reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
jejkus :)
Rito - gratuluję :-) :tak: dzidzilek jak nic !
alez ten miesiąc obfituje w brzuszki :)
caluje i spadam - moze i my popracujemy dzisiaj ;-)
pa

Kochane jesteście. Ja na razie za gratulacje nie dziękuję tak na wszelki wypadek żeby nie zapeszyć. Ale mam nadzieję, że to jest to!

Rito Moim zdaniem mozna ci juz gratulowac, co niniejszym czynię!:-)
A ból jak przed okresem miałam kilka tygodni nawet, a Wiki juz kiełkowała! Ale super wiadomość! Ciesze się bardzo!
Junonko, Nenyah Gratki dla waszych chodziaków!:-)
Nenyah Nic nie mów, WIki idą trójki już chyba z miesiąc, na szczęście nie jest marudna, ale ma gorszy apetyt, no i więcej kupek robi jak to ona przy ząbkowaniu:baffled:
Mag "Czymam" niezłe, rozgadanaą masz Maję bez dwóch zdań.
Dobrze, że siostra już w domku.
Aletko dziękuję za fotki, filmik jak zwykle mi się nie odpalił, ale to wina mojej poczty, chyba ją zmienię. Kornelka świetnie sie bawi i jaka pomysłowa, a tobie bardzo dobrze w obecnej fryzurze:-)
Lila To pierwsze dziecko mojej siostry, tak po cichu marzyła własnie o córeczce, ale z synka jak najbardziej by się cieszyła:-)
Easy Marysia śliczna!
Biesy dawno nie widziałam Szymka, no cudny chłopczyk z niego:-)
Szkrabiku Bardzo mi się podoba twoja nowa fryza, tez musze się wybrac na jakąś zmiane, mimo, ze w sumie niedawno byłam;-)

Więcej nie pamiętam.

U nas ok, chwilowo nie musze pracy zabierać do domu, więc jestem.
Pozdrowienia.

Nie no, powariowałyście wszystkie, jak słowo daję! :rolleyes: :shocked2: :rofl2: :biggrin2:
RITA GRATULUJĘ!!! :-)
Ale to nie będzie mały Chińczyk, co? :cool2: ;-)

Jak ja Wam okropnie zazdroszczę, że znowu wszystkie naraz będziecie miały maluchy - mnie by się teraz tak przydało wsparcie psychiczne mam po fachu, a tu Szkrabik daleko daleko... :sick:

Czarnulko trzymaj się!

Aletko bardzo się cieszę, że wszystko fajnie - oby tak dalej :tak: Pogłaszcz małego ssaka ode mnie ;-)

Dobranoc wszystkim :happy:

Było o koglu-moglu, nie zamierzam dawać go Wiki, bo boję się tych wszystkich jaj, mimo, że mam dla niej takie "prosto od kury" od znajomej rodziców. Śmietanę WIki je w zupkach już od dość dawna. Krowiego mleka nadal nie, jeszcze sie wstrzymuje, może za miesiąc, dwa.

Witam:-)
Cosik nie mam weny :-( ale postaram się :-)

Rito bardzo się cieszę!!!:-) :-) :-) :-) GRATULUJĘ!!!

Aletko super wieści po wizycie:tak: i muszę Ci powiedzieć, że masz bardzo pomysłową i wesolutką dziewczynkę:-)

Byłam dzisiaj z Magdusią u ortopedy. Szpotawości nie ma. Ma natomiast płaskie stópki i dość szeroko stawia nóżki jak chodzi ale lekarz powiedział, że w drugim roku zycia to raczej normalne.Ma chodzić w usztywnianych ciapach. Kupiłam więc kolejne (te poprzednie za duże:wściekła/y: i za sztywne-tak, że mała w ogóle nie mogła wnich chodzić) tym razem Daniel i te są ok:tak:Mój tata dzisiaj powiedził, że jak nic mogę otwierać sklep obuwniczy. I naprawdę coś w ogóle nie umiem kupować małej butów a to za małe, a to za duże...

Aha no i chyba widać efekt diety 1 kg mniej. Ale brakuje mi normalnego pieczywa , kolacji ... Ostatnio doszłam do wniosku, że jak mała już usypiała wieczorem to ja przy kanapolach (z bułeczek najlepiej) relaksowałam się...

reklama
Jestesmy u znajomych wiec nie odpisze, kompa nie mam :-( Mam nadzieje,ze jutro juz bedzie,dysk juz dziala,ale zdjec i wszystko co na nim jest cos nie bardzo chce nam odtworzyc, zalamie sie jak nie bedzie mozna:-(

Wlazlam tylko pogratulowac RICIE!!!!!!!!!!!!!!!!No kochana super!!to to!!GRATULUJE!!!!!!!!!!Ja tez mialam taka blada i mi dziewczyny tez powiedzialy,ze to to wiec powtarzam:tak: :-) Chodz do na na lipiec na nw i bb!!!!!!!!!!!!!!!!

Papa, ide,bo glupio siedziec,
mam nadzieje,ze do jutra:-(

Do góry