Olla
Melowa mamusia:)
Elmaluszku ,Ty to jestes biduszek z tymi chorobami....oby nie cukrzyca,jejku....wiem co to jest i mam nadzieje ze to nie to !!!!!Skoro takie podejrzenia sa to czemu GP nie zbada Ci cukro na czczo?!?!Jakas krzywa cukrowa zrobi ,przeciez to nie problem!Jedziesz do polski to sie slicznie przebadasz i bedzie dobrze kochana!Caluje:*****
Izka no szok!Ale zadroszcze takich wakacji i no i z mezusiem miodzi teraz co?hehehSuuper!
Smutno bylo bez Ciebie:*
Sluchajcie!JA monotematyczna bede heheh....rano pampers napompowany ale tylko otworzyla oczy to biegla sama na nocnik i sikala
Chodzi bez majtek caly czas i sama chodzi na nocnik ja sie nie odzywam wcale!Tylko kupe na dywan zrobila i ''ojej'' mowila i na nocnik od razu leciala i jeszcze stekala ale juz nie wyszlo BIedna jakos tej kupy jeszcze nie ''czuje'' ale przejela sie ze nie udalo sie do nocniczka...
Chyba Jolka pisala ze z kupa to jzu inna bajka
Ja juz wkacjami zyje,wyobrazam sobie co Wy musicie czuc...bo majowka tuz tuz ))
DZagudku my tez sie spotakamy na wakacjach prawda?
Izka no szok!Ale zadroszcze takich wakacji i no i z mezusiem miodzi teraz co?hehehSuuper!
Smutno bylo bez Ciebie:*
Sluchajcie!JA monotematyczna bede heheh....rano pampers napompowany ale tylko otworzyla oczy to biegla sama na nocnik i sikala
Chodzi bez majtek caly czas i sama chodzi na nocnik ja sie nie odzywam wcale!Tylko kupe na dywan zrobila i ''ojej'' mowila i na nocnik od razu leciala i jeszcze stekala ale juz nie wyszlo BIedna jakos tej kupy jeszcze nie ''czuje'' ale przejela sie ze nie udalo sie do nocniczka...
Chyba Jolka pisala ze z kupa to jzu inna bajka
Ja juz wkacjami zyje,wyobrazam sobie co Wy musicie czuc...bo majowka tuz tuz ))
DZagudku my tez sie spotakamy na wakacjach prawda?