aniajw
mama Natusi
Anni Ty bezużyteczno kobieto weź się wreszcie do roboty, a nie opierdalasz się po kątach;-). Powiem ,że mnie rozwalasz ze swoim chłopem trafił Ci się naprawdę rzadki okaz, może do muzeum się nadaję, jak myślisz?
A Su jest niesamowita, ma pomysły
Jolka łóżko jest fajne, a i DZagud też zakupy super, poszalałaś;-)
Dzisiaj była u nas moja siostra z synkiem w wieku Nati, zabawa ich polegała na tym że Michałek się bawił i szalał, a moje dziewcze siedziało na kolanach u mnie i się przyglądała, dopiero po jakiejś godzince zeszła i poszła się z nim pobawić. A polegało to na tym że Nati pokazywała mu swoje zabawki a Michałek brał (na szczęście Natalii o to właśnie chodziło). A na koniec zaczęli sobie całuski dawać.
A Su jest niesamowita, ma pomysły
Jolka łóżko jest fajne, a i DZagud też zakupy super, poszalałaś;-)
Dzisiaj była u nas moja siostra z synkiem w wieku Nati, zabawa ich polegała na tym że Michałek się bawił i szalał, a moje dziewcze siedziało na kolanach u mnie i się przyglądała, dopiero po jakiejś godzince zeszła i poszła się z nim pobawić. A polegało to na tym że Nati pokazywała mu swoje zabawki a Michałek brał (na szczęście Natalii o to właśnie chodziło). A na koniec zaczęli sobie całuski dawać.