reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Dziewczyny :-)

jakąś godzinkę temu wróciłam z połówkowego usg i nareszcie poznaliśmy płeć berbecia!
Ujmę to tak jak mój A : "w końcu jednak będzie KOBIETA, która będzie mną rządzić ;-)"
Jest MARTUSIA!:tak:

reklama
Witam :-)

Ja dzis tez po wizycie i usg niestety moja dzidzia sie nie pokazała albo tak powiedział mi lekarz mówił ze narazie jajek nie widac wiec czy jeszcze urosna? Moze bedzie dziewczynka jak wszyscy mi to mówia.Czas pokaze. A na usg wyszło mi ze jestem 24 tc i 4 dni na suwaczku inaczej ciekawe jak to bedzie.
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny!
Wróciłam właśnie z USG i jestem bardzo szczęśliwą mamą. Maleństwo waży 480g rośnie bardzo ładnie wszystko jest OK. wg Usg to 20+6. I najważniejsza informacja, która wszystkich powaliła z nóg Będzie CHŁOPIEC
Jak tylko uda mi się zeskanować zaraz wkleję zdjęcie jak ssie paluszek.:-)

Cześć dziewczyny!
Wróciłam właśnie z USG i jestem bardzo szczęśliwą mamą. Maleństwo waży 480g rośnie bardzo ładnie wszystko jest OK. wg Usg to 20+6. I najważniejsza informacja, która wszystkich powaliła z nóg Będzie CHŁOPIEC
Gratuluje CHŁOPCA! :biggrin2:

Cześć dziewczyny!
Gratuluje synka:-)
ciekawa strasznie jestem kto u mnie mieszka...może 17.02 już będę wiedziała:baffled:

reklama
cześć dziewczyny!
Wróciłam właśnie z usg i jestem bardzo szczęśliwą mamą. Maleństwo waży 480g rośnie bardzo ładnie wszystko jest ok. Wg usg to 20+6. I najważniejsza informacja, która wszystkich powaliła z nóg będzie chłopiec
jak tylko uda mi się zeskanować zaraz wkleję zdjęcie jak ssie paluszek.:-)

gratulacje ! :-)

Do góry