reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud a właśnie jak to jest? Jeżeli w badaniach nic nie wyszło czy to oznacza że raczej nie załapie już żadnej alergii?​

reklama
Nie sądzę. Niestety znam ludzi, którzy dostawali alergii nawet ok. 30tki, więc tak naprawdę wcześniej czy później może to nastąpić. Natomiast na chwilę obecną alergii nie ma i podejrzenie lekarza, że obturacyjne zapalenie oskrzeli które Magda miała jest wynikiem alergii się nie sprawdziło. Mam tylko nadzieję że przez długi czas tak zostanie.

Gingeros jeszcze raz gratulacje, szkoda ze uciekasz z Wrocławia:-( Najważniejsze żeby każdy miał swoje miejsce na ziemi :-D I zapewne w końcu kiedys sie spotkamy :tak: Zdórwka duzo dla Antka:tak:

Dzagud super że Madzia jednak nie jest alergikiem :-).
Gingeros duzo zdrówka dla Antonka:tak:.
Anni ja tam nie widze zeby suwaczek Suri był zepsuty przeciez dobrze odlicza jej wiek;-).
Chyba jakos niedługo Kachasek wraca nie?
Dziewczyny czy wy też zamiast niektórych emotek, zdjęć i suwaczków widzicie napis "Anim" czy to tylko mój komputer taki ograniczony?

Kotek, witaj, dawno Cię nie było!:tak::-)

Tak w ogóle to zauważyłyście, że ostatnio kilka osób w ogóle się nie odzywa? Kachasek jest usprawiedliwiona, bo jest "wyjechana":-D, ale Blanes, Izka, Olla, Monia? Czyżby o nas zapomniały?:-(

A tak przy okazji, to chciałam się pochwalić, że już zaliczam jazdy na kursie i zaraz wychodzę na kolejne szusowanie po szosie... Tak że dziewczyny z Warszawy (zwłaszcza Bródno i Żoliborz) uważajcie na ulicach!!!:-D

No a poza tym, to jutro u nas wielki dzień, bo Weronisia kończy 6 lat. Kurczę, ale to przeleciało!!! Jest już tak duża, a pamiętam jak równo 6 lat temu pojechałam do szpitala na wywołanie i o tej porze leżałam pod oksytocyną (która zresztą nic nie dawała) i się martwiłam jak to będzie. Człowiek się tyle godzin wymartwił i wymęczył a teraz taka pannica pyskuje ile wlezie!:-D

Dzagudku - Caluski dla Weronisi.... :-):-):-)
Nie strasz tym pyskowaniem - tak patrze na Suri i juz sie boje
Nie wiem gdzie te kobity!!!:-:)no:

Kotek - no milo Cie widziec:-)

Dziewczyny na zamknietym poruszylam temat dodania nowych czlonkin! Prosze sie tam logowac jak najpredzej...:blink:

My przerabiamy pierwsze "chwile" w zlobku...Powiem tak - nie maialam pojecia ze to dla dziecka takie przezycie... Na szczescie nasz zlobek staje na wysokosci zadania by bylo to dla dziecka jak najmniej bolesne... NOoooo zobaczymy jak sie to skonczy:sorry2:

reklama
Ano nie było mnie trochę Dzagud, ale codziennie was czytam tylko pisać nie mam o czym bo nic sie nie dzieje :-).
Olla zdaje się że tez jest "wyjechana" :-D, Izka jakoś pod koniec marca miała wracac do Stanów, Blanes zapracowana ale miała meldowac sie raz w tygodniu żebyśmy się nie martwiły, ostatnio długo sie nie odzywała, Efilo też się nie odzywa, wiekszość zapracowana pewnie.
Zazdroszczę Ci tego kursu prawa jazdy, sama chciałabym zrobić ale jakoś ociagam sie z tym.
Co do Weronisi zdecydowaliscie już co do zerówki, idzie do tej szkoły niedaleko waszego mieszkania czy zostaje dalej ale ze starymi kolezankami?

Do góry