Mam wiadomość dla Agik, Anni i Kachaska. Przed chwilą rozmawiałam z Panią z naszej kwatery. Jeśli chodzi o pościel do łóżeczka turystycznego dla dzieci, to ci, którzy mają łóżeczko od nich, nie muszą brać nic - żadnej pościeli, poduszek, kołderek itd. Natomiast Agik, jak bierzesz swoje łóżeczko, to i pościel też. Oczywiście dotyczy to tylko dzieci - dla dorosłych jest wszystko. Właściwie swoje musimy brać tylko ręczniki (upewniłam się, że ona nie daje).
Natomiast może być problem z zameldowaniem o czasie. Kobita mi prawie płakała w telefon, że ta sobota to koszmar totalny bo ma prawie całkowitą wymianę gości i boi się jak się wyrobi ze sprzątaniem pokoi i wymianą pościeli do godz. 13tej. Oczywiście samochód można na parkingu postawić, ewentualnie bagaże wrzucić jej do domu i iść sobie np. na spacerek.
Natomiast może być problem z zameldowaniem o czasie. Kobita mi prawie płakała w telefon, że ta sobota to koszmar totalny bo ma prawie całkowitą wymianę gości i boi się jak się wyrobi ze sprzątaniem pokoi i wymianą pościeli do godz. 13tej. Oczywiście samochód można na parkingu postawić, ewentualnie bagaże wrzucić jej do domu i iść sobie np. na spacerek.