reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

Dostałam wyniki z laboratorium.
Nie jestem w ciąży.
Mam TSH 4,4 nie ma szans..
Prolaktyna 34,2
Tsh zbij, idz do endokrynologa dostaniesz leki i będzie okej. Mi sie bardzo szybko zbiło tsh. Czasem skacze ale wraca do normy. Teraz mam 1.90 więc jest fajna.
PROLAKTYNy takiej wysokiej nie masz. Tez jest dobrze.
Tazke tabsy i wszystko będzie super

reklama
Tsh zbij, idz do endokrynologa dostaniesz leki i będzie okej. Mi sie bardzo szybko zbiło tsh. Czasem skacze ale wraca do normy. Teraz mam 1.90 więc jest fajna.
PROLAKTYNy takiej wysokiej nie masz. Tez jest dobrze.
Tazke tabsy i wszystko będzie super

Ja kiedyś brałam eutyrox.. 25. Może to powinnam brać?

Szczerze mówiąc dlatego, ze po prostu olałam temat. Bez mydlenia i bez wymówek. To mam co chciałam.

No nic. Czekam na @. Umówiłam się już do lekarza.

Jakoś to będzie ☺️

Mam wyniki bety. U mnie nie ma ciąży 😕.
@ również nie ma. Poczekam kilka dni i najwyżej pójdę do ginekologa. 😕

Załączniki

• IMG_20200714_171153.jpg
    IMG_20200714_171153.jpg
    78,7 KB · Wyświetleń: 102
Komu udaje się zajść w ciążę z przypadku ma mnóstwo szczęścia. Tyle nas tu jest i dopiero widać jak jest ciężko gdy się tego pragnie

Ja dzisiaj cały dzień nad tym myślę i dochodzę do wniosku, że warto bardzo chcieć i czegoś pragnąć.
Chce wykorzystać czas oczekiwań na poprawienie swoich wyników. Dokładnie się przebadać. Od deski do deski, dopiero teraz widzę jakie to ważne, jak bardzo nie przykładałam do tego uwagi. Wszystko zawsze odkładałam na później, bo czasu nie było.

Wykorzystajmy ten czas na siebie, zadbajmy o Nasze zdrowie <3 Nasze i przyszłych fasolek :)

reklama
Nie wiem dziewczyny skąd bierzecie tyle siły na taką walkę. Ale ja psychicznie nie mam siły. Mam dość tych testów, badań. Na razie odpuszczam. Jak będzie to będzie. A jak nie to nie bo inaczej zwariuje. Tak się żyć nie da.
Cały czas myślę o tych wynikach bety, o tym, że nie mam @. Bardzo liczę na to, że jednak jutro @ przyjdzie. Chce żyć normalnie a tak dalej funkcjonować się nie da. Przynajmniej ja nie potrafię. Dziękuję za wsparcie 😉

Do góry