reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

No właśnie niby wiem, że lepiej poczekać ale ten czas tak wolno płynie w tym przypadku... Jeszcze mąż wyjechał na prawie dwa tygodnie i zostałam sama, czasu tyle do myślenia 😀 na szczęście jutro już poniedziałek, do pracy, oderwę trochę te mysli. Sama boje się zobaczyć jedna kreskę, ale z drugiej strony już sobie wyobrażam jaka byłaby radość pokazac dwie kreski mężowi po powrocie i tak koło się zamyka ;)
To ja mocno trzymam kciuki za dwie kreski i daj znać co i jak :) mąż na pewno był y mega zadowolony i szczęśliwy z takiego prezentu 🤗😁

reklama
Właśnie te czekanie na @ jest najgorsze, mam nadzieję, że w środę już będziesz wiedziała co i jak 👍
Zgadzam się, czekanie jest najgorsze. Wtedy można się przekonać jak czas wolno leci. 😂
Ja już się nie mogę doczekać środy. Po wizycie od razu jadę na krótki urlop więc co bym nie usłyszała to sobie odpocznę hehe 😁

Zgadzam się, czekanie jest najgorsze. Wtedy można się przekonać jak czas wolno leci. 😂
Ja już się nie mogę doczekać środy. Po wizycie od razu jadę na krótki urlop więc co bym nie usłyszała to sobie odpocznę hehe 😁
Oj tak 😂
Oo no to jak urlopik to faktycznie super! Niezależnie od info, w końcu spokojna i wolna głowa na jakis czas 😀 Zazdroszczę!

boję się, że będzie 1 krecha😒
Nie czuje się jak na ciążę ale jak na @ też nie ...
Ja tez się bałam i niestety była jedna kreska. No nie było to przyjemne. Ale dzięki temu odpuściłam. Wrzuciłam na totalny luz. Co będzie to będzie :) ale @ nadal nie ma. Jutro już tydzień opóźnienia 🤔 oby u Ciebie tak nie było 🤗 trzymam kciuki!!! 😁💪

boję się, że będzie 1 krecha😒
Nie czuje się jak na ciążę ale jak na @ też nie ...
[/QUOT
Ja tez się bałam i niestety była jedna kreska. No nie było to przyjemne. Ale dzięki temu odpuściłam. Wrzuciłam na totalny luz. Co będzie to będzie :) ale @ nadal nie ma. Jutro już tydzień opóźnienia 🤔 oby u Ciebie tak nie było 🤗 trzymam kciuki!!! 😁💪
Kurcze tydzień opóźnienia, ja już bym oszalała, że może to fałszywie negatywny test był 😀 baaaardzo trzymam za Was kciuki dziewczyny! Gdyby tylko te nasze wsparcie i dobre słowa przekładały się na te dwie piękne kreski to byłoby cudownie 🥰

Ja prawie oszalałam przez pierwsze dni od spodziewanej @. Teraz wrzuciłam na luz. We wtorek planuję iść na betę, żeby przedstawic wynik lekarzowi, że jednak to nie ciąża. Niestety już wiarę straciłam i nie wierzę, że to ciąża. Negatywne testy zrobiły swoje 🙈. Podejrzewam, że zaburzył mi się cykl. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Choć pierwszy raz mam taką sytuację. Raz w życiu miałam jak odstawiłam już dawno tabletki antykoncepcyjne - pierwsza @ była zaburzona. Potem było normalnie jak zawsze.
Ale dziękuję za wsparcie i wiarę w tą moją ciążę, w której nie jestem 😂💪♥️
Również trzymam kciuki 🤗😁

reklama
Do góry