obiecuję wpaść przed Waszym urlopem
Trzymam za słowo!
I aż się stracham Ci przypominać, że to dopiero w drugiej połowie lipca...
Ja mojej chrześnicy podarowałam (oprócz krzyżyka - standard dla chrzestnej) pierścionek - ale taki śliczny dziewczęcy, który będzie mogła nosić w okolicach 6-10 lat
Kolczyki to także świetny pomysł (tylko mogą długo leżeć nie używane
).
kingug jeśli na urlopie wychowawczym zajdziesz w ciążę, możesz od razu "wrócić" do pracy (oczywiście, nie podając tego jako powodu przerwania wychowawczego) i od dnia powrotu przejść na L4. Wtedy dojeżdżasz tak do tp, potem macierzyński, wypoczynkowy i wychowawczy. Ostatnio znajoma rozmawiała z kadrową w dużej firmie, która powiedziała, że takie podejście to standard.
Jeśli natomiast nie chcesz przerywać wychowawczego, to od dnia porodu otrzymujesz zasiłek macierzyński (wciąż przebywając na wychowawczym). Tyle w dużym skrócie ;-)
Cieszę się, że z Wiki lepiej
Dzagud ale przygody
A nie kusiło Cię by do mnie wpaść po drodze? Hę? Bo z okna trasę Waszego przejazdu widzę
Ciachnięcie włosów popieram, bo choć fajnie wyglądasz, to sądzę że z krótkich będziesz zadowolona
(poza tym - zmiany! zmiany się liczą!
)
Akcja u optyka świetna
No wymarzona sprawa, żeby ludzie zastanawiali się, czy aby na pewno mają dobre szkła
Olla o kurcze... Współczuję - mam nadzieję, że teraz już jednak będzie coraz lepiej... Strasznie mi żal Melki i Ciebie, bo doskonale wiem, jak się czujesz... Okropne
aniajw jestem pełna podziwu, jak Natalka jest poukładana
Fajnie, że już tak się z nią możesz dobrze dogadać
szopka ojej - a co się stało?
Słyszałam same dobre opinie o tym szpitalu...
jolka oj wkurzają takie durne zakazy - zwłaszcza gdy chodzi o dzieci
anni współczuję choróbska...
Z laptopem źle
Okazuje się, przeprowadził sobie "cofnięcie" systemu do ery przedpotopowej skurczybyk! Oczywiście wszystkie dane poszły się
Strasznie mnie to stresuje... Na dniach trafi do profesjonalnych odzyskiwaczy danych... Jejku, jeśli to wszystko mi przepadnie... :-
-
-(