reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Asiu ależ nie ma za co :) Przecież pisałam ci że mnie zdeczka suszy,więc kilka drinów w twoim towarzystwie dobrze mi zrobi ;D I kłopotki odejdą w siną dal ;)

reklama
No własnie Tilli to dalej miotła lub coś i jestes u mnie a ja serwuje drinka zaraz z lodówki takze sie streszczaj kofana

asiu, będzie dobrze. a może nawet "lepiej"? ;D znam przypadek zrozpaczonej panny młodej, która na kilka godzin przed ślubem, po wizycie u pewnego superfryzjera po prostu wsadziła głowę pod kran i sama zajęła się swoimi włosami.
rita, a te kropelki na apetyt to konsultowałaś z lekarzem? bo skład brzmi o tyle zachęcająco co i poważnie. ale pewnie się nie znam. 8)
tilli, dlaczego jest tak, że naprawdę sympatyczne babki mają zawsze jakieś chore skrupuły? :) ???
agast, hmmm... bryczka prezentuje się nieźle, a cena po prostu rzuca na kolana. mamy chyba podobną, tyle, że ja za swoją mocno przepłaciłam. ::) a tak btw: może pokazałabyś ją w realu? zresztą co a tam się będę rozpisywać: odbierz pocztę. :)
magw, kurczę, a jednak... ty to masz nerwy jak postronki, dziewczyno.

co i rusz któraś z was pisze o wzroście swojego dziecka. w jaki sposób mierzone są wasze pociechy podczas rutynowych kontroli? na stole, na leżąco? bo właśnie według takiego (moim zdaniem dość nieprecyzyjnego pomiaru) olka ma jakieś 4 cm więcej niż gdy mierzę ją na stojąco, w domu. może to kwestia naturalnie pałąkowatych nóżek u rozpoczynającego samodzielne chodzenie dziecka? może dlatego właśnie (mimo że już samodzielnie stoją, chodzą) takie male dzieci mierzy się w pozycji leżącej i tej miary należy się trzymać.... ktoś coś wie na ten temat?

Asiu - ale miałaś przygodę z księdzem. Uśmiałam się z tej historii ze spowiedzią

Kropelki na apetyt - nie konsultowałam z lekarzem i właśnie się zastanawiam czy rozpocząć kurację już czy poczekać do pon i zadzwonić do pediatry. Powiem tylko, że moja siostrzenica też je zażywała i są bez recepty więc chyba zaszkodzić nie powinny.

Agast to Ty masz brata???Jakoś zawsze mi się wydawało, ze masz jedną siostrę.

Czy któś ma darmowy program do zmniejszania zdjęć do ściągnięcia (nie żaba bo to za duży rozmiar na żabę). A męża nie mogę sie doprosić żeby mi coś zainstalował.

Witam
Przepraszam ale nie odpowiem na wasze posty , podziekuje za odpowiedzi (chyba dwie... ::)) na moje pytanko , składam życzenia wszystkiego naj,naj,naj dla naszej kochanej Asi w tym waznym dla niej dniu :D
i spadam...
Szymek mi sie chyba rozchoruje...
ehhh
pa

W dniu Waszego Ślubu,
Samych radosnych zdarzeń.
Niech będzie on początkiem,
Spełnienia Waszych marzeń.

Dla Was - Asiu, Maksie - w tym Dniu Wszystkiego Najlepszego!!

Przepraszam, wiem,ze cos do mnie pisalyscie,ale Miki marudzi jak nie wiem,od paru dni :( , ja sie ucze( choc nie wiem po co,za pozno zaczelam,ale moze raz bede miala szczescie i trafie na swoje pytanie,choc watpie :/ ::) ) Nadrobie jutro!!

Asiu
teraz pewnie latasz jeszcze na tych nieszczęsnych wałkach,ale trzymam kciuki żeby żaden pudel z tego nie wyskoczył ;D :laugh: I szybciochem składam Wam najgorętsze,najsympatyczniejsze,najszczersze życzenia SZCZęSCIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA :) :) :)
119.jpg

a małemu Robercikowi również zdrówka,radości,miłości bo dzis też jest jego wielki dzień ;) :)
4.jpg

No i już czekam z niecierpliwością na foto-relację ;D

Rito ja cały czas jade na programie ACDSEE,ale to duzy program. Niewiem czy kupujesz jakieś gazety komputerowe,bo tam na dodawanych płytkach są różne mniejsze programy do zdjęć. Ale zapodam ci linka do czegoś z neta :) http://www.programosy.pl/kategoria,przegladarki-graficzne,1,1.html tu masz choiciażby ten pierwszy na liście 11view,tylko 1mb a ma tą funkcję,na pewno jest prosty w obsłudze. Spróbuj :)

reklama
ASIU I MAKSIE.W DNIU WASZEGO ŚLUBU ŻYCZYMY WAM WIELE MIŁOŚCI I RADOŚCI Z BYCIA ZE SOBĄ.SPEŁNIENIA MARZEŃ I WIECZNEJ ZGODY

DLA ROBERCIKA W DNIU PRZYJECIA PIERWSZEGO SAKRAMENTU SWIETEGO MOC GORĄCYCH ŻYCZEŃ OD oLIWI Z MAMĄ

MagW zdrówka dla Majuni.

Tilli ja się w wielu kwestaich z tobą zgodze,ale nie chce się denerwować bo tu na forum ma być miło,więc przeczekam jeszcze chwile i cos skrobnę nie patrząc na to kto mnie lubi a kto nie ;)
A może będziesz za jakis tydzień na Chyloni? to byś na żywo poznała bliźniaka Twojego Mikołaja ;D

Lila a Ty się babo ucz,zdawaj egzamin i pakuj się bo Gdynia czeka ;D I ja już doczekac się nie mogę aż Twoje pyszczydło wycmokam.A dziś jedziemy testować ,które plaże najlepsze dla dzieci 8)

Dla wszystkich URLOPUJĄCYCH życzę miłego wypoczynku.I nie ukrywam ,ze również mocno czekam na zdjecia od Aletki :)

Tymczasem pozdrawiam i lecę się pakowac na plażę

Do góry