reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Paula, kochana, gratulacje!!! Ogromnie się cieszę i życzę spokojnych 8 miesięcy!

Oj, ale się narobiło :-) Fajowo, tyle maluchów!

Agast, zdrówka dla Hani i napisz koniecznie po wizycie.

Mały jojczy, Tofik nie wytrzymał presji i zwiał na dwór więc Wojtek chyba troszkę samotny się poczuł... Pójdę go domamić trochę.

reklama
Dziękuję Wam za gratulacje raz jeszcze!

Megan
ja chyba też pójdę po drugi teścik innej firmy jak Tomek wróci bo nie mam sumienia Szymka wlec w tak paskudną pogodę do apteki.
A ten drugi jakiej firmy miałaś?
Jeszcze to do mnie nie dociera, że miałyśmy obydwie termin na Czerwiec, a teraz mamy termin na Lipiec :-) No super!
To już wiem dlaczego nie odpowiadasz na moje wiadomości gg.

Lila teraz Twoja kolej. :tak:

Paula-GRATULACJE WIELKIE Z CAŁEGO SERDUCHA .CIESZĘ SIĘ BARDZO BO WIEM JAK CZEKAŁAŚ NA TĄ MAŁĄ KRUSZYNKĘ!!

MagW-MAMY NIE MA poporostu boskie

Paula, ja właśnie drugi robiłam AMIL, tylko paskowy, nie strumieniowy, ale to chyba żadna różnica. Kosztował cos koło 9 zł a krecha wyszła piękna i tłusta :-)
Co do gg, to tak czułam, że piszesz.... ;-) Mam nadzieję, że wieczorem mąż mi wszystko poustawia... Buziaczki

Wpadłam tylko na chwilę, żeby wpisać swoje achy i ochy na temat otrzymanych maili:

Aletko - Kornelia ma niesamowicie dużo wdzięku, widać że bardzo pogodne i kontaktowe z niej dziecko. Fajnie, bardzo mi się to podoba!:-)

Frotko - na widok Totulka rozmarzyłam się, że za rok Julek będzie w takich pobrudzonych portkach śmiagał. Totul jest uroczy, mój ulubieniec;-)

MagW- "mamy nie ma" rewelacja!:-D

A tu taaaaaakie nowiny!

Megan i Paula - Gratulacje i życzenia spokojnych 8 miesięcy. Chyba trafiłyście w lipiec? A może znowu w czerwiec? Ogormniaste gratulacje!!!!:-D

Nie mogę zmienić podpisu :wściekła/y:
Zdjęcie które mam obecnie, wcale nie miało jakiś 2KB i było o wiele większe, a sie zmieściło...shit...Może ktoś zna złoty środek na umieszczenie dobrej jakości zdjecia w podpisie?:wściekła/y:

GRATULUJE PAULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALE MASZ FAJNIE!!!!!!TAK SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps. no to teraz dziolchy trzymajcie za mnie kciuki,zeby moje staranko w koncu zaowocowaly dzieciatkiem, bo za mnie jeszcze w tym wzgledzie nie trzymalyscie,bo najpierw byla Paula:-p ;-)

reklama
Lila ja już trzymam:-D

A poza tym właśnie odkryłam, że 25 października minęły 2 lata od mojego pierwszego posta na Czerwcówkach 2005 ( jeszcze na noworodku...). Ale ten czas leci:tak:

Do góry