reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
...a wieczrkiem gdy pora usypiania...no coment :/
Dopiero zasnela ...

Jestem odmozdzona i nic nie napisze...caluski dla Was mamuski:*

u mnie to samo, a chciałam tylko zameldować że wróciliśmy z wyprawy weselnej cali i zdrowi, a Czarkowi poprzestawiały się pory spania i budzi się o 4 rano:dry: pzdr dla wszystkich

Fantazja:szok: Lo Matko - nio, ale taki to urok zlobkow. Calusy dla Misi i pisz nam co i jak...

Dziewczynki dzieki za info z zabkami - troche mnie zmartwilyscie bo Su za-
sypia na noc z butla mleka wciaz...Rozumiem, ze to masakra dla uzebienia :tak:ojjj...

To ja wyrodna ciotka lece pedem ze spoznionymi zyczeniami dla naszych kochanych dwulatkow!!!
Natalko,Wojciu i Krzysiu 100 lat bąbelki kochane!!!!!!!:tak::tak::tak:
Olla-ja sie wzielam na sposob i juz pare ladnych dni B lata usypiac Amelke:-D
Anni-zaczne tak!Boziu jak ja podziwiam Twoja kreatywnosc:tak:Biznesik,fotografowanie to,tamto.Jak ja bym chciala miec taki zapal jak Ty kobito./Ledwo co poszlam do roboty bo by mnie B kijami popedzil:-D:-D:-DZartuje oczywiscie.Co do ząbkow.My szorujemy codziennie przed pojsciem spac:tak:Rano tyz ale nie zawsze z pasta,bo jesli chodzi o ranki to Amelia ma jakies obiekcje do mycia zebow i nie chce jej zniechecic;-)
Izka-jak ja uwielbiam roboty ogrodkowe.Ło matko przyjezdzam i urzadzam ogrodek z Toba:-DNo i oczywiscie czekam na foty wycieczkowe.
Fantazja-oby tylko ospa oszczedzila Misie.Mam nadzieje ze krostek bedzie jak najmniej.Buziaki dla malej bidulki.
Szopka-prosimy o relacje z weselicha,czys sie wybawila???
Anielap-super ze malz Cie zaskoczyl i zes zadowolona z weekendu!!:tak:
Dzagud-nie martwiaj.Jakosto pojdzie z odpieluchowaniem.Madzia kumata szybko zaskoczy o co chodzi.
Aniajw-Nati taka mądra dziewczynka!!Amelka nie buziakowala gosci:-DHaps prezenty i tyle:-D

Ja wlasnie z roboty wrocilam.Padnieta.Wiec co u mnie skrobne jutro.Buziaki kochane.

Ostatnia edycja:
Olla-dobranoc, dobranoc tylko ze u mnie slonce za oknem i 4:30 w poludnie :-) Buziaki
Szopka, Olla-u mnie tez sie pogorszylo zasypianie. Alusia co chwila mnie wola i kaze sie przykrywac od poczatku, ja sie zastanawiam czy nie za wczesnie ja klade, moze przez to slonce i dluzsze dni nie chce jej sie tak szybko spac. A tak apropos ile spia wasze dzieci w sumie?
Anni-nie zamartwiaj sie tylko odstaw butelke :-)
Elmaluszek-no troche dzis zrobilam, ja generalnie tez sie lubie babrac w kwiatkach itd. Powyciagalam chwasty, zasadzilam troche bratkow i lilie no i obsypala kora, troszku sie zasapalam :-) Ale ile to daje radosci. Elmaluszek-tez macie ogrodek? Bo u nas to w sumie kawalek takie prawdziwego ogrodka, reszta to taki lasek.

Coś nie mam weny :sorry2:

Dzagud przykro, że Madzia tak przeżywa, no ale może dzięki temu szybciej się nauczy...? :sorry2:
elmaluszku cieszę się, że w pracy Ci dobrze idzie :tak:
szopka u nas też masakra ze spaniem :dry: Najbardziej szaleje Małgosia - budzi się na pierś już przed północą, a potem jedziemy z pobudkami :baffled: Dziś rozpoczęła "poranne" pobudki o 3.30 :baffled: I potem co pół h :baffled: A ostatecznie "wstała" o 5.30 :baffled:
Kojec powoli zaczyna odpadać, bo natychmiast w nim staje, postoi kilka minut i zaczyna się drzeć :baffled: No bo usiąść nie umie, położyć się ze stania tym bardziej, a nóżki zmęczone :baffled: Łojoj...
izka Piotruś też przez te upały świruje ze spaniem :tak: Wstaje przed 7, potem drzemka koło 15 (usypia z bólem :dry:) i ostatnio koło 18 go budzimy :szok: (bo jeśli śpi dłużej, to potem problem wieczorem). W łóżku ląduje ok 20.15 i zazwyczaj usypia koło godziny :dry: A już było tak pięknie...
Więcej nie pamiętam :sorry2:

Upału ciąg dalszy... Pewnie pójdziemy do lasu schowac się pod drzewami...

reklama
bry:-)

No to sie juz nie zamartwiam z tym zasypianiem,widocznie taki etap rozwoju,testuja nas nasze kartofle:tak: ale jak tu nie peknac kiedy Mela wola ''mamus tuci'' czyli mamus tulic...no serce mi sie kraja jak mnie tak nawoluje ale twarda jestem,wchodze,klade,buziak i wychodze:sorry2:

Esia u Was to ciezko widze,pannie twarda szkola sie przyda:-pPOwodzenia!!!

DZagudku ja wierze ze Madzia sie przejmuje jak nasika na podloge ale powiedz tesciowej zeby sie nie wkurzala i nie krzyczala na Madzie ani ostro zeby nie reagowala bo bedzie jeszcze gorzej!Jak sie zsiusia na podloge i zacznie plakac to kucnijcie przy niej,utulcie i wytlumaczcie ze nic sie nie stalo i ze bezdie lepiej jak usiadzie na nocniczku i zrobi siusiu tam,jak sie uda raz ,drugi to spodobaja jej sie te wszystkie brawa,ochy i achy:-)

Anni no u nas zeby to Mela chetnie myje i daje sobie umyc tylko ja zapominam:zawstydzona/y::szok::wściekła/y:no i u nas tez na sen butla z mlekiem (juz po myciu zubow) ale inne napoje (teraz kroluje woda) to z kubka albo z takiej butelki z dziubkiem,najlepiej moja z silowni opluta:-D

SZopka czekawszy na relacje z weselicha!!!!!!:tak:

Elmaluszek ,widze ze pracujesz pelna para:cool2:super!Ciesze sie ze sie cieszysz z nowej pracki :*

Do góry