reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

ja tez szukam innej pracy poniewaz w obecnej nie moge juz pracować ( podnoszenie skrzynek o wadze max 15 kg) tzn narazie pracuje mam szczęście że pracuje razem z chłopakiem więc daje rade ściemniać troche;-) podnosze tylko skrzynki 1 - 2 kg ale nie wiem jak dlugo tak sie da. Narazie innych ofert nie znalazłam i boję się że nic z tego nie bedzie a z jednej wypłaty to bedzie ciężko bo przez agencje zarazbiamy 170 funtów tygodniowo ech ...

reklama
goldenka ale wcale nie musisz zmieniac pracy twoj pracodawca jest zobowiazany do zmiany stanowiska pracy i dostosowanie go do twojej sytuacji anwogole w jakim regionie mieszkasz??

też to gdzieś czytałam, że pracodawca musi Ci zmienić warunki pracy, na takie które nie będą zagrożeniem dla Twojej ciąży - tylko nie wiem, czy to obowiązuje w pracy załatwianej przez agencję:-(

ell jeszcze raz wielkie dzięki, w sumie to pomogłaś mi w podjęciu decyzji:tak::-)

Katrin257 ja niestety nie pomogę, bo się nie znam:sorry2:

goldenka25 witaj! Nie stresuj się, skoro testy wyszły pozytywne to jesteś w ciąży:tak:

tusienka powodzenia w szukaniu pracy:tak:

U nas w porządku, mdłości mi sie trochę nasiliły, ale i tak jest znośnie. Miałam iść jutro do gin, lecz nie mam z kim zostawić Majki i pewnie nic z tego nie wyjdzie. A już się nie mogę doczekać potwierdzenia, że fasoleczka faktycznie jest ..

to druga czesc anglii ja mieszkam w lancashire :)

wiesz co niewiem bo moja znajom a pracuje dla agencji i dopasowali jej godziny i standard moze to zalezy od checi agencji przedewszystkim :)

A i jak widać jestem nowa na forum :-) więc witam się ze wszystkimi. Jak będę miała czas to przejrzę sobie wasz- a raczej nasz wątek, bo mam nadzieję, że przymniecie mnie do swojej grupy.

reklama
witajcie to moja pierwsza ciaza i dopiero jakis 3 tydzien wiec jeszcze tak niesmialo sie dopisuje zwlaszcza ze choruje na endometerioze ... ale wierze ze bedzie ok musi byc ok

Do góry