To ja mocno trzymam kciuki za dwie kreski i daj znać co i jak mąż na pewno był y mega zadowolony i szczęśliwy z takiego prezentuNo właśnie niby wiem, że lepiej poczekać ale ten czas tak wolno płynie w tym przypadku... Jeszcze mąż wyjechał na prawie dwa tygodnie i zostałam sama, czasu tyle do myślenia na szczęście jutro już poniedziałek, do pracy, oderwę trochę te mysli. Sama boje się zobaczyć jedna kreskę, ale z drugiej strony już sobie wyobrażam jaka byłaby radość pokazac dwie kreski mężowi po powrocie i tak koło się zamyka
reklama
Zgadzam się, czekanie jest najgorsze. Wtedy można się przekonać jak czas wolno leci.Właśnie te czekanie na @ jest najgorsze, mam nadzieję, że w środę już będziesz wiedziała co i jak
Ja już się nie mogę doczekać środy. Po wizycie od razu jadę na krótki urlop więc co bym nie usłyszała to sobie odpocznę hehe
Kochana to już prawie po weekendzie.weekend wolno leci , bo jutro chce testować . jestem ciekawa czy coś wyjdzie
Trzymam kciuki za testowanie. Ja już nie testuje, nie mam ochoty oglądać jednej kreski . Daj znać jutro co ci wyszło
Oj takZgadzam się, czekanie jest najgorsze. Wtedy można się przekonać jak czas wolno leci.
Ja już się nie mogę doczekać środy. Po wizycie od razu jadę na krótki urlop więc co bym nie usłyszała to sobie odpocznę hehe
Oo no to jak urlopik to faktycznie super! Niezależnie od info, w końcu spokojna i wolna głowa na jakis czas Zazdroszczę!
karmelek94
Zaciekawiona BB
boję się, że będzie 1 krechaKochana to już prawie po weekendzie.
Trzymam kciuki za testowanie. Ja już nie testuje, nie mam ochoty oglądać jednej kreski . Daj znać jutro co ci wyszło
Nie czuje się jak na ciążę ale jak na @ też nie ...
Ja tez się bałam i niestety była jedna kreska. No nie było to przyjemne. Ale dzięki temu odpuściłam. Wrzuciłam na totalny luz. Co będzie to będzie ale @ nadal nie ma. Jutro już tydzień opóźnienia oby u Ciebie tak nie było trzymam kciuki!!!boję się, że będzie 1 krecha
boję się, że będzie 1 krecha
[/QUOT
Kurcze tydzień opóźnienia, ja już bym oszalała, że może to fałszywie negatywny test był baaaardzo trzymam za Was kciuki dziewczyny! Gdyby tylko te nasze wsparcie i dobre słowa przekładały się na te dwie piękne kreski to byłoby cudownieJa tez się bałam i niestety była jedna kreska. No nie było to przyjemne. Ale dzięki temu odpuściłam. Wrzuciłam na totalny luz. Co będzie to będzie ale @ nadal nie ma. Jutro już tydzień opóźnienia oby u Ciebie tak nie było trzymam kciuki!!!
Domi9534
Fanka BB :)
Ja też kochana!!! Wzięłam proszki które miałam wziąć na lepszą owulacje
Ja okres skończyłam i szykuję się na ten cykl
Ja prawie oszalałam przez pierwsze dni od spodziewanej @. Teraz wrzuciłam na luz. We wtorek planuję iść na betę, żeby przedstawic wynik lekarzowi, że jednak to nie ciąża. Niestety już wiarę straciłam i nie wierzę, że to ciąża. Negatywne testy zrobiły swoje . Podejrzewam, że zaburzył mi się cykl. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Choć pierwszy raz mam taką sytuację. Raz w życiu miałam jak odstawiłam już dawno tabletki antykoncepcyjne - pierwsza @ była zaburzona. Potem było normalnie jak zawsze.
Ale dziękuję za wsparcie i wiarę w tą moją ciążę, w której nie jestem
Również trzymam kciuki
Ale dziękuję za wsparcie i wiarę w tą moją ciążę, w której nie jestem
Również trzymam kciuki
reklama