reklama
K
Katijah
Gość
No też to w ostatnim cyklu przeszłamWiecie co, ciągle miałam nadzieję że to jakieś plamienie, ale niestety rozszalała się @, ach ta kobieca psychika
Kochana teraz tylko czekać na koniec @ i zacząć wszystko jeszcze razWiecie co, ciągle miałam nadzieję że to jakieś plamienie, ale niestety rozszalała się @, ach ta kobieca psychika
Oj tak akurat mąż wróci z delegacji po dwóch tygodniach to trzeba będzie działaćKochana teraz tylko czekać na koniec @ i zacząć wszystko jeszcze raz
karmelek94
Zaciekawiona BB
dziewczyny jest duża różnica między testem 10 mlU a 25mlU ? może być tak , że ten 25 nie wykryl dziś ciąży a ten mniejszy by wykryl ? ja nie chce swirowac ale kurde mnie tak piersi zaczęły boleć, że masakra.
10 jest bardziej czuła. Więc 10 szybciej wykryje niż 25.dziewczyny jest duża różnica między testem 10 mlU a 25mlU ? może być tak , że ten 25 nie wykryl dziś ciąży a ten mniejszy by wykryl ? ja nie chce swirowac ale kurde mnie tak piersi zaczęły boleć, że masakra.
karmelek94
Zaciekawiona BB
10 jest bardziej czuła. Więc 10 szybciej wykryje niż 25.
Ale się nakreciłam teraz
W środę zrobię kolejny test ten bardziej czuły jak nie dostanę @
Najlepiej isc na betę. Dostaniesz dokładna odpowiedź no to znów obie czekamy na środęAle się nakreciłam teraz
W środę zrobię kolejny test ten bardziej czuły jak nie dostanę @
karmelek94
Zaciekawiona BB
pójście na ta betę to u mnie nie łatwa sprawa, bo chodzę do pracy na rano . gdybym dostała prawko to bym po pracy pojechała do większego miasta zrobić, bo pewnie są dłużej czynne laboratoria.Najlepiej isc na betę. Dostaniesz dokładna odpowiedź no to znów obie czekamy na środę
czekamy do środy
reklama
U mnie laboratorium jest czynne jakoś od rana do wieczora (6-18) nawet w sobotę ale jakoś krócej. A nie może ktoś się podrzucić? Może jakaś koleżanka z pracy?pójście na ta betę to u mnie nie łatwa sprawa, bo chodzę do pracy na rano . gdybym dostała prawko to bym po pracy pojechała do większego miasta zrobić, bo pewnie są dłużej czynne laboratoria.
czekamy do środy