margarytka - jest dokładnie tak jak pisze zielona2909 - zmiany będą wprowadzane stopniowo - część już w 2009 - np. to przedłużenie urlopu do 20 tygodni. A w 2010 będzie wprowadzony podział na część obligatoryjną i fakultatywą oraz kilka innych spraw. Sam urlop fakultatywny będzie się sukcesywnie z roku na rok wydłużał. Od 2010 będą też wprowadzone przywileje dla ojców.
Natomiast - tak jak pisałam w pierwszym mailu na ten temat - ciągle nie wiem czy w/w ustawa (przyjęta przez sejm -jak wynika z artykułów) jest już podpisana przez prezydenta... bo od tego wszystko zależy.
Tu masz to samo co pisała zielona2909 w troszkę innej formie:
BęDą DłUżSZE MACIERZYńSKIE – SEJM UCHWALIł NOWELIZACJę KODEKSU PRACY - PRAWO PRACY - PORADY, DOKUMENTY KADROWE, KALKULATORY PłACOWE, WSKAźNIKI
Natomiast - tak jak pisałam w pierwszym mailu na ten temat - ciągle nie wiem czy w/w ustawa (przyjęta przez sejm -jak wynika z artykułów) jest już podpisana przez prezydenta... bo od tego wszystko zależy.
Tu masz to samo co pisała zielona2909 w troszkę innej formie:
BęDą DłUżSZE MACIERZYńSKIE – SEJM UCHWALIł NOWELIZACJę KODEKSU PRACY - PRAWO PRACY - PORADY, DOKUMENTY KADROWE, KALKULATORY PłACOWE, WSKAźNIKI