reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Cześć mamuśki.
Witm wszystkie po mojej dłuuuuganej nieobecności.
W niedziele wrocilam z urlopu w Polsce do Irlndii.
Nie mialam na nic czasu a tym razem by siedziec na BB za co przepraszam.
Moje usprawiedliwienie wrzuciłam na fotkach na zamknietym. :-)
Mam nadzieje ze spowroetem prsyjmiecie mnie do grona zerwcowek. pozdrawiam wszyskie mamuski i sle buziaczki dla maluszkow.

reklama
Kami, witaj z powrotem, a właśnie zastanawiałam się, gdzie jesteś, jak Cię nie było :-)

Anavel, na pewno zapytam, ewent, podeslę Ci linki :tak:

u mnie ładnie noc przespana, Anuś się szykuje do spania, Juluś też śpi ta francowata drakula ją uśpiła :angry: a potem to ja się z nią będę męczyć cały dzień... stare moherzysko wstrętne, tylko szuka okazji aby szpilę w dupę wsadzić :angry:

Kami- wtamy po wypoczynku
U nas mega sprzatania ciag dalszy...
rodznka w czwartek przyjezdza a ja ze sprzataniem daleko w polu... wczoraj to normalnie sie na maxa zajechalam ... mam nadzieje ze niunka dzis ladnie w dzien pospi ...
a tak w ogole to zrobilam zamowienie na sloiczki samego jabluszka z PL, bo mimo iz tutaj Cow & Gate produkuje to ja znalezc nie mogla...przejrzalam asde, morrisona i bootsa i saninsburego i nic...ehhh
no nic nie marudze juz wiecej i spadam do sprzatania

Ano ja właśnie się też miałam was pytać. Moja Ninka waży już 7 kilo i za chwilę fotelik samochodowy (nosidełko) przestanie się sprawdzać, Co wtedy? Ona jeszcze nie siedzi na tyle dobrze, żeby miała mieć taki faktycznie fotel do samochodu, co w takim razie mamy kupić? jest coś pośredniego? Albo foteliki dla dzieci, które jeszcze dobrze nie siedzą, a które można wykorzystać jak już dzieciątko będzie siedziało? Może któraś zna się na fotelikach?
Tez sie nad tym zastanawialam. Szukalam w sklepach ale nic fajnego nie widzialam.
Dziewczyny myslicie, z ejak pisze od 9kg to mogloby juz byc ?? Alanek wazy7,400gr.

Witam, też po dłuższej nieobecności ;-).
Wykorzystujemy maksymalnie słoneczne dni śmigając na rolkach nad jeziorem Maltańskim. Tzn. ja pozbywam sie tłuszczyku a Dawid zadowolony z prędkości oglada znikające drzewa.
Wczoraj mieliśmy kolejne szczepienia i dziś odpoczywamy w domu.
Czy na forum są mamy zapisane na basen z maluchem? Jesteśmy zapisani na zajęcia jesienne i zastanawiamy się czy w zimie zrobić przerwę ze względu na temperatury czy też nie warto , żeby młody nie zapomniał jak sie zachowywać w wodzie?

Czy na forum są mamy zapisane na basen z maluchem? Jesteśmy zapisani na zajęcia jesienne i zastanawiamy się czy w zimie zrobić przerwę ze względu na temperatury czy też nie warto , żeby młody nie zapomniał jak sie zachowywać w wodzie?

Ja będę od października jeździć na basen z małą - jak osiągnie 7kg bo takie kupiłam te pieluchy kąpielowe :-)
U nas nie ma stricte zajęć dla niemowlaków, ale myślę , że sobie porawdzimy :-)

Hi

U nas po staremu ;-)
Sprzatam chate bo jutro tesciowa przylatuje :tak: bedzie 10 dni, w koncu moze uda nam sie gdzies samym wyskoczyc :-D Mamy w planach disco w sobote :tak:tylko w co ja sie ubiore :eek:

Dzis kupilam bilety do PL lece z dziecmi 27 pazdziernika do 3 listopada :-)
Troche krotko ale co zrobic, jak corcia teraz do przedszkola chodzi ;-)

Fajne te foteliki dziewczyny.
Musze sie chyba porzadniej porozgladac ;-)

reklama
Laski, gorąca prośba

Wejdźcie na ten link

http://www.nocanka.pl/podklady_products_id-555.html

I na dole wyświetlą Ci się reklamy google. Otwórz każdą, tak aby się stronka wczytała.

Zbieram kliknięcia - jak będę miała dużo to może uda mi się, że nie będę musiała płacić na koniec roku za serwer..... Potrzebuje jeszcze z jakiś 200 adresów IP dlatego walczę z tym jak mogę....

Dzięki bardzo!

Do góry