Udało mi się upolować troszkę wolnego czasu;-)
Zuzak na szczęście śpi. Mąż wybył na spotkanie a obiad będzie z miasta. No, to kawkę se zrobiłam i mogę posiedzieć.
Straszniem dumna z mojej córki. Taka samodzielna się robi z dnia na dzień
wczoraj wieczorem ja u niej w pokoju prasuję, mąż przy kompie. I słyszę lecąca wodę. Nasłu****ę, zaglądam do łazienki, a tu mała stoi na "schodku" przy umywalce i łapki sobie myje. Rękawy wysoko podkasane. Na szczęście gorącej wody sobie nie pusciła. Najpierw się wściekłam, że ta po ciemku w łazience, ale potem tylko ją pochwaliłam. I mężowi kazałam łazienkę domykać. Rozczulam się jak o tym myślę, ze ten czas tak szybko leci. Ona już taka duuuuuża.
A blondynką niestety nie jestem:-( Pani fryzjerka niby próbowała i tak mi schrzaniła że musiałm znów trochę przyciemnić, żeby wszystko wyrównać. Następnym razem może się uda troszkę rozjaśnić. Teraz jestem ciemnoblond
Olla całuski dla Amelci i dla Ciebie. Szybkiej poprawy, bo aż mnie serducho boli jak tak myślę jak się maleńka męczy.
Gusia zdrówka dla Mikołaja. Na urodziny dla dwulatka to ja właśnie książeczki kupowałam.
Dzagudku Ty to masz pomysły z nudów
Moze jeszcze uda Ci się opublikować tą książke kucharska. Obiecałaś nam foteczkę z nową fryzurką. Teraz nowe okularki, to już nie popuścimy. Zdjęcie musi być
Szopka może to już dziś;-)
Jolka prawdziwe zachowanie cieżarówki, raz łzy, a potem złość
Gratki odpieluchowanego Maksa. Tak jak dziewczyny piszą, dobra pora żeby trochę odpocząć od pieluch
Wszyscy coś ostatnio się okularują. Mój mąż też dzisiaj zamówił sobie nowe:-)
Anni zdróweczka i sił. Tak szczerze to nie zazdroszczę sytuacji. Nie umiałabym się zachowywać tak jak zwykle;-) Po mnie wszystko widać co mi w duszy siedzi.
Esia ja nie podniosę Cię na duchu w sprawie laptopa i danych z odzysku. U nas po awarii dysku udało się odzyskać jedynie 5%danych. Filmiki i zdjęcia poszły w *****
Ze dwa miesiące nie mogłam się z tym pogodzić. I to te filmiki gdzie Zu dopiero przyszła na świat. Zdjęcia kilka wywołaliśmy, więc pamiątka jest, ale filmików niet:-(
Aniajw Twoja Natalia bardzo mi przypomina córkę mojej koleżanki. Też czerwcówkę. Nadia też jest taka ułożona, potrafi radzić sobie z emocjami. U nas jeszcze daleko do tego;-) Zu jak sie wścieka to jak małpka się zachowuje. Wrzeszczy i tupie.
Kingug zdrówka dla Wikusi.
Toska na prezent na chrzest baaaaardzo mi się spodobała ta lokomotywka co
Elamluszek pokazywała. No super jest. Całuski w Staśkowe rączki. Szybkiej poprawy życzę.
No i wieeeelgie gratulacje sukcesów biznesowych. Ty to obrotna kobitka jesteś, wiedziałam że będzie super. Do tego nasze kciukasy
I sukces. Oby tak dalej!
Elamluszku dla Amelki też zdróweczka. Teraz wiem i ja że tak szybko do blondu nie da się wrócić
To nie takie łatwe.
Agik co za depresja? Zafunduj sobie wizytę u kosmetyczki, idź na imprezkę z koleżankami. Doda Ci to trochę energi. I tą mgr kończ szybciochem. Jak już się obronisz to na bank poczujesz sie duuuuużo lepiej.