reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Inja nastepnych latek wspolnie spedzonych w zdrowiu i szczesliwosci!:-):-)
Agatko, super wiadomosci! Swietnie, ze maly zdrowiutki i wszystko jest ok!:tak:

A mnie cos lub ktos;-):-D siedzi na zoladku, bo czuje sie tak, jakby sie bardzo skurczyl:baffled: A ogolnie to mnie zgaga piecze juz od miesiaca i powoli wymiekam. Stalam sie jakas taka ociezala, jak slonica:szok:, a co to bedzie przed samym porodem:-D

reklama
Witam serdecznie:) Dziś byłam na USG (22tc). Chyba będzie dziewczynka. Bardzo się cieszę bo mam już syneczka, ale też nie nastawiam się bo wiem, że jeszcze może wyskoczyć siusiak;-).
Termin był na 8.06.2009, a teraz na 15.06.2009:)

Agata gratuluję synka i cieszę się, że wszystko OK.:happy2:
melanka2 gratuluję córeczki.:happy2:
Beata nie dajcie się chorobie.:-)

Ja w czwartek idę zbadać krew i mocz. W poniedziałek idę na wizytę, ale najpierw w czwartek jeszcze z dziećmi do nefrologa.

Wczoraj nie pisałam, bo bolał mnie okropnie brzuch, a to chyba dlatego, że kąpałam mojego ponad 30 kg psa i musiałam w pewnym momencie go dzwignąć.:-( Ból był tak mocny, że musiałam wziąśc no -spę.Ale jest już OK!:-)

Teraz uciekam pod prysznic. Dobranoc.

Ja dzisiaj byłam na badaniach, morfologia ok, tylko jak wiadomo hematokryt lekko poniżej normy, hemoglobina jeszcze się trzyma ;-) Minimalnie podwyższone leukocyty ale biorę poprawkę iż jestem solidnie przeziębiona. Mocz gorzej - leukocyty... Zobaczymy co Ginka jutro na to powie. Stres przed jutrzejszą wizytą mam gigantyczny. Ciekawa jestem czy u Dzidzi wszystko ok no i oczywiście ciekawa jestem czy się dowiem kto u mnie mieszka :sorry::sorry::sorry: Śniło mi się że chłopak....gdzieś słyszałam że sny spełniają sie na odwrót. Jutro zobaczymy.....o ile Dzidzia pozwoli :-)

Czesc dziewczeta, pozdrawiam z zimowej Irlandii...U nas pada snieg drobny i gruby i deszcz i grad na zmiane...No ale nie jest tak zle jak w UK. W miare szybko topnieje, ale zaraz potem nastepny pada... Dzis jak szlismy z zakupow to akurat taka sniezyca nas spotkala...dobrze ze czpke mialam...tylko buty mnie przemokly bo one nie sniegowe jakies. A St w wozku byl normalnie wsciekly, strzasal z siebie snieg z wyraznym obrzydzeniem.i prawie krzyczal ze zlosci...
A ja sie denerwowalam cala droge zebym sie nie przewrocila bo slisko strasznie,...No ale udalo mi sie w jednym kawalku dotrzec do domu.
Witam nowe mamy :D :d :D

Czesc dziewczeta, pozdrawiam z zimowej Irlandii...U nas pada snieg drobny i gruby i deszcz i grad na zmiane...No ale nie jest tak zle jak w UK. W miare szybko topnieje, ale zaraz potem nastepny pada... Dzis jak szlismy z zakupow to akurat taka sniezyca nas spotkala...dobrze ze czpke mialam...tylko buty mnie przemokly bo one nie sniegowe jakies. A St w wozku byl normalnie wsciekly, strzasal z siebie snieg z wyraznym obrzydzeniem.i prawie krzyczal ze zlosci...
A ja sie denerwowalam cala droge zebym sie nie przewrocila bo slisko strasznie,...No ale udalo mi sie w jednym kawalku dotrzec do domu.
Witam nowe mamy :D :d :D

A my się znów musimy przerzucić na kajaczek, albo chociaż kaloszki, bo znów mamy odwilż i wielkie jezioro pod oknami :nerd:

reklama
Witam wszystkie mamusie:-)
U nas dzisiaj jest w miarę ładna pogoda. Wczoraj za to padało i straszny wiatr wiał.
Ja dzisiaj już oddałam krem i mocz do zbadania. A wynik za tydzień przy wizycie u pana dr. Cukier jest ok. A reszta później.

Miłego dnia. Buziaczki

Do góry