reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Junonko - dobrze Cię zrozumiałam tylko źle napisałam ;-) . Wiem, że jedynym powodem złego samopoczucia Oliwki nie są ząbki :tak: .
A w dodatku zapomniałam, że dzisiaj jest sobota :baffled: . Pewnie dlatego, że mężuś dziś i jutro w pracy a my jak zwykle sami :tak:
Trzymam kciuki za poprawę i miłego wypadu do mamy :-) .

reklama
Beatko!!no zaraz Cie udusze!! :wściekła/y: :wściekła/y:;-) Czemu to Wy placicie tylko za grunt, co??a mowiliscie innym o tym,ze maja placic, jaksi podzial czy jak,no jak to tak!!!!!!!!!!!!!!Chocby to mialo byc 10 zl to dlaczego tylko Wy macie placic!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :-p

hej sobotnio

Lilano to ładnie - sarin - gaz paralityczno -
drgawkowy...........................:unibrow:
no mam nadzieję że ilość niewielka i nikomu nie zaszkodzi,jeśli to prawda o tym wycieku

Mondzi udanych zakupów,i bądź myśli że wszystko będzie w porządku z Tymkiem.Pozdrawiam.

Junonka trzymam kciuki za Oliwkę.Może to jej szybko minie.Trzymajcie się!!

Lila z tego względu, że załatwiałam wszystkie formalnosci zwiazane z założeniem sprawy sądowej o przyznanie spadku (za to też my zapłaciliśmy)to pewnie uznali, że to co zostało do uregulowania w tym roku za działkę (bo teść już nie zdąrzył) my też zapłacimy:szok: Nie jest to duża kasa no ale zawsze:eek:
Zresztą u nich tam nikt nigdy nie ma (tak twierdzą) ale jak mają sobie wziąć na raty telewizor 29 calowy jakiejś tam znanej firmy to są pierwsi:baffled:
O przykrości jaką mi robią wspominać nie będę bo by mogli nic nie mówić gdy przyjeżdzają do dziecka bez nawet głupiej czekoladki a co ich widzę to słyszę (teściowa), że była w sklepie, widziałą fajną czapkę, samochód,polar itd ale akurat kasy nie wzięła:confused:
Po drugie za działkę i sprawę sądową postanowiłam też dla świetego własnego i męża spokoju zapłacić bo teściowa co jakiś czas przypominała, że szwagierka kupiła deski do zrobienia ramy czy czegoś tam na grobie ojca i trzeba jej oddać:szok: Gdybym to ja je kupiła to bym od rodziny swojej nie wołała. W końcu to ojciec był, nie?
I tak mogłabym opisywać tą całą męża rodzinę ale sensu chyba w tym nie ma. Oni i tak się nie zmienią a ja już na nich nerwów nie mam.
Przykre to wszystko ale cóż, dobrze że ja mam zupełnie inną rodzinę i że na nich zawsze liczyć mogę:tak:

Miałam Wam też napisać jak to mój madry syn wczoraj utopił mój tel komórkowy w.....
swoich sikach:szok:
Chwila moment, tel przechwycony popływał sobie w sikach.Siadł mi głowny wyświetlach i myślałam że się normalnie ugryzę. Cały tel rozebrałam, wzięłam suszarę i porządnie go wysuszyłam. nIm doszedł do siebie minęło pół godziny ale na szczęscie teraz wszystko działa:laugh2:
Jednym słowem mój syn dostaje zajoba gdy za długo siedzi w domu;-)

reklama
Do góry