reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esiczku moze snia mu sie koszmary,to ten czas kiedy dziecia zaczynaja sie snic rozne okrecone rzeczy...oby szybko wrocilo do normy i wypania sie zycze!

Agik Ty pijoku:-),ja tez poimprezuje w sobotke:-Dale nie bede pila bo dietka...poszalalam tylko z alkoholem na moich urodzinach,teraz o suchym pysku:-(heheh:tak:ale nie marudze bo spodnie sprzed ciazy leca mi z dupy.Zobaczcie na suwaczek wgowy!!!:-)

Wydaje mi sie ze wygladam 10 lat mlodziej(pewnie tylko mi sie wydaje heheh:-D)

Szpka ,Anijaw ,:szok::szok::szok::szok:ale madre dzieci!!!!!!Gratki!

KOteczku zdrowka dla dziewczynek i dla Ciebie myszko!!!!!
Zapisz sie do chirurga i juz,nie cierp wiecej z tym zebolem i tak masz duzo na glowie!Trzymaj sie kochana:*

Anielap to po 15tym hulaj dusza:-D:rofl2::-)

Dzagud ja tez kupie Amelce kalosze ,mam nadzieje ze bedzie tyle radochy co u Was:-)

Elmaluszek czesc kobito:-)steskniwszy sie za Toba!!!!
Pisz jak w Polsce,jak Mautka,jak wyniki,pisz wszystko!!!!Buuuuzi:*

No u nas super,wczoraj juz humorek Meli skowroniasty ale srala jak kaczka:-p
a dzisiaj miodzio,kupka normalna,juz bez pampersa lata i cieszy gumiora z tego powodu.W nocy w ogole nie sikala a rano leciala z predkoscia swiatla do ubikacji,az stekla sobie z ulgi jak zaczela sikac:-)
Ja tez lepiej,pierwsza nocka od kilku dni przespana,spalam jak zabita,w jednej pozycji z otwarta paszcza,a wnioskuje to z tego ze obudzilam sie ze zdretwiala reka,wygniecionym do granic mozliwosci policzkiem i wyschnietym na wiorek jezykiem hahah:-D

reklama
Olla, zabiję!!!:-D:-D:-D:-D
Przecież ja w pracy jestem i nie mogę na bezczela głośno się śmiać!!!:wściekła/y:
Ale Amelusinego sikania zazdroszczę jak nie wiem co! Już sobie wyobrażam to Jej zasuwanie do kibla.:-D:-D:-D Jeśli Twoje dziecko odziedziczyło poczucie humoru po Tobie to tylko pozazdrościć.:-D:-D:-D Widzimy się w Ustce mam nadzieję?????
Koteczku, no biedna jesteś i z tym zębem i z chorobami dziewuszek!:-(Zdróweczka... i naprawdę zrób porządek z zębolem bo to nie przelewki.
Elmaluszku czekamy na wieści...
Esia, no ja Ci mówiłam, że mnie też Madzia się tak wybudza czasem. Nie jest to tak drastyczne jak u Was, ale jednak.:baffled: Ale za to Ona wszystkiego się "bui" - co zobaczy to leci do mnie "mama bui się, bui się". Czasem to nawet nie mam pojęcia czego tak właściwie Ona się boi.:-(
A nie chwaliłam się dziewczynom, jak Piotruś ostatnio ładnie Madzię przywitał.:-pPodeszłyśmy z Esią pod basen po spacerze, Madzia w wózku, Piotruś z Tatą właśnie wyszli, Piotruś podleciał do Madzi i miał dać cześć, a .... pochylił się i Ją pocałował.:-D Don Juan normalnie!;-)

A mnie wczoraj babki w zlobku tak wkurwily totalnie, ze z awantura zadzwonilam:wściekła/y: Michal po nia wczoraj wreszcie pojechal - a baba dala mu Misie w przemoczonych ciuchach - bo - dwa razy pila z kubka i dwa razy sie oblala a suchych ubranek w zapasie juz nie ma. Wiec awanture zrobilam ze hoho:-)

Dzagud no bo cappuccino to u Nati jest "kampucino" właśnie bardzo podobnie do Kapusty -kanpuncine:tak:
Kotku oj zdrówka dla dziewczyn i dla Ciebie i dla męża. Z tym zębolem to porządek zrób:-(
Agik Ty imprezowiczko, w sumie to ja też nie pamiętam co to kac, ale jakoś mi nie tęskno:-p
SZopka Anielap u nos tyż dzisiej wiało że hooo. Z domu nie wychodziłyśmy wcale, wypuściłam młodą trochę na balkon (myślałam że mniej będzie wiać), ale wróciła do domu po 5 minutach i powiedziała że "wieje" i nie idzie już:no::sorry:.
Esiu
ja też myślę że to może koszmary:baffled:
Olla
porównania masz super:-):-):-)

A Natalia dziś już o 18-ej chciała już iść spać, bidula wynudziła się w domu. Wkońcu zaczęłam wymyślać jej jakieś nowe zabawy.
A przy okazji fajnie się bawi z moją dziewczyną w chowanego, a mianowicie ja na korytarzu liczę do dziesięciu po czym mówię "szukam" a ona na to "tu jestem sypialni a użkiem" - tu jestem w sypialni za łóżkiem. Wszystko szczegółowo gdzie jest:-):-):-)

Anijaw ale madra Nati jest :O Super sie bawicie!

DZagudnku no sie wie ze sie widzimy w Ustce :D bedzie wesolo :)))

Ale tu cisza dzisiaj....buziole:*

Fantazja,no nie wiem co napisac...a czego oczekiwalas w takiej sytuacje po paniach opiekunkach?Najlepiej powiedz zeby ze szklaneczki Misi nie dawaly i juz,nerwow mniej Twoich a i Misia suchsza bedzie :)))Napewno maja jakies ''przedszkolne ciuszki''ale wiadomo jak z dzieciakami jak sie leja to wszystkie hurtowo :p

Ostatnia edycja:
No też widzę żeście się wczoraj nie napisały.:eek: A ja od wczoraj mam wreszcie kompa w domu, ale.... gad jak się dosiadł po prawie 2tygodniowej przerwie to mu tyłek do fotela się przyspawał.:wściekła/y:A niech ma chłopak, ja trochę odwykłam.:-D

Aniajw, kumatość Natki jest porażająca. Normalnie dołujesz nas....;-):-D
Olla, ja już się tej Ustki doczekać nie mogę, mimo że jak myślę o pakowaniu to już wysypki dostaję.:no: Nienawidzę tego robić....:-(
Fantazja, tak naprawdę to Olla ma rację, chyba że czegoś nie zrozumiałam...:sorry:Bo jeśli Misia zalała swoje 2 komplety ciuchów, a nie miały od kogo "pożyczyć", to co miały zrobić??? Czy też chodzi o to, że powinny pilnować żeby się nie zalała???

Dzień dobry. Na pewno lepszy niż wczoraj ;-)
Dzieciaki na noc dostały w dupale Viburcol i nie było ryków :-) Piotrek w ogóle się nie budził, Małgosia zaliczyła zwyczajowe 2 karmienia :baffled: ale pospała do 7.15 :-) Niestety, żeby poczuc się lepiej, to ja potrzebuję więcej niż 1 takiej nocy...
Zapas Viburcolu już zrobiony ;-)
Mykam! Miłego!

reklama
Kochana Amelko wszystkiego najlepszego dla Ciebie sloneczko:-).
Dziękuję kochane za dobre slowa, mam nadzieję że poprawi nam się szybko, dzisiejsza noc była okropna dla mnie i dla męża, za to Laura w najlepsze chciała sie bawić od 4 do 6, normalnie padam:-(.
Wszystkie kaloszki które kupiyście sa śliczne.:tak:
Dorotko śliczny nowy suwaczek;-).
Esiu jak to dajesz Viburocol dzieciom żeby lepiej spały? Można tak? U nas też co druga noc to Laury wycie juz od ponad miesiąca:-(.
Nic więcej nie jestem w stanie napisac bo głowa mi pęka, miłego dnia;-).

Do góry