reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

anni popieram Cię w ostatniej "tematycznej" wypowiedzi ;-)
A Dzagud popieram co do "z buta" :-D
Ależ się napopierałam... :-D:-D:-D

reklama
wiatjcie witajcie :tak:

no więc jestem już osobą prawie pracującą ;-) przyjęłam ofertę z Krakowa i od 21 kwietnia będę pracować w Zielonej Górze :yes: hura, hura, hurrrrrrrra! cieszę się jak dzika :-D nadal ;-) do sierpnia będę mieszkać z Antonkiem u moich rodziców, później dopiero Maciek się do nas sprowadzi i pomyślimy nad czymś naszym ;-) będziemy niestety przez jakiś czas małżeństwem weekendowym :-( Maciek boi się, ze mi praca nie będzie odpowiadać i nie chce za szybko ze swojej rezygnować ;-) zobaczymy jak długo on wytrzyma bez nas :-D

Antonek mi się rozchorował :-( katar ma po pachy :-( gorączki brak, ale nos zapchany :-( było już lepiej, ale wczoraj się pogorszyło :-(

DZAGUD paskudna historia :-( w sobotę poroniła moja kumpela :-( nie wiem jak z nią pogadać :-( poroniła chyba w czwartym miesiącu :-( paskudne to życie!

ISZATR ale żeś znalazła opiekunkę dla Franka :-D masakra, normalnie masakra!

O rety jak tu dzisiaj pusciutko
Gingeros-gratuluje nowej przcy:tak: I oby Antonek szyblo powrocil do zdrowka;-)
Anni-co sie dzieje?Mam nadzieje ze po prostu jestes zajeta:happy: no znaczy ze tyle klientek ze nie wyrabiasz z produkcja koralikow.Suri boska:tak:

no i Antonek mi się rozchorował :-( wczoraj doszedł kaszelek :-( popołudniu miał nawet 37.9, ale nie dokładnie zmierzone, bo ciężko dziecko w miejscu z termometrem pod pachą utrzymać :sorry2: jutro o 13 pediatra, teraz by mi się teściówka przydała ;-) dobrze, że za kilka tygodni opiekę medyczną będę miała na 102 ;-) teraz mój bidulek śpi, słyszę jak pokasłuje :-( oj, moje kochane maleństwo :-(

RYSKA no moja główna siedziba będzie w Krakowie ;-) na dzień dzisiejszy wiem, że czeka mnie podróż do Krakowa w celu podpisania umowy ;-) i przeżycia szkoleń BHP i ISO :-)

Gingeros jeszcze raz gratulacje - chyba spełniają się twoje marzenia odnośnie miejsca zamieszkania..? Dla Antonka dużo zdrówka, niech nie choruje długo bo taka piękna wiosna za oknem i nie wiadomo na jak długo.

My z Czarkiem od wczoraj robimy porządki w ogródku, oczywiście nie ma mowy o biernym przyglądaniu się mamie z wózka - Miluś dzielnie pomaga w sadzeniu bratków i pieleniu chwastów.:-):-):-)

reklama
Gingeros, jeszcze raz gratulacje! I dużo zdrówka dla Antonka!!!

Wpisuję się tu zamiast na "alergie", bo uroczyście donoszę, że z Madzi taki alergik jak z kurzej d.... trąba! :-D Dziś odebrałam wyniki badania krwi. Wszystkie parametry morfologii i rozmazu w normie, OB prawidłowe, a wynik IgE na alergię wygląda tak, że norma jest od 0 do 29, a Magda ma 2 z kawałkiem. Więc biorąc pod uwagę że alergia to raczej bliżej tej górnej granicy, nie mówiąc że powyżej, to tam mamy dłuuuuuuugą drogę (na szczęście). Bardzo jestem z tego powodu szczęśliwa!!!

Do góry