reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dla Zuzi i Eryczka wszystkiego najlepszego :-).
Gingeros powodzenia jutro;-).
Gosiu Livciak słodki:tak:.
Rysa witaj długo Cię nie było:tak:.
Dorotka odezwij się:-).
Anni co tam u Ciebie:confused:?

Ja od piatku meczę sie z @, pierwszą od 20 miesięcy, codziennie boli mnie w krzyżu tak jak przy porodzie:-(, koszmar:wściekła/y:.

reklama
Kotku - jestem:-D trzymaj sie bidulko - wspolczuje strasznie.. . jeszcze ze 3 dni i po bolu - aby nastepna byla lzejsza..., jeju 20 miesiecy wolnosci...;-)

Gingeros - a FEEE takie myslenie - pozytywne myslenie to podstawa - a czemu masz nie dostac - czegos ci brak czy cusss...??? Jak pisala Isztar - nie byli by toba zainteresowani - jakby ...no nie byli - a SA!!!:-D;-) Na rozmowe SIO z wielkim Usmiechem. Jestes kumata babka - prace dostaniesz... Marzenia sie spelniaja!

U mnie jakos do dupos... wczoraj sie klucilismy z G, dzis tez - sami nie pamietamy o co juz... Wprawdzie sie pogodzilismy i jest bardzo fajnie - ale jakos zal mi tego weekendu - bo tak lubie jak jest w domku z nami...Ejj no ale mysle, ze troche nam ciezko ogolnie - sytuacja swierzego emigranta nie jest latwa ojj nie... Nie nawidze sie klucic! :zawstydzona/y::-( Poza tym oki - niuncia to wulkan energii- juz patrze za jakims lepszym zlobkiem (ten ostatni troche mi podpadl) i powoli tez przygotowywuje sie na odstawienie niunci do zlobka - chce pracowac z domku, ale jak ona jest to nic nei moge zrobic... Poza tym z jej temperamentem i poziomem energii to dziecko zameczy kazdego doroslego - ona potrzebuje z 7-ro dzieci najlepiej troche starszych by sie wyszalec... :-) Serio. Mam dziecko szalenca. ADHD - i nie zartuje:-D

witam wszystkie mamy dawno mnie tu nie było , ale nie mam jak mam remonta w mieszkaniu od 8 miesiecy i dziecko które spi aż godzine przez cały dzien i wstaje dziennie o 5.30 lub 6.00 gotowe do zabawy uf nie mam czasu ( nawt nóg ogolic) chtnie bym popisała z wami ale nie mam jak pozdrawiam ciepło wszystkie mamusie i dzidzusie

dziękuję wam dziewczynki, jesteście najlepszejsze i bardzo kochane :tak: z wami człowiek odzyskuje wiarę w siebie :tak:

no i z mężusiem już wszystko ok ;-) i bardzo się przejął, że mam rozmowę i cały dzień mnie szkolił :-D dzisiaj będzie mi pomagać z angielskim ;-) bo dawno nie używałam tego języka i ło matko - wszystko mi się zapomniało ;-) mam nadzieję, że przypomnę sobie trochę i jakoś jutro pogadam ;-)

mimo że pogoda była deszczowa, pojechaliśmy wczoraj w czwórkę (my z Antonkiem i Maćka kolega) na żużel :tak: jezuuuu, ale cudnie było pójść na żużel! Antonek przespał pierwsze 5 biegów, dwa biegi uważnie śledził żużlowców :tak: później już było za wiele hałasu dla niego ;-) ale i tak zakończyli trening (z wrocławską Spartą jeździł mój kochany Falubaz), bo trochę przecież padało :-D

a tak oto wyglądał mój mały Falubaziak :-D
dscf0007lq8.jpg

a pewnie, że cudnie się jutro zaprezentuję! będę najlepszejsza :-D :tak:

Ja od piatku meczę sie z @, pierwszą od 20 miesięcy, codziennie boli mnie w krzyżu tak jak przy porodzie:-(, koszmar:wściekła/y:.

Kotek łączę się z tobą w bólu :-( ja się męczę z @ od końca lutego :wściekła/y:

A u mnie sie porobilo:baffled:Calkowicie opadlam z sil:no:Zaslablam wieczorem i jeszcze sie zle czuje.Bartek musial wisiec nade mna przy karmieniu bo Amelka nie da sie nikomu nakarmic a tak sie zle czulam ze balam sie ze ja upuszcze.Jakos poszlo.Z tego to powodu ide zalegnąc w lożu bo trza sil na jutro nabrac.Dobranoc mamusie;-) i dzidziusie:-)

Elmaluszku mam nadzieję że to było jednorazowe opadnięcie z sił, życzę zdrówka :tak::-)

aaaa schudlam kilogram!!!!!!:-):-):-)

musze tego na dole zmienic...

Anni
gratki wielkie!!! :-):-):-)
Ja się muszę wziąć teraz za zrzucanie, Czarek od cyca już odstawiony więc wymówki się skończyły :zawstydzona/y:

Gingeros kciuki będziemy trzymać, a ty się zaprezentuj najlepiej jak potrafisz i bierz tą pracę jeśli będzie ci się podobała ;-)
Antonek kibicował żużlowcom.. hmm to może i ja Czarka zabiorę na finały ligi mistrzów w siatkówce :confused: :-D

Nuna remont masz od 8 miesięcy?? :szok: To współczuję, mam za ścianą u sąsiadów od trzech i wymiękam :baffled::angry:

reklama
Do góry