reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

No właśnie niby wiem, że lepiej poczekać ale ten czas tak wolno płynie w tym przypadku... Jeszcze mąż wyjechał na prawie dwa tygodnie i zostałam sama, czasu tyle do myślenia 😀 na szczęście jutro już poniedziałek, do pracy, oderwę trochę te mysli. Sama boje się zobaczyć jedna kreskę, ale z drugiej strony już sobie wyobrażam jaka byłaby radość pokazac dwie kreski mężowi po powrocie i tak koło się zamyka ;)
To ja mocno trzymam kciuki za dwie kreski i daj znać co i jak :) mąż na pewno był y mega zadowolony i szczęśliwy z takiego prezentu 🤗😁

reklama
Właśnie te czekanie na @ jest najgorsze, mam nadzieję, że w środę już będziesz wiedziała co i jak 👍
Zgadzam się, czekanie jest najgorsze. Wtedy można się przekonać jak czas wolno leci. 😂
Ja już się nie mogę doczekać środy. Po wizycie od razu jadę na krótki urlop więc co bym nie usłyszała to sobie odpocznę hehe 😁

Zgadzam się, czekanie jest najgorsze. Wtedy można się przekonać jak czas wolno leci. 😂
Ja już się nie mogę doczekać środy. Po wizycie od razu jadę na krótki urlop więc co bym nie usłyszała to sobie odpocznę hehe 😁
Oj tak 😂
Oo no to jak urlopik to faktycznie super! Niezależnie od info, w końcu spokojna i wolna głowa na jakis czas 😀 Zazdroszczę!

boję się, że będzie 1 krecha😒
Nie czuje się jak na ciążę ale jak na @ też nie ...
Ja tez się bałam i niestety była jedna kreska. No nie było to przyjemne. Ale dzięki temu odpuściłam. Wrzuciłam na totalny luz. Co będzie to będzie :) ale @ nadal nie ma. Jutro już tydzień opóźnienia 🤔 oby u Ciebie tak nie było 🤗 trzymam kciuki!!! 😁💪

boję się, że będzie 1 krecha😒
Nie czuje się jak na ciążę ale jak na @ też nie ...
[/QUOT
Ja tez się bałam i niestety była jedna kreska. No nie było to przyjemne. Ale dzięki temu odpuściłam. Wrzuciłam na totalny luz. Co będzie to będzie :) ale @ nadal nie ma. Jutro już tydzień opóźnienia 🤔 oby u Ciebie tak nie było 🤗 trzymam kciuki!!! 😁💪
Kurcze tydzień opóźnienia, ja już bym oszalała, że może to fałszywie negatywny test był 😀 baaaardzo trzymam za Was kciuki dziewczyny! Gdyby tylko te nasze wsparcie i dobre słowa przekładały się na te dwie piękne kreski to byłoby cudownie 🥰

Ja prawie oszalałam przez pierwsze dni od spodziewanej @. Teraz wrzuciłam na luz. We wtorek planuję iść na betę, żeby przedstawic wynik lekarzowi, że jednak to nie ciąża. Niestety już wiarę straciłam i nie wierzę, że to ciąża. Negatywne testy zrobiły swoje 🙈. Podejrzewam, że zaburzył mi się cykl. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Choć pierwszy raz mam taką sytuację. Raz w życiu miałam jak odstawiłam już dawno tabletki antykoncepcyjne - pierwsza @ była zaburzona. Potem było normalnie jak zawsze.
Ale dziękuję za wsparcie i wiarę w tą moją ciążę, w której nie jestem 😂💪♥️
Również trzymam kciuki 🤗😁

reklama
Do góry