reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Cześć mamuśki.
Witm wszystkie po mojej dłuuuuganej nieobecności.
W niedziele wrocilam z urlopu w Polsce do Irlndii.
Nie mialam na nic czasu a tym razem by siedziec na BB za co przepraszam.
Moje usprawiedliwienie wrzuciłam na fotkach na zamknietym. :-)
Mam nadzieje ze spowroetem prsyjmiecie mnie do grona zerwcowek. pozdrawiam wszyskie mamuski i sle buziaczki dla maluszkow.

reklama
Kami, witaj z powrotem, a właśnie zastanawiałam się, gdzie jesteś, jak Cię nie było :-)

Anavel, na pewno zapytam, ewent, podeslę Ci linki :tak:

u mnie ładnie noc przespana, Anuś się szykuje do spania, Juluś też śpi ta francowata drakula ją uśpiła :angry: a potem to ja się z nią będę męczyć cały dzień... stare moherzysko wstrętne, tylko szuka okazji aby szpilę w dupę wsadzić :angry:

Kami- wtamy po wypoczynku
U nas mega sprzatania ciag dalszy...
rodznka w czwartek przyjezdza a ja ze sprzataniem daleko w polu... wczoraj to normalnie sie na maxa zajechalam ... mam nadzieje ze niunka dzis ladnie w dzien pospi ...
a tak w ogole to zrobilam zamowienie na sloiczki samego jabluszka z PL, bo mimo iz tutaj Cow & Gate produkuje to ja znalezc nie mogla...przejrzalam asde, morrisona i bootsa i saninsburego i nic...ehhh
no nic nie marudze juz wiecej i spadam do sprzatania

Ano ja właśnie się też miałam was pytać. Moja Ninka waży już 7 kilo i za chwilę fotelik samochodowy (nosidełko) przestanie się sprawdzać, Co wtedy? Ona jeszcze nie siedzi na tyle dobrze, żeby miała mieć taki faktycznie fotel do samochodu, co w takim razie mamy kupić? jest coś pośredniego? Albo foteliki dla dzieci, które jeszcze dobrze nie siedzą, a które można wykorzystać jak już dzieciątko będzie siedziało? Może któraś zna się na fotelikach?
Tez sie nad tym zastanawialam. Szukalam w sklepach ale nic fajnego nie widzialam.
Dziewczyny myslicie, z ejak pisze od 9kg to mogloby juz byc ?? Alanek wazy7,400gr.

Witam, też po dłuższej nieobecności ;-).
Wykorzystujemy maksymalnie słoneczne dni śmigając na rolkach nad jeziorem Maltańskim. Tzn. ja pozbywam sie tłuszczyku a Dawid zadowolony z prędkości oglada znikające drzewa.
Wczoraj mieliśmy kolejne szczepienia i dziś odpoczywamy w domu.
Czy na forum są mamy zapisane na basen z maluchem? Jesteśmy zapisani na zajęcia jesienne i zastanawiamy się czy w zimie zrobić przerwę ze względu na temperatury czy też nie warto , żeby młody nie zapomniał jak sie zachowywać w wodzie?

Czy na forum są mamy zapisane na basen z maluchem? Jesteśmy zapisani na zajęcia jesienne i zastanawiamy się czy w zimie zrobić przerwę ze względu na temperatury czy też nie warto , żeby młody nie zapomniał jak sie zachowywać w wodzie?

Ja będę od października jeździć na basen z małą - jak osiągnie 7kg bo takie kupiłam te pieluchy kąpielowe :-)
U nas nie ma stricte zajęć dla niemowlaków, ale myślę , że sobie porawdzimy :-)

Hi

U nas po staremu ;-)
Sprzatam chate bo jutro tesciowa przylatuje :tak: bedzie 10 dni, w koncu moze uda nam sie gdzies samym wyskoczyc :-D Mamy w planach disco w sobote :tak:tylko w co ja sie ubiore :eek:

Dzis kupilam bilety do PL lece z dziecmi 27 pazdziernika do 3 listopada :-)
Troche krotko ale co zrobic, jak corcia teraz do przedszkola chodzi ;-)

Fajne te foteliki dziewczyny.
Musze sie chyba porzadniej porozgladac ;-)

reklama
Laski, gorąca prośba

Wejdźcie na ten link

http://www.nocanka.pl/podklady_products_id-555.html

I na dole wyświetlą Ci się reklamy google. Otwórz każdą, tak aby się stronka wczytała.

Zbieram kliknięcia - jak będę miała dużo to może uda mi się, że nie będę musiała płacić na koniec roku za serwer..... Potrzebuje jeszcze z jakiś 200 adresów IP dlatego walczę z tym jak mogę....

Dzięki bardzo!

Do góry