reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Szopka- Dzieki,ja tez mam nadzieje ze to takie jednorazowe bylo Bo jak na razie nie wrocilo.My mamy dosyc chlodne mieszkanie i tyle napakowalam do kominka zeby rozgrzac ze chyba przesadzilam bo nawet B narzekal ze za gorąco.Mam nadzieje ze to bylo przyczyna.Oby...bo ja to tez lichego zdrowia jestem i mam nadzieje Ze chociaz Amelka pujdzie po tatusiu pod tym wzgledem;-)
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Rzeczywiscie cisza tu zapanowala jak makiem zasial:-)
Chyba nasze szkraby tak rozrabiaja ze po prostu czasu nie ma na pisanie
STO LAT STO LAT DLA KRZYSIA!!!!!!! I DUZO ZDROWKA
Chyba nasze szkraby tak rozrabiaja ze po prostu czasu nie ma na pisanie
STO LAT STO LAT DLA KRZYSIA!!!!!!! I DUZO ZDROWKA
E
efilo
Gość
Meldujemy się po okresie chorowitkowania.
Zosia straszny łobuziak. Idę się rozejrzeć co tam u Was słychać.
Zosia straszny łobuziak. Idę się rozejrzeć co tam u Was słychać.
anni
Fanka BB :)
no faktycznie - ciiiiiszaaaa tu
Szopka - wiec - powoli do przodu - zrobilam kolezance naszyjnik i teraz juz mam 2 nastepne klientki - no i czekam na wiecej kamyczkow to porobie cos i znowu powystawiam :-)
a jesli chodzi o zlobek dl Suri - to tak chce troche porobic roznych rzeczy :-) i no niestety nie mam jak, wiec musze ja odstawic na kilka dni w tygodniu do zlobka> Poza tym ona bardzo lubi towarzystwo innych dzieci i w domu czuje sie wrecz znudzona (co tam stara nudna mama;-) -wiec, trzeba bedzie zaryzykowac...
Gingeros - pisz co bylo na rozmowie
Szopka - wiec - powoli do przodu - zrobilam kolezance naszyjnik i teraz juz mam 2 nastepne klientki - no i czekam na wiecej kamyczkow to porobie cos i znowu powystawiam :-)
a jesli chodzi o zlobek dl Suri - to tak chce troche porobic roznych rzeczy :-) i no niestety nie mam jak, wiec musze ja odstawic na kilka dni w tygodniu do zlobka> Poza tym ona bardzo lubi towarzystwo innych dzieci i w domu czuje sie wrecz znudzona (co tam stara nudna mama;-) -wiec, trzeba bedzie zaryzykowac...
Gingeros - pisz co bylo na rozmowie
reklama
Najlepsze życzenia dla Julii, Cezarego i Szymona!!! Buziaki kochani...
Efilo, cieszymy sie ze juz po chorobie. Oby Zosieńka szybko odzyskała dawne siły. Na zdjeciu śliczniutka, ale po oczkach widać że chyba wymęczona tą choroba.
Efilo, cieszymy sie ze juz po chorobie. Oby Zosieńka szybko odzyskała dawne siły. Na zdjeciu śliczniutka, ale po oczkach widać że chyba wymęczona tą choroba.