Cześć, nadrabiać będę
Lila, jakoś się nie pokazywałaś, no stęskniłam się no
;D
Mad, jeśli Cię hormonalne szaleństwo ominie to tylko się ciesz
No i przyznam się, że zazdroszczę Ci, że możesz wszystko jeść. Ja mam szlaban na cukier w jakiejkolwiek postaci, bo mi po glukozie za wysoki poziom wyszedł
Buahahaha boska jesteś, wiesz? Rozwaliłaś mnie tym upałem ;D I muszę po cichutku przyznać, że osobiście uwielbiam Twoje poczucie humoru 8) ;D Wzrost u nas mierzy się na stojąco. Tymek stanął przy ścianie, no i wyszło dokładnie 81,5 cm, ale w książeczce kobietka wpisała ok. 81
Agast, gratulujemy ząbalka siódmego
I na gazetkę z Hanią będziemy polować, jakby co z porodówki każę mężowi upolować ;D
Beatusku, dostałaś foty? Coś foremkom na skrzynki wrzucimy, tssooo?
Mongea, cieszę się, że Inga już wróciła do formy
Ukochaj Ją od nas
O widzę, że piszesz o szyciu. Otóż tutaj się pochwalę, a co
Ponieważ jestem szczęśliwą posiadaczką maszyny do szycia (już od pół roku) zrobiłam z niej w końcu użytek i skróciłam mężowskie spodnie
Wyszło bardzo ładnie, prosto, i mężydełko się w nich nie wstydzi wyjść do ludzi ;D Nocnik natomiast mamy, Tymek czasami na nim posiedzi, ale jeszcze nie zaczęłam porządnej edukacji, bo to się wiąże z całkowitym odstawieniem pieluch jednorazowych (oprócz pieluch na noc), a w domu będę we wrześniu i wtedy spróbujemy
Nenyah, Tymek nie ma potówek. Pociła Mu się główka, ale zaprowadziłam Go do fryzjera, Tymek włoski zgubił i problem zniknął
Ale ładna dziewczynka z Twojego Natiego ;D
Megan, cieszę się, że Piotruś przesypia noce
I podziwiam Cię, że tyle wytrzymałaś... Tymo zaczął noce przesypiać kiedy skończył pół roku :
Annka1974, ooooooooooo, a wiesz, że my się i tak na Hel wybieramy? Co prawda miała to być wyprawa ojca z synem, a mama miała autem po chłopków przyjechać do Gdyni
ale możemy zmodyfikować plany 8) Aha i
Junonka ma na myśli oczywiście, że odwiedzą Ją co najmniej 2 albo 3 koleżanki z forum ;D Szerokiej drogi!!!
Evik, i jak po rozmowie???
Rita, ale Twoja mama ma pomysły ;D Też by mnie szlag trafił
Wypuść szybko drugim uchem i zapomnij
MagW, ale Twoja Maja konkretnie waży jak na kobietkę
Tymo ma 12,5 kg (ale to facet) i 81 cm. Dane z czwartku
Przykro mi z powodu nóżynki
Shirleyko, ale ładne imię wybraliście dla Smoczego brata
No strasznie mi się podoba
Sama o takim myślałam, ale małżyk nie dał się przekonać
Beatko25, Tymek sam trzyma i butelkę, i niekapek. Tymek jada suchy chlebek, trzyma go sam w łapkach i odgryza po kawałku po czym miele w paszczy mrucząc przy tym z zadowolenia ;D Podnoszenie - zależy od sytuacji. Wszystkie podane przez Ciebie sposoby u nas w użyciu
Koniecznie wyluzuj z chodzeniem Matiego. Ma jeszcze czas, a im później zacznie chodzić tym lepiej dla Jego kręgosłupa. W końcu ruszy i się zdziwisz, zobaczysz!
Naya, zdrówka Wam życzę!!! Mam nadzieję, że jednak obejdzie się bez szpitala... A buty to też Tymkowa ulubiona zabawka
kiedy jedziemy autem i Tymkowi się nudzi wystarczy dać Mu własny sandałek i już jest zajęty i szczęśliwy
Zasypia też z bucikiem w łapkach, ale nie w domu (przynajmniej nie próbowałam), jedynie w aucie...
Mondzi, gratki z powodu 8 kroczków Tymka
Natko, nie wiem o czym piszesz, żadnego fluoru Tymkowi nie podaję :-[
Minko, gratki dla Wikuni
No to niedługo ruszy na całego i za Nią nie nadążysz ;D
Juciu, odpoczywam mimo woli. Po powrocie ze spacerku po prostu padam i nie ma bata, nic mnie nie ruszy ;D
PaulaC, cieszę się, że wizyta po rehabilitacji się udała
Skoro mama tak o synka dba to nie ma siły, MUSI być dobrze
AnkaW, gratki dla chodzącej Igi i samych pyszności i radości, odkrywania świata i miłości maminej
z okazji roczku
Tilli, sorka za szczerość, ale co Ty bredzisz, kobieto???
;D Czekaj, spotkamy się, to Ci tyłek skopię
Colletta, Tymkowi kupuję 92 albo 98. Czasami, jeśli rozmiar wypada większy (np. w H&M) to jeszcze w 86 się zmieści
Junonko, oho, to się spore grono na spotkanko szykuje, czyż nie? ;D
Dziękujemy za miesięcznicowe życzenia
A i śliczne zdjęcia po drodze widziałam, więc niniejszym je wychwalam ;D I życzę udanych wakacji tym, które wyjechały
Natomiast dla
Asi24 wszystkiego dobrego na nowej drodze życia 8)
Natomiast od siebie mogę dodać, że Amelka jak na razie (tfu tfu i takie tam) ułożyła się główką do dołu i niech już tak zostanie!!!