reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anni ciebie też :tak::tak: Jak ci idzie produkcja biżuterii? To dajesz Surinkę nadal do żłobka czy teraz jest cały czas z tobą w domu?
Ale się przed chwilą ucieszyłam - małż załatwił bilety na Upiora w operze :happy::rolleyes::cool:

reklama
Szopka- Dzieki,ja tez mam nadzieje ze to takie jednorazowe bylo Bo jak na razie nie wrocilo.My mamy dosyc chlodne mieszkanie i tyle napakowalam do kominka zeby rozgrzac ze chyba przesadzilam bo nawet B narzekal ze za gorąco.Mam nadzieje ze to bylo przyczyna.:szok:Oby...bo ja to tez lichego zdrowia jestem i mam nadzieje Ze chociaz Amelka pujdzie po tatusiu pod tym wzgledem;-)

Gingeros: trzymam kciukaski za rozmowę
o której ją masz?

Antonio na żużlu - wypasiona fotka :-):-):-):-):-)

a my dzisiaj stawiamy szampanika z okazji 9 miesięcy :-):-):-):-)

n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

Najlepsze życzenia dla 9miesięcznego Krzysia:-):-):-)

A szampan już nam do głowy uderzył...:-D Coś mało chętnych do picia...:-D:-D:-D

Rzeczywiscie cisza tu zapanowala jak makiem zasial:-)
Chyba nasze szkraby tak rozrabiaja ze po prostu czasu nie ma na pisanie:tak:

STO LAT STO LAT DLA KRZYSIA!!!!!!! I DUZO ZDROWKA :tak::tak::tak:

no faktycznie - ciiiiiszaaaa tu :)

Szopka - wiec - powoli do przodu - zrobilam kolezance naszyjnik i teraz juz mam 2 nastepne klientki - no i czekam na wiecej kamyczkow to porobie cos i znowu powystawiam :-)

a jesli chodzi o zlobek dl Suri - to tak chce troche porobic roznych rzeczy :-) i no niestety nie mam jak, wiec musze ja odstawic na kilka dni w tygodniu do zlobka> Poza tym ona bardzo lubi towarzystwo innych dzieci i w domu czuje sie wrecz znudzona (co tam stara nudna mama;-) -wiec, trzeba bedzie zaryzykowac...

Gingeros - pisz co bylo na rozmowie :tak:

reklama
Najlepsze życzenia dla Julii, Cezarego i Szymona!!! Buziaki kochani...

Efilo, cieszymy sie ze juz po chorobie. Oby Zosieńka szybko odzyskała dawne siły. Na zdjeciu śliczniutka, ale po oczkach widać że chyba wymęczona tą choroba.

Do góry