozdrawiam
Ja dzis tez po wizycie i usg niestety moja dzidzia sie nie pokazała albo tak powiedział mi lekarz mówił ze narazie jajek nie widac wiec czy jeszcze urosna? Moze bedzie dziewczynka jak wszyscy mi to mówia.Czas pokaze. A na usg wyszło mi ze jestem 24 tc i 4 dni na suwaczku inaczej ciekawe jak to bedzie.
Pozdrawiam
Dziewczyny :-)
jakąś godzinkę temu wróciłam z połówkowego usg i nareszcie poznaliśmy płeć berbecia!
Ujmę to tak jak mój A : "w końcu jednak będzie KOBIETA, która będzie mną rządzić ;-)"
Jest MARTUSIA!
Gratuluje Córeczki :-)
Cześć dziewczyny!
Wróciłam właśnie z USG i jestem bardzo szczęśliwą mamą. Maleństwo waży 480g rośnie bardzo ładnie wszystko jest OK. wg Usg to 20+6. I najważniejsza informacja, która wszystkich powaliła z nóg Będzie CHŁOPIEC
Jak tylko uda mi się zeskanować zaraz wkleję zdjęcie jak ssie paluszek.:-)
Wróciłam właśnie z USG i jestem bardzo szczęśliwą mamą. Maleństwo waży 480g rośnie bardzo ładnie wszystko jest OK. wg Usg to 20+6. I najważniejsza informacja, która wszystkich powaliła z nóg Będzie CHŁOPIEC
madziumba
czerwcowa mama 2009
Gratuluje CHŁOPCA!Cześć dziewczyny!
Gratulacje:-)Dziewczyny :-)
jakąś godzinkę temu wróciłam z połówkowego usg i nareszcie poznaliśmy płeć berbecia!
Ujmę to tak jak mój A : "w końcu jednak będzie KOBIETA, która będzie mną rządzić ;-)"
Jest MARTUSIA!
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
HEjoo gratuluje :aga2009- synusia i madziumba - coreczki, a blumetce duzej dzidzi
Gratuluje synka:-)Cześć dziewczyny!
ciekawa strasznie jestem kto u mnie mieszka...może 17.02 już będę wiedziała
reklama
cześć dziewczyny!
Wróciłam właśnie z usg i jestem bardzo szczęśliwą mamą. Maleństwo waży 480g rośnie bardzo ładnie wszystko jest ok. Wg usg to 20+6. I najważniejsza informacja, która wszystkich powaliła z nóg będzie chłopiec
jak tylko uda mi się zeskanować zaraz wkleję zdjęcie jak ssie paluszek.:-)
gratulacje ! :-)