reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witajcie

ja przedwczoraj myślałam że oszaleję taki mi Julka numer wywinęła, wybiła sobie łokieć u prawej rączki :szok::szok: płacz był cholerny, pojechaliśmy do szpitalika na ambulatorium, myślałam na początku że to coś z dłonią a tu okazało się, że łokieć wybity... jak się pieron darł, to szok, trochę ją ta łapka jeszcze wczoraj bolała, ale teraz cały czas się przewraca i na razie jest ok bo nie grandzi. Ale najadłam się strachu, nie ma co. Dziewczynki w nocy ładnie spią, Julka spi do 8-9, a Ania budzi się o 5-6 dostanie jeść i śpi do 9. A zasypiają koło 22.

u nas dzisiaj brzydka pogoda, pochmurno i pewnie lada chwila zacznie lać :-( teraz małe usnęły, ja muszę wyjść do sklepu, bo muszę kupić rzeczy do obiadu. a nie chce mi się ;-)

w ogóle jakaś zdołowana jestem, teściowa doprowadza mnie do szału, ale chyba odniosłam wreszcie sukces - UŚWIADOMIŁAM MOJEMU A ŻE DRAKULA POWODUJE ZGRZYTY W NASZYM MAŁŻEŃSTWIE, O DZIWO, DOSZŁO TO DO NIEGO :-) postraszyłam go trochę rozwodem i że zniknę i że mnie nie znajdzie jak się sytuacja nie poprawi, wystraszył się
Agata, miałaś rację :tak:

udanego dnia kobietki :-)

reklama
Dla mam, ktorych pociechy wedruja w lozeczkach polecam cos takiego.
sleep%20pos.jpg

U mojej Lilki spisuje sie rewelacyjnie ;-);-)

Dominika a jak cos takiego sie nazywa w UK? Bo tez bym kupila.

Hej dziewczynki
u nas poprawa niunia nie płacze całymi dniami - tylko grymasi przed snem :))))) ale to juz jest pikuś w porównaniu do poprzednich tygodni :) Dzisiejszą noc przespała od 21 do 6 no poprostu luksus... Zobaczymy jak to bedzie dziś ...
A ja na kaszkach ryżowych i pieczywku ryżowym...ale choćbym miała wpierniczać to przez pół roku to będę karmiła cyckiem ;-)

Kabaretko - przepraszam ze sie wczoraj nie odezwałam - wybaczysz?! :zawstydzona/y:

My wczoraj miałysmy szczepienia i dzis mała była markotna, a do tego ma opuchlizne w miejscu szczepien. Pogoda była ładna ale niestety nie wykorzystana bo misia nie chciała jezdzic wozkiem.

reklama
To chyba tylko dla dzieci z problemami ortopedycznymi...

Jest to dla dzieci , ktore sie bardzo przekrecaja aby uniknac przemieszczeniu na brzuszek badz rozbicia glowy o drabinki. Jest tez wersja z podusia dla dzieci z refluxem. Pomaga tez malucha, ktore przez wlasna ruchliwosc wybudzaja sie ze snu.

Dominika a twoja mala chce w nim spac? Wygodne to jest? Dzieki za linka.

Jak juz wspomnialam wczesniej,odkad w tym spi przesypia cale noce, klade ja zazwyczaj na boku bo tak lubi a w ciagu dnia na pleckach i wiem, ze sie nie porozbija o szczebelki bo przekrecala sie czasem o 180 stopni.
Jest regulacja na rzepy i srednio wystarcza do 7 miesiaca. Kazda dzidzia jest inna ale mojej Lilce spasowalo to bardzo. My jestesmy zadowolone :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry