reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Wszystkiego najlepszego dla naszych 9-o miesięczniaków no i oczywiście dla Zosi szczególnie powrotu do zdrowia:tak:.

Esiu udanego wyjazdu i wam również wesołych i spokojnych świąt (na pewno takie będą z dala od rodzinki;-)).
Agik udanego wyjazdu:-).

reklama
Wszystkiego naj dla Zosieńki, a przede wszystkim zdróweczka!!!

Esia, Agik udanych wyjazdów.

My na święta tez chyba wybędziemy, ale jeszcze nic pewnego, a bardzo bym chciała...​

A u mnie sie porobilo:baffled:Calkowicie opadlam z sil:no:Zaslablam wieczorem i jeszcze sie zle czuje.Bartek musial wisiec nade mna przy karmieniu bo Amelka nie da sie nikomu nakarmic a tak sie zle czulam ze balam sie ze ja upuszcze.Jakos poszlo.Z tego to powodu ide zalegnąc w lożu bo trza sil na jutro nabrac.Dobranoc mamusie;-) i dzidziusie:-)

SPÓZNIONE ZYCZONKA DLA ZOSIEŃKI
A ja dzis ide na pogrzeb kolegi brata mojej przyjaciółki-tak mi smutno,szczególnie ze mojego małza nie ma a ja ciagle popłakuje:no:

we wtorek jadę na rozmowe do Krakowa :szok::szok::szok: już dygam ;-) bo to moja pierwsza rozmowa o pracę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ech, i tak nie liczę na umowę :zawstydzona/y: za dobra firma :zawstydzona/y: w sumie to zrobię sobie wycieczkę krajoznawczą Wrocław - Kraków - Wrocław :-D

dziewczynki trzymajcie, trzymajcie mocno ;-) bardzo mi zależy na tej pracy :tak: chcę już mieć pracę i nie być już kurą domową ;-) no i praca bardzo ciekawa (jako geofizyk - zawsze bardzo mnie interesowały wykłady z geofizyki, ale niestety nie mają u nas takiej specjalizacji), w dodatku praca w oddziale zielonogórskim tej krakowskiej firmy :-D czyli spełnienie moich marzeń ;-)

miał mój Maciuś pomóc w przygotowywaniu się do rozmowy, szczególnie w części z języka angielskiego, ale jesteśmy tak pożarci, że nawet nie zainteresował sie tym, że dostałam maila od tej firmy :-( masakra, nie pamiętam kiedy byliśmy tak pokłóceni! ech, ale przynajmniej powiem jemu, że pracy nie dostałam, bo on miał mi pomóc w przygotowaniach ;-) no i byłam rozkojarzona kłótnią :-D

jutro rano będę jeszcze dzwonić i umawiać się dokładnie na rozmowę ;-) bo pociąg mam tak na styk i cholera nie wiem czy wyrobię się z PKP do firmy :baffled:

ANIELA ja zawsze negatywnie nastawiam się :-( co by mniejsze było rozczarowanie ;-)

reklama
Do góry