reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud super!!! Mam nadzieję, że jakieś fajne miejsce się T trafi - zapowiada się niezłe show (jak zwykle w wydaniu tej pani), więc na pewno będzie się dobrze bawił :-)
anni eee, nie powiem mu, bo jeszcze mi się gadzina rozpuści :-p:-D;-)
Mi też przydałby się wieeelki kub kawy... Jak na złość właśnie nam się kapsułki (bo taki mamy ekspres) kończą i nic co lubię nie zostało :dry: Przyjdzie mi pic na zasadzie "a mama musi" :-D
jolka fajnie wyszło z tym wózkiem - miło się tak zaskoczyć :tak:
elmaluszku :-D:-D:-D Kochany brzdąc :-D Rozszarpać to mało powiedziane :-D

My już po spacerze - leje jak cholera, dałam radę łazic tylko 1,5h :sorry2: Za to obiady podam wcześniej, niech pierony idą spac, bo nie wiem jak przetrwam dzisiejszy dzień...

reklama
Hmm, może to szczęście że ja jestem w pracy i z Magdą jest Teściowa???:-D Bo jak widać po Amelce, pomysły mają brzdące nieograniczone.:-p
No, żłobek załatwiłam - jeszcze tylko na koniec miesiąca muszę iść z Magdą do lekarza coby uzyskać zaświadczenie że zdrowa, bo bez tego nie przyjmą - a zaświadczenie jest ważne 3 dni.:baffled: No i pani w żłobku mnie pocieszyła z siusianiem - w drugiej grupie nie wszystkie robią do nocnika - jest zbiorowe sadzanie o określonych porach, ale i tak pampersy jeszcze zakładają. Wielkie ufffff.

A co do tego koncertu, to kurka nie wiem jak to załatwić, bo z tego co wyczytałam w mailu to bilet trzeba odebrać w piątek o 10tej na lotnisku na Bemowie i to z dowodem osobistym.:baffled: I niby ja mam się z roboty zwolnić żeby po bilet jechać?????:szok: A kurka dodzwonić się do Allegro nie mogę, nie wiem gdzie niby na to lotnisko po ten bilet mam iść itd itp. Więc nie wiem czy Tomek pójdzie czy nie... Chyba żeby mi się udało dodzwonić i pozwoliliby mu odebrać samemu z moim dowodem - to niech sam se jedzie.

hej,

ja tylko na chwilkę przywitać się:-)

zaraz lecę do stomatologa, moja paradontoza daje się we znaki, musze w koncu coś z ty zrobic.

próbowałam rozgryżć strone pkp, zeby sprawdzic pociagi do Krakowa, niestety przerasta mnie ona:sorry2:, no , ale mamy jeszcze troche czasu do października, moźe uda mi się ja rozgryźć:-D

Stasiek codziennie wstaje o 6.00:wściekła/y: jestem ledwo żywa:-(

miłego dnia wszystkim:tak:

toska ja rozgryzłam ;-) Pociągi Ex/IC są co godzinę i jadą 2.55 - bilet kosztuje 90-kilka/100zł w jedną stronę. Są jeszcze pośpieszne, jadą ponad 5h i kosztują 50zł w jedną stronę.
Poszperam jeszcze jak jest z pks i innymi przewoźnikami.

Dzagud no woooow!
Super z tym biletem!
No musicie go odebrac chocby dla zysku,bo one drogie sa,zawsze mozecie sprzedac i na wyjazd bedziesz miala:)
No ale fajnie gdyby Tomek mogl isc sie pobawic:)))

Toska hejka!!!! :D

A ja sie musz pochwalic ze zgubilam juz te 4 kilo co w Karwii przytylam heheh:p
Ehhhh te langosze i zapiekanki,rybki i inne cuda... :DDD

Olla to gratki zrzucenia ;-)
Ja za to się pochwalę, że przez dobry miesiąc przybrałam 2kg :-D (przyznam się, że wpływ na to mógł mieć obiad zjedzony bezpośrednio przed wizytą :-p;-))

A pkp też przeglądałam i jadą do Krakowa 7h :szok:

Olla czyli jednak waga nie kłamała? ;-) Gratuluję zrzucenia! :tak:
Jolka dziś byłaś na wizycie? I co? Zyguś? No nie każ czekać... Tupię z niecierpliwością... :-)

Eee nie Esia byłam w zeszłym tygodniu, tylko oczywiście zapomniałam się pochwalić :-D Olla mi przypomniała :-D:zawstydzona/y:
Zyguś narazie dupą się wypina, więc musimy czekać na koniec sierpnia :-p

Jolka, a tak się bałaś że z 6 kg Ci przybrało.:-pNo i dobrze, od 2 kg się nie rozchorujesz a Zygusiowi wygodniej.:-D
Cholera, wygląda na to że jednak z tym biletem na koncert to chyba nie tak zielono. Ja byłam przekonana że to chodzi o ten konkurs bo w końcu spełniłam (chyba) jego warunki, do tego z dowodem iść itd. A tu koleżanka która już dawno nic na Allegro nie kupowała też takiego maila dostała tylko później. Coś mi się wydaje że oni mają pulę 1000 biletów które chcą rozdać i tam się bitwa pod Grunwaldem będzie odbywać. Leję na to, nigdzie nie idę.:cool:

reklama
Do góry