reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Elmaluszku ,Ty to jestes biduszek z tymi chorobami....oby nie cukrzyca,jejku....wiem co to jest i mam nadzieje ze to nie to !!!!!Skoro takie podejrzenia sa to czemu GP nie zbada Ci cukro na czczo?!?!Jakas krzywa cukrowa zrobi ,przeciez to nie problem!Jedziesz do polski to sie slicznie przebadasz i bedzie dobrze kochana!Caluje:*****

Izka no szok!Ale zadroszcze takich wakacji i no i z mezusiem miodzi teraz co?heheh:)Suuper!
Smutno bylo bez Ciebie:*

Sluchajcie!JA monotematyczna bede heheh....rano pampers napompowany ale tylko otworzyla oczy to biegla sama na nocnik i sikala:)
Chodzi bez majtek caly czas i sama chodzi na nocnik ja sie nie odzywam wcale!Tylko kupe na dywan zrobila i ''ojej'' mowila i na nocnik od razu leciala i jeszcze stekala ale juz nie wyszlo :( BIedna jakos tej kupy jeszcze nie ''czuje'' ale przejela sie ze nie udalo sie do nocniczka...
Chyba Jolka pisala ze z kupa to jzu inna bajka :D

Ja juz wkacjami zyje,wyobrazam sobie co Wy musicie czuc...bo majowka tuz tuz :)))
DZagudku my tez sie spotakamy na wakacjach prawda? :D

reklama
Witam was moje drogie,my dzisiaj idziemy do Laryngologa i sama jestem ciekawa co powie o Mikolaja migdalach idzie z nami M bo sama niedam rady z naszym Diabełkiem:-p.Puzniej mamy plana jechac na dzialke wkopac Tujki ,w czoraj z tesciowa bylismy w centrum ogrodniczym i dostalam oczoplasu:szok: i kupilam 5 i jechalam z nozem na gardle czy M mnie nie wywali z nimi (z kasa krucho a Tujki kupuje)ale jak tu sie powstrzymac jak one takie ładniutkie:-p.A tez robi postepy zaczyna kumac ,ze robi siusiu i pokazuje ze mu sie chce,wczoraj zrbił tylko nie do nocnika,tylko na dywan az 3 razy a dogonic go to byl wyczyn.:tak:

izka-super ze wakacje sie udaly i czekamy na zdjecia .
Anielap-ja 2 razy robilam i podziekuje, cale pachy bolaly mnie przez jakis tydzien.

Zdrowka dla chorowitkow

melduję sie po urlopie:-)
byłam ze Stasiem i moimi rodzicami tydzień w Turcji, fajnie było....:cool2:
idę czytać co u Was.

buziaki dla wszystkich:-)

a my walczymy z Szymonkowym rota-wirusem, albo czymś podobnym. Już jest na szczęście o niebo lepiej i mam nadzieję,że jeszcze z dzień czy dwa i będzie jak nowo narodzony ;-) dobrze, że młody chce dużo pić,to i się nie odwadnia. tak czy inaczej, "przesrana" sprawa ;-)
z dwojga złego lepiej teraz niż przed naszą majóweczką! to by dopiero był żal,że by nas nie było.

buziaki

tak mało widywana ale stale obecna serduchem szymonkowa mama Ania

A ja mam anginę:wściekła/y::-(
Wczoraj jeszcze było ok, ale w nocy obudził mnie ból gardła i dreszcze. A jak rano byliśmy z Wojtkiem na pędzlowaniu plesniawek to mi laryngolog też zajrzał w gardziel a tam nalot na migdałku i boli:-(Dostałam antybiotyk, a M mi już w drugim pokoju spanie uszykował cobym na dziecko nie prądkowała:tak:
A w piątek mamy imprezę taką bardziej elitarną-burmistrze, lekarze itp, ciekawe czy dam radę:dry:
Kochane nie mam siły odpisywać Wam.
Buziole.

szopka cieszę się, że się odezwałaś :-) Zobaczysz, już za chwilę będziesz miała więcej czasu i może nawet uda Ci się przeczytać to, co tu do Ciebie smarujemy ;-)
Olla no mega gratulacje! :-)
Ja dzisiaj miałam osikaną podłogę i to aż 2 razy :szok: Po raz pierwszy w życiu Piotrek zsikał się pomiędzy wyjęciem z pieluchy a założeniem nowej, gdy latał po domu :eek: Oby Mu się nie spodobało :dry:
aniajw moja mama kupiła w ogrodniczym jakiś specyfik i mrówki szlag trafił natychmiast :tak: (nie wiem czy ostatecznie - tzn. czy padły - w każdym razie, już nie łażą po meblach w ogrodzie)
agik opis woskowania zawalisty :-D:-D:-D
Zdrówka życzę! :tak:
Kotku ja Cię podziwiam :tak: Oby to nowo poznane rodzeństwo już na stałe zajmowało Ci się Laurą na pacu zabaw :tak:
Ja nie wybieram się sama - zazwyczaj chodzę z koleżanką z synkiem niewiele modszym od Piotrusia. Przydaje się, bo gdy karmię Małą, to ona rzuca okiem na Piotrka :tak: Inaczej chyba bym Go zapinała w wózku, bo balabym się, że gdzieś zwieje :sorry2:
kingug wczorajsza pogoda nie nadawala się na nasz plac zabaw :sorry2: (mamy w lesie, pod drzewami i gdy jest zimno, to tam już zęby szczękają totalnie) Ale właściwie nie czuję różnicy w stopniu wykończenia ;-)
izka ależ super... No zajadów z zazdrości dostanę ;-) Cieszę się, że odpoczęliście i naładowaliście akumulatory :-)
toska no już zaczynałam się zastanawiać, gdzie Ty znikaś ;-) Wrzucisz jakieś fotki? :-)
niuni współczuję... Mam nadzieję, że do przyszego weekendu to już będzie tylko wspomnieniem :sorry2: (ostatnio przeczytałam, że rota może trwać od tygodnia do trzech :szok::szok::szok:)

o matko!!! mam nadzieję,że u nas skończy się na tygodniu, bo inaczej młody będzie miał pupcię czerwoną jak u jakiegoś pawiana ;-) dobrze,że chce pić...

buziaki i pozdrowionka!

Zdycham. Młody wywieziony do mojej babci, staram się od wczoraj nie mieć z nim kontaktu. Dzisiaj od rana chodziłam w takiej masce jak noszą lekarze, a Wojtek podejrzliwym wzrokiem się na mnie patrzył i uciekał.
Migdałek już z ropą:wściekła/y:, a do tego wczoraj @ dostałam:wściekła/y: pechowy ten 13 był...
Pewnie nie pójdziemy na tą jutrzejszą imprezkę. A tak czekałam, żeby się gdzieś wyrwać:-(

reklama
Hej wczoraj nie pisalam bo kom byl okupowany przez moja druga polowe,bylismy u Laryngologa wizyta byla szybka i placzliwa, ale jak wychodzilismy Miki podal raczke p.Doktorowi wiec ok.A diagnoza brzydkie migdaly boczne,Ktore moga powodowac nawracajace Anginym, 3 Migdal ok.Zapisal jakas szczepionke i dzis jeszcze ide do naszej lekarki bo ona chciala tez podac ale od Sierpnia i teraz niewiem co zrobic wiec ide skonsultowac.

Niuni-oby Szymek szbko wrucil do zdrowia:tak:
Agik-Zdrowka kobietko.:tak:
Toska-
czekamy na zdjecia:tak:

Do góry