reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

witam,widze ze pierwsza jestem dzisiaj :)
Dziewczyny mam pytanie,czy pamietanie jak kiedys w szkole bylo cwiczenie buzi i jezyka?pani logopeda kazala robic takie cwiczenia, i bylo cwiczenie jezyka i robilo sie taki odglos jak konskie kopyta na asfalcie:-D?takie klik -klak jezykiem hehe ale tlumacze mam nadzieje ze wiecie o co chodzi :sorry2: chodzi o to ze moj maly to ciagle robi:szok: i boje sie ze sie cos mu zrobi prze to:sorry2:wiem ze to glupie ale przezorny zawsze ubezpieczony,a tak pozatym to to juz mnie z rownowagi wyprowadza klik klak caly czas:sorry2:

reklama
Hej DZiewczynki :-(
a moja niunia wczoraj popołudniu dostała gorączki :-:)-:)-(
prawdopodobnie po szczepieniach. I całe szczęście ze zaszczepiłam ją teraz, bo za tydzień mamy chrzciny

GABRYJELKO ja tak ciągle robie młodemu a on sie stara jak może by naśladować , a ile śmiechu jest przytym :-D:-D:-D myśle że twój bąbelek załapał i mu sie to spodobało dlatego powtarza spróbuj sie pobawić z nim w to klikanie a potem naśladuj inne odgłosy - niunio pewnie będzie papugować.

Katar nieprzechodzi , młody jest upierdliwy jak jasna cholera:eek:

GABRYJELKO ja tak ciągle robie młodemu a on sie stara jak może by naśladować , a ile śmiechu jest przytym :-D:-D:-D myśle że twój bąbelek załapał i mu sie to spodobało dlatego powtarza spróbuj sie pobawić z nim w to klikanie a potem naśladuj inne odgłosy - niunio pewnie będzie papugować.

ja wiem ze to smieszne ,ale czasami to az mnie przeraza on to robi non stop tak po 10 15 minut pozniej przerwa i znowu hehe oj to moj stary tak mnie postraszyl ze maly jezyczek sobie wciagnie czy cos:wściekła/y:

no cośty :-D niepołknie sobie jęzorka;-) a jeśli cie to denerwuje to spróbuj by robił coś innego - my ćwiczymy brumbrum i oskar naśladuje a wychodzi mu różnie i śmieje sie z tego niesamowicie albo śpiewam mu lalalala i on też takim piskliwym głosikiem próbuje - mówieci super zabawa i niemartw sie to naprawde nic złego wręcz przeciwnie twoje dziecko ćwiczy głos:tak:

hejka mamuśki
słuchajcie jaka akcja....:szok:
siedze sobie z malym w domku, dzwoni do mnie z pracy mój mąż i informuje mnie ze zostaliśmy okradzeni....:szok::szok: informuje mnie ze dzwonili do niego z banku i pytaja sie czy jest we Włoszech??? :confused::no: i koleś z banku pyta o dzisiejsze tranzakcje......
Mój mąż na to ze nie ma pajecia jakie były bo żona ma jego karte bankomatowa i nie wie gdzie robiła zakupy, wiec koles mowi mu jakie tranzakcje były dokonane i gdzie.... wiec mój mąż mówi ze to bardzo prawdopodobne bo w takich sklepach robimy zakupy. Wtedy pan z banku informuje męża ze 10 min temu ktoś z naszego konta wybrał we Włoszech w bankomacie 250e!!!!:tak::shocked2::shocked2::szok::szok:
Facet z banku sam sie zdziwil bo to jest fizycznie nie mozliwe by w ciagu 2 godzin wybierac pieniadze w Duiblinie a póżniej we Włoszech.
No i w rezultacie zablokowano nam kartę i jak zlozymy reklamacje to odzyskamy kase.:tak::szok::szok::szok:

Kami, ostatnio mówili, że jest taka akcja z kartami Visy i Visy electron... że pieniądze wybierane we Włoszech a człowiek jest w Polsce, czy w Irlandii. Trzeba czekać na wyniki reklamacji.

Kami, ostatnio mówili, że jest taka akcja z kartami Visy i Visy electron... że pieniądze wybierane we Włoszech a człowiek jest w Polsce, czy w Irlandii. Trzeba czekać na wyniki reklamacji.

No ja sie ciesze ze poszlo tylko 250e. a nie wyczyścili nam konta do 0 bo wtedy bym sie chyba zapłakała tym bardziej ze za 3 dni pobierają nam za czynsz za chate i za rachunki :tak::tak::szok::szok:
Jeśli chodzi o "reklamacje" to facet, który dzwonił z banku powiedział ze odzyskamy te pieniądze-bank nam odda tylko musimy wypisać odpowiednie formularze.
Takze chwała Bogu ze stało się to dziś a nie w weekend bo Bog jeden wie co by sie stało przez weekend- być moze zniknela by kasa a my po niedzieli dopiero byśmy to zauważyli.

Ostatnia edycja:
reklama
Moj P. w tamtym roku zgubil:szok::szok::szok: wize i tez zadzwonili po paru h, z banku bo on nawet niw wiedzial ze zgubil,ktos zdarzyl juz kupic sobie komputer i pare butelek alkocholu,zaraz karte zablokowali,i na szczescie udalo sie po jakims czasie odzyskac pieniazki,ale moj p. powiedzial ze mu portwel ukradli bo inaczej to niewiadomo czy by pieniazki odzyskal:-:)-(

Do góry