reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kachasku, trzymam kciuki, będzie dobrze :tak:, musi być... ;-)

A ja zmykam do księgarnii sprzedawać Harrego Pottera o północy. Żebym się nie zdziwiła jak nikt nie przyjdzie, hahaha ;-).
Miłego wieczorku drogie panie

reklama
Temat nadany mężowi ;-)
Zobaczymy co z tego będzie...
Dzagud ale ten pensjonat to sprawdzony jest? Ktoś znajomy już tam był? Masz jakieś bliższe informacje niż te na stronce

Jolka, superowo, nasze dzieci by się wreszcie poznały;-).
Szukałam miejsca w Chłapowie, bo tam byłam, znam okolice i wiem że to super miejscowość dla rodzin z dziećmi. Blisko Władka i różnych atrakcji, ale z drugiej strony na tyle daleko że nie dochodza odgłosy dyskotek i innych imprez. Wcześniej byłam w innym miejscu (zresztą bardzo niedaleko tego pensjonatu), ale jak tam zadzwoniłam, to dowiedziałam się że mimo że mają trochę mniejszą cenę (40zł za osobę), to za Weronikę bym musiała płacić 75% a za Magdę 50%, a nie oferują nic w zamian - tak naprawdę Magda musiałaby spać albo z nami (awykonalne, bo ona tego nie uznaje), albo w wózku:baffled:. Uważam że to przegięcie i trochę się wkurzyłam i zaczęłam grzebać dalej. No i znalazłam ten pensjonacik. Zadzwoniłam, pogadałam z właścicielką - przemiłą młodą dziewczyną. Początkowo trochę się jeszcze wahaliśmy, bo mieliśmy na oku jeszcze jedno miejsce - bardzo podobnego do tego, ale jeszcze z dodatkowym atrakcjami dla starszych dzieci, ale niestety na jego niekorzyść przemówiło położenie. To z kolei było przy samym wąwozie, przez który jest przejście nad morze, a raczej cienko to widzę z wózkiem. Tak więc po krótkiej naradzie z Mężem podjęliśmy decyzję i mam nadzieję że się nie zawiodę.
Nie znam niestety osobiście nikogo kto by tam był, ale na stronie Chłapowa, gdzie znalazłam to miejsce były opinie ludzi, którzy tam byli. No i wypowiedzi były bardzo entuzjastyczne - zresztą same zobaczcie.
Kwatera prywatna Villa Altair Chłapowo. Nad morzem kwatery prywatne Chłapowo nad morzem

Monika, podesłałabyś Poterka "poteromaniaczce"....:-D Wstyd się przyznać :zawstydzona/y: ale ja uuuuuwieeeelbiam Harrego! Tak mi się super lekko czyta i zawsze strasznie mnie wciąga. Zawsze przed kolejnym tomem przypominam sobie poprzednie, tak że pierwsze 4 części czytałam już po 3 razy, a 5tą i 6tą czytam właśnie drugi raz. Obiecałam sobie, że póki nie skończę to nie kupię, ale pewnie jeszcze w ten weekend polecę do sklepu.:-D

Blanes, bliźniaczko, może i Wy przyjedziecie????:tak::sorry2:Jak Ci się nie chce szukać to podaję - jedziemy w terminie 26/07 - 09/08 tu:
Siet, no właśnie wczoraj ustalałam wyjazd do Chorwacji.... raczej nie ma szans... :-(

Blanesku ja ci wyslalam wiadomosc na priva. Dostalas? hmm...
Nic a nic nie dostałam :confused:

Blanesiku kochany, fajnie, że u was wszystko w porządku i życzę Maksiowi, żeby nic go nie zasypywało
Dzięki Kachasku :-), miło że tak piszesz (ale ze mnie przylepa :cool2:)

hej dziuby! fajnie że u was jest ok..
moze wpadniecie do nas na kawkie/herbatkie/soczek (niepotrzebne skreslic)??
Oj Rysko, baaaardzo chętnie, jak tylko mi się trafi dzień w którym bedę wiedziała jak się nawyzam to zadzwonię :-D.

Kachasek, ty w Pekao pracujesz? Bo ja chyba też będę....

dzewczyny wróciłam do wirtualnego swiata net działa i komputer :-D:-):-D:-):-D:-)uffff pozdrawiam wszystkie mamusia

reklama
Do góry