reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Blanesku ja ci wyslalam wiadomosc na priva. Dostalas? hmm... dziwne Esia mi tez raz napisala, ze nei dostala ode mnei wiadomosci. No wlasnie ESIU a ty dostalas?

ja jade w terminie 27 lipiec - 2 sierpien i tez sie straszliwie ciesze... Mam nadzieje, ze Kachasek da rade!

Kto jeszcze sie pisze?:-D

Olla - a pewno sie umowimy - gdzies sie podziewala kobietko!

reklama
A mama zamiast się uczyć na bb siedzi ;/
witam w klubie
tyle, ze Misiek nie kima:no:leży na podłodze i rozmawia na zmianę z żyrandolem i motylkiem

w poniedziałek mam rozmowę z managerką odnośnie przedłużenia wychowawczego
pójdę się też dowiedzieć o przedłużenie zasiłku i jeśli wszystko się uda to jedziemy:tak:

w poniedziałek mam rozmowę z managerką odnośnie przedłużenia wychowawczego
pójdę się też dowiedzieć o przedłużenie zasiłku i jeśli wszystko się uda to jedziemy:tak:

YUPI - Kachasku slodziusiu miodziusiu bede trzymac kciukasy.

i tak Dzagudku a mialas miec takie rodzinne wakacje hehehe a tu ci wiedzmy sie zleca wszystkie :-D

moze napisze ktos sms-ka do Sorgi ona chciala juz rok temu cos zrobic...Ja nei mam jej namiarow :-:)no:

Blanesku a ty? a ty jedziesz????

No to robi się coraz fajniej.:tak: I wiecie co? Któregoś pięknego wieczora zostawimy naszych ukochanych Mężów z dziećmi, a same pójdziemy w miasto!!! He he, ciekawe co zrobią.
Mój Mąż to najpierw się załamał że tyle bab z dziećmi się zjedzie, ale jak mu powiedziałam, że one też z mężami będą to odzyskał humor i stwierdził że będzie super, bo będzie towarzystwo!
Tak że moje Panie pisać mi się tu szybciutko na wyjazd!!!:tak::-D

reklama
Sorga poinformowana:tak: zobaczy co da się zrobić w tym kierunku
trzymajcie za mnie kciuki i to mocno
nie wiem, co się kroi w pracy:no: mam przyjechać pogadać, bo managerka nie chce przez tel:sorry2: oj... troszkę się obawiam, o co chodzi
wspomniała tylko, że chce wiedzieć, czy wracam we wrześniu, czy może np w styczniu:confused: co jej przyszło do głowy z tym styczniem:confused::dry:

Do góry